نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: برنامه c / بالا رفتن از پله ها

  1. #1

    Question برنامه c / بالا رفتن از پله ها

    سلام میشه در مورد این سوال روش حلش توضیح بدین و اینکه با تابع بازگشتی کدش چجوری میشه ؟؟

    شخصی برای بالا رفتن از یک برج میتواند در هر گام یک پله یا دو پله بالا رود و یا با طناب پنج پله بالا کشیده شود.
    ام را را در خروجی چاپ n را به عنوان ورودی از کاربر گرفته و تعداد راه های رسیدن به پله n برنامه ای بنویسید که
    کند. (مکان اولیه را پله صفرم در نظر بگیرید.) (پیاده سازی بازگشتی)

  2. #2

    نقل قول: برنامه c / بالا رفتن از پله ها

    لطفاا کمکم کنیدددد

  3. #3

    نقل قول: برنامه c / بالا رفتن از پله ها

    سلام. در حرکت اول شما یا 1 پله رو طی میکنی یا 2 پله یا 5 پله بنابراین رابطه بازگشتی به شکل f(n)=f(n-1)+f(n-2)+f(n-5 است. طبیعیه که اگر n منفی باشه f(n برابر 0 است و f(0 برابر 1 است. تابع زیر تعداد پله ها رو به عنوان ورودی میگیره و تعداد حالات رسیدن به بالای پله ها رو برمبگردونه. موفق باشی.

    int shahin(int n) {
    if (n<0) return 0;
    if (n==0) return 1;
    return shahin(n-1)+shahin(n-2)+shahin(n-5); }

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 09 خرداد 1390, 09:50 صبح
  2. سوال: بالا رفتن از تپه .... ( تشخیص برخورد!! )
    نوشته شده توسط mosharecat در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 06 بهمن 1387, 23:43 عصر
  3. بالا رفتن از تپه (تشخیص برخورد) ...
    نوشته شده توسط mosharecat در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 آذر 1387, 11:04 صبح
  4. سوال: برنامه نويسي بدون استفاده از كامپوننت ها
    نوشته شده توسط s.k711 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 03 آبان 1387, 17:12 عصر
  5. ساخت یک برنامه چت با استفاده از ایندی ها( فوری , خیلی نیاز دارم
    نوشته شده توسط mrezamk2005 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 24 بهمن 1384, 07:15 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •