نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: ایجاد سطوح دسترسی

  1. #1

    ایجاد سطوح دسترسی

    سلام

    بهترین روش برای دادن سطوح دسترسی بر اساس منوی موجود در برنامه چطور هست؟

    (میخوام بصورت درختی منوهام و یک چک باکس کنارش برای دادن سطح دسترسی باز بشه و مدیر هرکی را که میخواد منوها را براش انتخاب کنه و اون منو در ورود برای هر کاربر فعال و غیرفعال بشه)
    تشکر

  2. #2

    نقل قول: ایجاد سطوح دسترسی

    کسی از این نوع سطوح دسترسی استفاده نمیکنه تا توضیحی بده یا سمپلی قرار بده؟

  3. #3

    نقل قول: ایجاد سطوح دسترسی

    بهترین روش برای ایجاد سطوح دسترسی برای منوها چیست؟ و چطور باید طراحی گردد؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ایجاد سطوح دسترسی

    نقل قول نوشته شده توسط sg.programmer مشاهده تاپیک
    بهترین روش برای ایجاد سطوح دسترسی برای منوها چیست؟ و چطور باید طراحی گردد؟
    خودم با تگ ها کار کردم.نسبتا کم دردسر تره .روششم خیلی راحته.
    به این شکل که یک جدول میسازید و دو ستون تگ و عنوان رو ذخیره میکنسد. برای مثال تگ A نشان دهنده منو اول و تگ A-A هم زیر منو اول، منو A هست. عنوان هر منو رو هم مینویسید.
    سپس تو فرمتون تگ های اون منو رو مقدار دهی میکنید.
    خب یه جدول دیگه هم برای دسترسی کاربر که شامل تگ و کد اون کاربر هست ایجاد میکنید. تیک هر تگی رو که بزنید برای اون کاربر ذخیره کنید.
    وقتی فرمتون شروع میشه تمامی سطوح دسترسی کاربر رو سلکت کنید و سپس با یه حلقه forech منو و زیر منوها تگشون توی سلکت هست یا نه اگه بود که هیچ اگه هم نبود اون منو رو پنهان میکنی
    آخرین ویرایش به وسیله رامین مرادی : یک شنبه 24 دی 1396 در 12:00 عصر

  5. #5

    نقل قول: ایجاد سطوح دسترسی

    تشکرمهندس - زیاد متوجه نشدم

    منظورتون از تگ چی هست : همون خاصیت Name در منو هست؟
    تیک هر تگی رو که بزنید برای اون کاربر ذخیره کنید.
    تیک را چطوربزنه؟

    و اگر ممکنه یک عکس از بخش مدیرت کاربران اینجا بزارید تا متوجه بشم و الگو بگیرم
    تشکر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ایجاد سطوح دسترسی

    منظورم از تگ همون خاصیت Tag کنترل هاست.تیک رو هم با یه ساختار درختی ایجاد کن.
    سعی میکنم یه آموزش کوتاه بزارم. البته کمی سر شلوغه یه کم طول میکشه.
    اینم نمونه ای از قسمتی که سطوح دسترسی رو اعمال میکنم.البته قراره کاملتر بشه و جزییات فرم هم به این موارد اضافه بشه.

    Capture.PNG

    به گرافیکشم نوجهی نکن

  7. #7

    نقل قول: ایجاد سطوح دسترسی

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    منظورم از تگ همون خاصیت Tag کنترل هاست.تیک رو هم با یه ساختار درختی ایجاد کن.
    سعی میکنم یه آموزش کوتاه بزارم. البته کمی سر شلوغه یه کم طول میکشه.
    اینم نمونه ای از قسمتی که سطوح دسترسی رو اعمال میکنم.البته قراره کاملتر بشه و جزییات فرم هم به این موارد اضافه بشه.

    Capture.PNG

    به گرافیکشم نوجهی نکن
    آره همچین چیزی میخوام درست کنم
    سعی میکنم یه آموزش کوتاه بزارم. البته کمی سر شلوغه یه کم طول میکشه.
    اگه ممکنه کدهای PageLoad و دکمه Save تون را قرار بدید
    تشکر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ایجاد سطوح دسترسی

    این برای پر کردن ساختار درختی هست



    private void SecurityAccessFrm_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    _acountsTb = CheckPermission.SelectAllPermission();
    }
    catch (SqlException ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message, "Error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    }
    PopulateTreeView("0", null);
    }
    /// <summary>
    /// پر کردن ساختار درختی
    /// </summary>
    private void PopulateTreeView(string parentId, TreeNode parentNode)
    {
    TreeNode childNode;
    foreach (DataRow dr in _acountsTb.Select("[Parent]='" + parentId + "'"))
    {
    TreeNode t = new TreeNode();
    t.Text = dr["Title"].ToString();
    t.Name = dr["TagId"].ToString();
    t.Tag = _acountsTb.Rows.IndexOf(dr);
    if (parentNode == null)
    {
    treeView1.Nodes.Add(t);
    treeView1.CheckBoxes = true;
    childNode = t;
    }
    else
    {
    parentNode.Nodes.Add(t);
    childNode = t;
    }
    PopulateTreeView(dr["TagId"].ToString(), childNode);
    }
    }




    برا بخش ذخیره هم یه کم شلوغه اجازه بدید اصلاح کنم میدم. خودمم الان قاطی میکنم

    خب برای جدول دسترسی ها هم یه ستون عنوان نیاز داری (title) و یه ستون تگ (tagid) و یه ستون پدر(Parent) که برای مثال به صورت زیر مقدار دهی بشه.
    برای منو اول میتونی عنوان رو هرچی دلت خواست بزاری برای تگ A و برای پدر شاخه اول 0
    برای زیر منوٍ، منو اول عنوان هرچی دلت خواست و برای تگ A-A و برای پدر A

  9. #9

    نقل قول: ایجاد سطوح دسترسی

    تشکر
    اگه ممکنه بگید فیلدها تون هم از چه نوعی هست - دستتون درد نکنه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ایجاد سطوح دسترسی

    نقل قول نوشته شده توسط sg.programmer مشاهده تاپیک
    تشکر
    اگه ممکنه بگید فیلدها تون هم از چه نوعی هست - دستتون درد نکنه
    یه دونه آی دی از نوع عددی هست بقیه رو رشته در نظر بگیرید.

  11. #11

    نقل قول: ایجاد سطوح دسترسی

    اگه ممکنه این مورد را هم بفرستید
    برا بخش ذخیره هم یه کم شلوغه اجازه بدید اصلاح کنم میدم. خودمم الان قاطی میکنم

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد دیتا بیس با سطوح دسترسی مختلف
    نوشته شده توسط mohamad_jam در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 02 آبان 1393, 22:19 عصر
  2. ایجاد فولدر در ای اس پی با دادن سطوح دسترسی به کاربران
    نوشته شده توسط aliasghar2010 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 06 شهریور 1391, 00:30 صبح
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 06 دی 1390, 13:30 عصر
  4. سطوح دسترسی در سیستم چند کاربره
    نوشته شده توسط SReza1 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 17 اردیبهشت 1384, 17:35 عصر
  5. سطوح دسترسی 666 , 777 در لوکالهاست
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 04 مهر 1383, 10:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •