نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل عدم نمایش اطلاعات در datagrid

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار saba664
    تاریخ عضویت
    شهریور 1396
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    147

    مشکل عدم نمایش اطلاعات در datagrid

    با سلام

    من برای اینکه اطلاعات فرمم داخل datagridview بعد از زدن دکمه ثبت نمایش داده بشه
    این کد رو نوشتم ولی متد ShowAll رو بلد نبودم بنویسم برا همین اصلا جواب نمیده. لطفا کد درستشو بهم بگین ممنون.


    private void dataGridView1_CellContentClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    dataGridView1.DataSource = ShowAll();
    }

  2. #2

    نقل قول: مشکل عدم نمایش اطلاعات در datagrid

    سلام
    چی قرار هست بعنوان DataSource بسازید؟
    این متد ShowAll طبیعتا باید چیزی رو برگردونه که بعنوان دیتاسورس برای دیتاگرید قابل استفاده باشه ، مثلا یک دیتاتیبل یا List

    مثلا به این شکل

    public DataTable ShowAll()
    {
    var result = new DataTable();


    //
    // اینجا پر کردن دیتاتیبل بر اساس داده های شما انجام میشه
    //


    return result;
    }
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

تاپیک های مشابه

  1. عدم نمایش اطلاعات در datagrid
    نوشته شده توسط m_1366 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 08 مهر 1391, 17:43 عصر
  2. سوال: مشکل در نمایش اطلاعات در Datagrid
    نوشته شده توسط maryam_khayami در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 25 بهمن 1390, 23:55 عصر
  3. مشکل عدم نمایش اطلاعات فیلتر شده توسط storedproc در quickreport
    نوشته شده توسط khaterer در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 30 آذر 1389, 00:43 صبح
  4. عدم نمایش اطلاعات در DataGrid
    نوشته شده توسط kasmaii61 در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 18 فروردین 1389, 11:49 صبح
  5. مشکل درdataset و نمایش اطلاعات در datagride
    نوشته شده توسط mohsen_zelzela00 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 13 تیر 1388, 01:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •