نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل با NumericUpDown

  1. #1

    مشکل با NumericUpDown

    سلام
    چرا این NumericUpDown وقتی ماوس روشون هست و غلتک ماوس را میچرخونم 3تا 3 تا اعمال میشه؟
    میخوام یکی یکی تغییر کنه باید چیکار کنم؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل با NumericUpDown

    با سلام
    بله متاسفانه چنین مشکلی داره
    برای درست کردنش:

    public Form1()
    {
    InitializeComponent();


    numericUpDown1.MouseWheel += new System.Windows.Forms.MouseEventHandler(this.numeri cUpDown1_MouseWheel);
    }
    private void numericUpDown1_MouseWheel(object sender, System.Windows.Forms.MouseEventArgs e)
    {
    if (numericUpDown1.Value > 0)
    numericUpDown1.Value -= 2;
    }

    در ضمن اگر از DevComponent استفاده میکنید کنترلی داره بنام IntegerInput که سالمه
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3

    نقل قول: مشکل با NumericUpDown

    کارمیکنه ولی چرا بد عمل نمیکنه ؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل با NumericUpDown

    با این روش درستش کردم - اینجا قرار میدم تا اگه کسی خواست استفاده کنه

    protected override void OnMouseWheel(MouseEventArgs e)
    {
    HandledMouseEventArgs hme = e as HandledMouseEventArgs;
    if (hme != null)
    hme.Handled = true;

    if (e.Delta > 0)
    this.Value += this.Increment;
    else if (e.Delta < 0)
    this.Value -= this.Increment;
    }

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با تغییر مقدار NumericUpDown
    نوشته شده توسط saber67 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 15 اسفند 1392, 14:01 عصر
  2. مشکل با DirectX
    نوشته شده توسط Abbas Arizi در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 10 اردیبهشت 1388, 12:05 عصر
  3. مشکل با DBGrid
    نوشته شده توسط amir_king2_2 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 13 مرداد 1382, 00:41 صبح
  4. مشکل با کنترل swbhyperlink
    نوشته شده توسط mohsen1360 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 18 اردیبهشت 1382, 11:57 صبح
  5. مشکل با Data Control ها
    نوشته شده توسط شیما.م در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 26 فروردین 1382, 00:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •