نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: Bundle با آدرس ftp

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    Bundle با آدرس ftp

    با سلام
    در Bundle می شود فایل ها در ftp باشد و در Bundle فراخونی کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: Bundle با آدرس ftp

    سوال واضح نبود؟

  3. #3

    نقل قول: Bundle با آدرس ftp

    سلام جناب مهندس.
    منظور از اف تی پی رو متوجه نشدم، اف تی پی معمولا به همون فضای هاست هم میتونید از طریق اف تی پی وصل بشید البته فكر میكنم منظور شما این هست كه فایلها در سروری باشن كه فقطاف تی پی ساپورت میكنه، اینطور فكر میكنم نمیشه چون اكر فقط اف تی پی ساپورت بشه شما دیكه نمیتونید فایل رو بخونید فقط میتونید دانلود كنید اكر اچ تی تی پی رو هم ساپورت میكنه كه نیازی به این كار نیست،در كل فكر میكنم جواب سسما خیر باشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: Bundle با آدرس ftp

    سلام
    من فایل ها در ftp اپلود میکنم و ادرس های انها میخوام در bundel در پروژه mvc بزارم.

    وقتی ادرس مستقیم با url در bundel میزارم خطا میده روی ادرس فایل و باید ادرس فیزیکی بزارم

  5. #5

    نقل قول: Bundle با آدرس ftp

    همین دیگه فكر میكنم آدرس اف تی پی رو نمیتونی استفاده كنی چون پروتوكلش واسه انتقال فایله نه خوندن فایل

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: Bundle با آدرس ftp

    این یه باندل
                var PluginsBundlejs = new Bundle("~/bundles/js/plugins");            PluginsBundlejs.Include(
    "~/assets/js/jquery.mask.min.js",
    "~/assets/js/multiselectcheckbox/bootstrap-multiselectcheckbox.min.js",
    "~/Scripts/CustomScripts/Helpers/PNotifyModule.min.js",
    "~/Scripts/jquery.blockUI.min.js",
    "~/Scripts/spin.min.js",
    "~/Scripts/AlertLoading/PAlert.min.js",
    "~/Scripts/AlertLoading/PLoading.min.js"
    );



    جای این ها چطور میتونم ادرس لینک اپلود شده ftp بزارم

تاپیک های مشابه

  1. تفاوت آدرس فیزیکی با آدرس IP
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 28 اردیبهشت 1387, 11:38 صبح
  2. ذخیره عکس موجود در صفحه با آدرس غیر مستقیم!
    نوشته شده توسط Taha_u در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 10 مهر 1386, 16:52 عصر
  3. مشکل با آدرس دهی Database
    نوشته شده توسط aligh662000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 05 اسفند 1385, 17:34 عصر
  4. چرا user host name با آدرس IP فرقی ندارند؟
    نوشته شده توسط white fox در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 04 اسفند 1384, 17:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •