نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نمایش تمام اعداد با مربع کامل کوچکتر از عدد ورودی

  1. #1

    نمایش تمام اعداد با مربع کامل کوچکتر از عدد ورودی

    میخواستم برنامه بنویسم که تمام اعداد کوچکتر و یامساوی عدد رو از سری اعداد زیر بعوان خروجی بده.
    سری: 1و2و4و8و16و32و...

    مثلا:
    ورودی: 8192
    خروجی: 1 2 4 8 16 32 64 128 256 512 1024 2048 4096 8192

    مثلا:
    ورودی: 67
    خروجی: 1 2 4 8 16 32 64

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    212

    نقل قول: نمایش تمام اعداد با مربع کامل کوچکتر از عدد وردی

    یک حلقه بساز و از عدد دو شروع کن
    هر دفعه کنترل کن که حاصل ضرب عدد بدست آمده درعدد دو از اون مقدار ورودی کمتر باشه
    اعداد رو چاپ کن

  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: نمایش تمام اعداد با مربع کامل کوچکتر از عدد ورودی

    نقل قول نوشته شده توسط mahdishahidi مشاهده تاپیک
    میخواستم برنامه بنویسم که تمام اعداد کوچکتر و یامساوی عدد رو از سری اعداد زیر بعوان خروجی بده.
    سری: 1و2و4و8و16و32و...

    مثلا:
    ورودی: 8192
    خروجی: 1 2 4 8 16 32 64 128 256 512 1024 2048 4096 8192

    مثلا:
    ورودی: 67
    خروجی: 1 2 4 8 16 32 64
    با سلام
    این برنامه بصورت مفید 3 خط بیشتر نیست
    برای یادگیری برنامه نویسی بهتره خودتون اینجور کدها رو انجام بدید
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Hadi-Hashemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    استانبول
    سن
    40
    پست
    176

    نقل قول: نمایش تمام اعداد با مربع کامل کوچکتر از عدد ورودی


    Console.Write("? ");
    int x = Convert.ToInt32(Console.ReadLine());
    int i = 1;


    while (true)
    {
    if ((i * 2) <= x) Console.WriteLine((i * 2));
    else break;
    i *= 2;
    }

  5. #5
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: نمایش تمام اعداد با مربع کامل کوچکتر از عدد ورودی

    نقل قول نوشته شده توسط Hadi-Hashemi مشاهده تاپیک

    Console.Write("? ");
    int x = Convert.ToInt32(Console.ReadLine());
    int i = 1;


    while (true)
    {
    if ((i * 2) <= x) Console.WriteLine((i * 2));
    else break;
    i *= 2;
    }
    حل ساده تر:

    Console.WriteLine("Please Enter Max Number:");
    int Num = int.Parse(Console.ReadLine());
    for (int i = 1; i <= Num; i = i * 2)
    Console.WriteLine(i.ToString());
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  6. #6

    نقل قول: نمایش تمام اعداد با مربع کامل کوچکتر از عدد ورودی

    سپاس،
    حالا چطور میشه فهمید عدد جزو این مجموعه هست یا نه؟
    یعنی مثل 8192 توی مثال بالا هست یا مثل 67؟
    فکر کنم بیشتر مربوط به ریاضی میشه...

  7. #7
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: نمایش تمام اعداد با مربع کامل کوچکتر از عدد ورودی

    نقل قول نوشته شده توسط mahdishahidi مشاهده تاپیک
    سپاس،
    حالا چطور میشه فهمید عدد جزو این مجموعه هست یا نه؟
    یعنی مثل 8192 توی مثال بالا هست یا مثل 67؟
    فکر کنم بیشتر مربوط به ریاضی میشه...
    با سلام
    کاری نداره اگر می خواید بعد از گرفتن عدد اول عدد مورد نظر رو بگیره برای این کار می تونید از List یا Dictionary استفاده کنید
    به این شکل که در حلقه مقادیر رو هم در لیست قرار بدید و سپس توسط متد Contains می تونید بفهمید عدد مورد نظر در لیست وجود داره یا خیر؟
    ولی اگر دوتا عدد رو با هم بگیرید یعنی قبل از عملیات می تونید در همون حلقه بالا یک شرط بزارید که عددتون بررسی کنه و اگر موجود بود پیام بده
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. نمایش نقشه گوگل با اطلاعات کامل
    نوشته شده توسط omid_student در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 02 شهریور 1395, 13:18 عصر
  2. تو نمايش گزارشاتم اعداد با دورقم اعشار نشون داده ميشن!!!!!!
    نوشته شده توسط myaffa در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 13 مرداد 1390, 10:40 صبح
  3. سوال: تولید کد باینری از عدد ورودی و انجام جمع باینری
    نوشته شده توسط flash118 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 20 خرداد 1389, 01:41 صبح
  4. نمايش فارسي اعداد با CultureInfo چطوريه؟
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 تیر 1388, 09:58 صبح
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 مهر 1385, 09:56 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •