نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارسال مقادیر سرچ شده با استفاده از stimulsoft

  1. #1

    ارسال مقادیر سرچ شده با استفاده از stimulsoft

    سلام

    دوستان من یه جدول گزارش دارم میخوام وقتی کاربر مثلآ یه مقداری رو سرچ کرد فقط همون مقادیر برای چاپ برن به استیمول

    من از asp.net mvc استفاده میکنم. کاری که کردم این بود که با استفاده از ایجکس مقدار سرچ شده رو به اکشن پرینت فرستادم

    و وقتی دیباگ میکنم مقادیر هم از دیتابیس واکشی میشه و مقادیر به صورت exporthtml تبدیل میشه اما نمیدونم چرا اکشن پرینت

    دوباره فراخونی میشه و مقدار سرچ من null میشه و صفحه استیمول سفید میشه. اما وقتی دستی request میدم صفحه ریپورت نمایش

    درکل شما چطوری یه مقداری که سرچ شده رو به اکشن برای پرینت پاس میدید؟

    داده میشه و مشکلی نداره. منظورم از دستی به این صورت هست مثلآ


    http://localhost:1516/ReportUserOuthgood/print?name=رضا



    public ActionResult Print(string Name)
    {
    //Convert.ToInt32(Session["id_WorkHouse"])
    //var goods = db.Goods.Include(g => g.GoodFoot).Include(g => g.GoodHead).Include(g => g.Unit);
    //return View(goods.ToList());
    StiReport report = null;


    if (Name != null)
    {


    var findPerson = db.UserDefs.Where(s => s.UserNameFamily == Name).Select(s => new { s.UserId }).FirstOrDefault();
    var findToStockBuy = db.StockBuys.Where(s => s.WorkerUserId == findPerson.UserId).FirstOrDefault();
    var sd = findToStockBuy.WorkerUserId;
    var path = HostingEnvironment.MapPath($@"~/App_Data/Report.mrt");


    report = new StiReport();


    report.Load(path);
    int WorkhouseIdq;
    WorkhouseIdq = Convert.ToInt32(Session["id_WorkHouse"]);


    var stockBuys = (db.StockBuys.Include(s => s.Good).
    Include(s => s.GoodFoot).
    Include(s => s.GoodHead).
    Include(s => s.Unit).
    Include(s => s.Workhouse).
    Where(s => s.WorkhouseId == WorkhouseIdq && s.statusId == 5 && s.WorkerUserId == findToStockBuy.WorkerUserId/*WorkerUserId.Value*/)
    .Select(s => new OutGoodsPrintVM()
    {
    GoodName = s.Good.GoodName,
    Description = s.Description,
    UnitName = s.Unit.UnitName,
    EnterExitDate = s.EnterExitDate,
    GoodFootName = s.GoodFoot.GoodFootName,
    GoodHeadName = s.GoodHead.GoodHeadName,
    QuantityStock = s.QuantityStock.HasValue ? s.QuantityStock.Value : 0
    })


    ).ToList();
    report.RegBusinessObject("stockBuys", "stockBuys", stockBuys);








    DateTime a = new DateTime();
    a = DateTime.Now;


    DateTime d = new DateTime(a.Year, a.Month, a.Day);


    report.Dictionary.Variables["CurrentDate"].Value = GetPersianDate(d).ToString();
    report.Dictionary.Variables["Name"].Value = (from u in db.UserDefs
    where u.UserId == findToStockBuy.WorkerUserId
    select u.UserNameFamily).FirstOrDefault();


    report.Compile();


    // var result = System.Text.Encoding.UTF8.GetString(StiPdfExportSe rvice(report).ToArray());


    var result = System.Text.Encoding.UTF8.GetString(ExportReportTo Html(report).ToArray());
    return Content(result, "text/html");
    }
    else
    {


    return Content(Name, "text/html");
    }




    }




    private static MemoryStream ExportReportToHtml(StiReport report)
    {


    //var settings = new Stimulsoft.Report.Export.StiHtmlExportSettings();
    //// Create an HTML service instance.
    //var service = new Stimulsoft.Report.Export.StiHtmlExportService();


    //// Create a text writer objects.
    //var textWriter = new Stimulsoft.System.IO.TextWriter();
    //var htmlTextWriter = new Stimulsoft.Report.Export.StiHtmlTextWriter(textWri ter);
    //// Export HTML using text writer.
    //service.ExportTo(report, htmlTextWriter, settings);


    //// Write HTML text to DIV element.
    //var container = document.getElementById("htmlContainer");
    //container.innerHTML = textWriter.getStringBuilder().toString();


    report.Render();
    var stream = new MemoryStream();


    var settings = new StiHtml5ExportSettings();
    var service = new StiHtml5ExportService();
    service.ExportTo(report, stream, settings);
    return stream;


    }


  2. #2

    نقل قول: ارسال مقادیر سرچ شده با استفاده از stimulsoft

    منظورتون رو بنده درست متوجه نشدم ، این 2 تا آموزش شاید کمکتون کنه :
    http://www.omidnasri.com/asp-net-mvc...B1-asp-net-mvc
    http://www.omidnasri.com/asp-net-mvc...B1-asp-net-mvc

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 29 آبان 1395, 23:44 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 01 مهر 1392, 20:13 عصر
  3. مبتدی: ارسال مقادير بين صفحات با استفاده از Session
    نوشته شده توسط raminstyle68 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 05 خرداد 1389, 21:59 عصر
  4. سوال: ارسال exe روی شبکه با استفاده از tcp
    نوشته شده توسط soltanc در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 07 شهریور 1387, 13:23 عصر
  5. نرم افزار ارسال و دریافت پیغام با استفاده از KDTele
    نوشته شده توسط hr110 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 12 فروردین 1386, 19:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •