نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تعیین دسترسی کاربران به صفحات

  1. #1

    تعیین دسترسی کاربران به صفحات

    سلام
    من تو برنامه یک فایل ایجاد کردم و صفحاتم را داخلش قراردادم insert.aspx,search.aspx
    توی وب کافیگم این کد را وارد کردم
     <system.web>      <compilation debug="true" targetFramework="4.5.2" />
    <httpRuntime targetFramework="4.5.2" />
    <authentication mode="Forms">
    <forms loginUrl="Log.aspx" defaultUrl="choosefrom.aspx" timeout="200">
    </forms>
    </authentication>
    </system.web>
    <location path="loginallow">
    <system.web>
    <authorization>
    <deny users="*"/>
    <allow users="?"/>
    </authorization>
    </system.web>
    </location>

    حالا مثلا صفحه inser کلیک میکنم به صفحه لاگین میره بعد از لاگین کردن و اومدن به صفحه choosefrom.aspx و کلیک روی لینک مربوط به صفحه insert دوباره منو به صفحه لاگین میبره در حالی که من لاگین کردم و باید به صفحه insertبرم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

  2. #2

    نقل قول: تعیین دسترسی کاربران به صفحات

    مشکل حل شد <allowusers="?"/> را حذف کردم در ضمن من به timeout دقت نکرده بودم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تعیین سطح دسترسی کاربران به منو
    نوشته شده توسط amirreyhaneh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 23 اسفند 1394, 04:04 صبح
  2. سوال: دسترسی کاربران به صفحات
    نوشته شده توسط r4hgozar در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 14 شهریور 1394, 17:55 عصر
  3. تعیین سطح دسترسی کاربران به اینترنت
    نوشته شده توسط navidkhalilian در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 16 اردیبهشت 1392, 17:54 عصر
  4. در مورد دسترسی کاربران به بانکهای اطلاعاتی
    نوشته شده توسط art2020 در بخش SQL Server
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 13 تیر 1384, 00:09 صبح
  5. کنترل زمان دسترسی کاربران به اینترنت در Lan
    نوشته شده توسط sh در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 27 آذر 1383, 10:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •