نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: جدول تنظیمات سایت

  1. #1

    جدول تنظیمات سایت

    سلام دوستان.
    فرض کنید یه جدول تنظیمات داریم توی دیتابیس که فقط یه سطر داره و فیلد های اون مثلا:
    عنوان سایت، آدرس لوگو؛ شماره تماس، آدرس کانال تلگرام و ... هست.
    --------------------------
    حالا من می خوام یه کلاس استاتیک داشته باشم با یه سری Property استاتیک مثلا توی View خودم بنویسم @GetSiteTitle بیاد مقدارش رو از دیتابیس بخونه و نمایش بده.
    حالا مثلا لوگوی سایت توی هدر هست و در تمام صفحات تکرار میشه و توی Layout مینویسم مثلا GetLogo که خود این پراپرتی یه String برمیگردونه که آدرس فایل لوگو هست
    حالا وقتی می خوام از dbcontext استفاده کنم مثه اینکه نمیشه توی متد های استاتیک ازش استفاده کرد.
    فایل Resource هم نمی خوام استفاده کنم.
    شاید این راهی که گفتم اصلا استاندارد نباشه.دقیق نمیدونم ولی این به ذهنم رسید.
    کلا واسه همچین موردی چه راهی پیشنهاد میکنید که بهینه هم باشه و رفت و آمد به دیتابیس رو کمتر بکنه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    نقل قول: جدول تنظیمات سایت

    با سلام
    به نظرم خیلی خوب میشه اگه از یک فایل xml یا فایل متنی استفاده بشه که تنظیمات داخلش به صورت name & key گذاشته بشه
    دیگه کلا نیازی به دیتابیس نیست
    کاملا قابل انعطاف هست
    با یک تکست ادیتور هم کاربر میتونه راحت کانفیگشو انجام بده

  3. #3

    نقل قول: جدول تنظیمات سایت

    تو هر صفحه ارتباط برقرار کردن با دیتابیس برای گرفتن اسم سایت و ... سربار زیادی داره.
    معمولا اینها چیزایی نیستن که زیاد تغییر کنن بخاطر همین داخل یک کلاس Static قرارشون میدن و ازشون استفاده میکنن.
    میتونید داخل یک فایل Json بزارید و از داخل اون مقادیر رو بخونید :

    {
    "SiteName" : "Sample Project"
    }



    public static class ConfigurationReader
    {
    public static Configuration Read()
    {
    var path =
    HttpContext.Current.Server.MapPath("~/Configs/Configuration.json");


    using (var sr = new StreamReader(path))
    {
    return JsonConvert.DeserializeObject<Configuration>(sr.Re adToEnd());
    }
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دریافت اطلاعات جدول یک سایت
    نوشته شده توسط DR.HTML در بخش PHP
    پاسخ: 22
    آخرین پست: چهارشنبه 16 فروردین 1391, 22:50 عصر
  2. حرفه ای: تنظیمات سایت برای آپلود فایل(777)
    نوشته شده توسط mohsen6500 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 25 بهمن 1390, 13:14 عصر
  3. ایجاد جدول برای سایت فوتبال
    نوشته شده توسط ebrahim.n65 در بخش T-SQL
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 28 آبان 1390, 12:32 عصر
  4. سوال: بهترین محل برای نگهداری تنظیمات سایت
    نوشته شده توسط grobech در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 11 مهر 1390, 17:17 عصر
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 15 مرداد 1390, 01:15 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •