نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ایجاد ستون با کد در datagridview در یک مکان مشخص

  1. #1

    Question ایجاد ستون با کد در datagridview در یک مکان مشخص

    سلام..
    من میخوام در زمان اجرا به گریدم که ستون داره یه ستون اضافه کنم..
    از راه اضافه کردن به datatable رفتم :
    DataColumn FinalScore1 = new DataColumn();                {
    FinalScore1.Caption = "نمره نهایی";
    FinalScore1.ColumnName = "FinalScore1";
    FinalScore1.DataType = typeof(float);
    dt2.Columns.Add(FinalScore1);
    }

    ولی مشکلی که داشت این بود که به اخر گرید اضافه می کرد.ولی من میخوام در مثلا index 14 درج انجام بشه.
    از روش زیر هم رفتم :
     DataGridViewTextBoxColumn FinalScore1 = new DataGridViewTextBoxColumn();                    FinalScore1.HeaderText = "نمره نهایی";
    FinalScore1.Name = "FinalScore1";
    dgKarname.DataSource = dt2;
    dgKarname.Columns.Insert(14, FinalScore1);

    مشکلی که هست اینه که میاد ستون 14 دیتاشو پاک میکنه و دیتای جدید که بهش میدم رو درج میکنه..
    کسی راه حلی داره؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: ایجاد ستون با کد در datagridview در یک مکان مشخص

    سلام یه راه ساده ستونی که میخوای در حالت runtime اضافه شود در مد design در جای مناسب اضافه کنی و Visible آنرا false بعد در حالت runtime خاصیت Visible آنرا true کنی
    First,solve the problem then write the code

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 01 مرداد 1394, 13:12 عصر
  2. ایجاد آیکن با کد در طراحی سایت
    نوشته شده توسط ameir93 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 17 آذر 1393, 11:24 صبح
  3. سوال: ایجاد ستون با کد نویسی
    نوشته شده توسط IMANAZADI در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 04 مرداد 1392, 10:45 صبح
  4. چاپ کاراکتر در یک مکان مشخص
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 12 آبان 1387, 15:51 عصر
  5. سوال: خطا در sql هنگام ایجاد جدول با کد نویسی
    نوشته شده توسط heartshunter در بخش سایر پایگاه‌های داده
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 08 شهریور 1387, 14:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •