نمایش نتایج 1 تا 25 از 25

نام تاپیک: رندوم عدد و حروف با هم

  1. #1

    Unhappy رندوم عدد و حروف با هم

    با سلام
    ببخسید دوستان من برنامه عدد رندوم از 1000 تا 10000 نوشتم اما حالا میخوام خروجی شبیه مثلا BRC1589 بهم بده
    یعنی 3 کاراکتر اول حروف A تا Z به صورت رندوم و کنارش عدد 4 رقمی رندوم چاپ کنه خیلی لازمش دارم کسی میتونه کمکم کنه
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: رندوم عدد و حروف باهم

    private static Random random = new Random();
    public static string RandomString()
    {
    const string chars = "ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ";
    const string numbers = "0123456789";
    var horoof = new string(Enumerable.Repeat(chars, 3)
    .Select(s => s[random.Next(s.Length)]).ToArray());

    var adad = new string(Enumerable.Repeat(numbers, 4)
    .Select(s => s[random.Next(s.Length)]).ToArray());

    return horoof + adad;
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Hadi-Hashemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    استانبول
    سن
    40
    پست
    176

    نقل قول: رندوم عدد و حروف با هم


    string rnd_string = string.Empty;

    Random rnd = new Random();

    for (int i = 0; i < 3; i++)
    rnd_string += (char)rnd.Next(65, 90);

    rnd_string += rnd.Next(1000, 10000);

    Console.WriteLine(rnd_string);

  4. #4

    نقل قول: رندوم عدد و حروف باهم

    سلام دوست عزیز با تشکر از پاسخت اما خطا میداد و اجرا نمی شد
    انگار { اشتباه باز شده متوجه نشدم
    اینو تو محیط کنسول باید بنویسم دیگه؟

  5. #5

    نقل قول: رندوم عدد و حروف باهم

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    private static Random random = new Random();
    public static string RandomString()
    {
    const string chars = "ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ";
    const string numbers = "0123456789";
    var horoof = new string(Enumerable.Repeat(chars, 3)
    .Select(s => s[random.Next(s.Length)]).ToArray());

    var adad = new string(Enumerable.Repeat(numbers, 4)
    .Select(s => s[random.Next(s.Length)]).ToArray());

    return horoof + adad;
    }



    سلام دوست عزیز با تشکر از پاسخت اما خطا میداد و اجرا نمی شد
    انگار { اشتباه باز شده متوجه نشدم
    اینو تو محیط کنسول باید بنویسم دیگه؟

  6. #6

    نقل قول: رندوم عدد و حروف با هم

    نقل قول نوشته شده توسط Hadi-Hashemi مشاهده تاپیک

    string rnd_string = string.Empty;

    Random rnd = new Random();

    for (int i = 0; i < 3; i++)
    rnd_string += (char)rnd.Next(65, 90);

    rnd_string += rnd.Next(1000, 10000);

    Console.WriteLine(rnd_string);

    سلام دوست عزیز با تشکر از پاسخت اما نمیشه کاری کرد که وقتی یکبار اجرا شد 1000 تا واسم چاپ کنه؟کد شما فقط یکی چاپ میکنه و من اگه 1000 تا بخوام باید 1000 بار برنامه اجرا کنم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Hadi-Hashemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    استانبول
    سن
    40
    پست
    176

    نقل قول: رندوم عدد و حروف با هم

    نقل قول نوشته شده توسط vahidbolbol مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز با تشکر از پاسخت اما نمیشه کاری کرد که وقتی یکبار اجرا شد 1000 تا واسم چاپ کنه؟کد شما فقط یکی چاپ میکنه و من اگه 1000 تا بخوام باید 1000 بار برنامه اجرا کنم
    سلام دوست عزیز

    میشه، برای اینکار شما میتونی کد بالا رو توی یه متد بنویسی و هر کجا که لازم داشتی توی یه حلقه هر چقدر که خواستی اجراش کنی.

    فقط در این صورت چون برای تولید عدد تصادفی از زمان سیستم استفاده میشه و چندتاشون ممکنه تو اون لحظه فراخوانی بشه امکان اینکه یه چند تا مثل هم باشه هست. برای همین بهتره شما یه پارامترهای دیگه هم اضافه کنی. مثلا عدد رندوم بدست اومده رو با یه عددی ضرب کنی و یا جمع کنی و یا حتی دوباره از ساعت سیستم کمک بگیری. و یا در حلقه ای که میخوای پشت سر هم چاپ کنی وقفه ایجاد کنی تا عدد بعدی توی یه زمان دیگه ای باشه.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: رندوم عدد و حروف با هم

    سلام دوست عزیز با تشکر از پاسخت اما خطا میداد و اجرا نمی شد
    انگار { اشتباه باز شده متوجه نشدم
    اینو تو محیط کنسول باید بنویسم دیگه؟
    خطاش چی هست؟

  9. #9

    نقل قول: رندوم عدد و حروف با هم

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    خطاش چی هست؟

    عکس فرستادم البته من تو فرم کد گذاشتم یعنی یم دکمه گذاشتم داخل دکمه کد نوشتم


    12.jpg

  10. #10

    نقل قول: رندوم عدد و حروف با هم

    نقل قول نوشته شده توسط Hadi-Hashemi مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز

    میشه، برای اینکار شما میتونی کد بالا رو توی یه متد بنویسی و هر کجا که لازم داشتی توی یه حلقه هر چقدر که خواستی اجراش کنی.

    فقط در این صورت چون برای تولید عدد تصادفی از زمان سیستم استفاده میشه و چندتاشون ممکنه تو اون لحظه فراخوانی بشه امکان اینکه یه چند تا مثل هم باشه هست. برای همین بهتره شما یه پارامترهای دیگه هم اضافه کنی. مثلا عدد رندوم بدست اومده رو با یه عددی ضرب کنی و یا جمع کنی و یا حتی دوباره از ساعت سیستم کمک بگیری. و یا در حلقه ای که میخوای پشت سر هم چاپ کنی وقفه ایجاد کنی تا عدد بعدی توی یه زمان دیگه ای باشه.

    خیلی سخت شد تیکه کدشو ندارین؟میشه بیشتر راهنمایی کنید عزیز

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: رندوم عدد و حروف با هم

    خب برادر مشکل از نوشتن خودتون هست داره میگه یک آکولاد اضافیه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Hadi-Hashemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    استانبول
    سن
    40
    پست
    176

    نقل قول: رندوم عدد و حروف با هم

    نقل قول نوشته شده توسط vahidbolbol مشاهده تاپیک
    خیلی سخت شد تیکه کدشو ندارین؟میشه بیشتر راهنمایی کنید عزیز

    using System;
    using System.Threading.Tasks;
    using System.Windows.Forms;


    namespace WindowsFormsApp1
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }


    private async void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    for (int i = 0; i < 100; i++)
    {
    listBox1.Items.Add(Rndm());
    await Task.Delay(1);
    }
    }


    private static string Rndm()
    {
    string rnd_string = string.Empty;


    Random rnd = new Random();


    for (int i = 0; i < 3; i++)
    {
    rnd_string += (char)rnd.Next(65, 90);
    }


    rnd_string += rnd.Next(1000, 10000);


    return rnd_string;
    }
    }
    }
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Hadi-Hashemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    استانبول
    سن
    40
    پست
    176

    نقل قول: رندوم عدد و حروف با هم

    نقل قول نوشته شده توسط vahidbolbol مشاهده تاپیک
    عکس فرستادم البته من تو فرم کد گذاشتم یعنی یم دکمه گذاشتم داخل دکمه کد نوشتم


    12.jpg
    دوستمون کد رو بصورت متد نوشتن و شما نمیتونی همونجوری بذاری توی دگمه. شما باید متد رو بیرون بنویسی و توی دگمه فراخوانی کنی.

  14. #14

    نقل قول: رندوم عدد و حروف با هم

    نقل قول نوشته شده توسط Hadi-Hashemi مشاهده تاپیک

    using System;
    using System.Threading.Tasks;
    using System.Windows.Forms;

    namespace WindowsFormsApp1
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }


    private async void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    for (int i = 0; i < 100; i++)
    {
    listBox1.Items.Add(Rndm());
    await Task.Delay(1);
    }
    }


    private static string Rndm()
    {
    string rnd_string = string.Empty;


    Random rnd = new Random();


    for (int i = 0; i < 3; i++)
    {
    rnd_string += (char)rnd.Next(65, 90);
    }


    rnd_string += rnd.Next(1000, 10000);


    return rnd_string;
    }
    }
    }


    با سلام
    خیلییی ممنون بابت پاسختون دستتون درد نکنه
    فقط اینکه بنده میخوام کل کدهای ایجاد شده رو کپی کنم اصلا نمیشه
    میخوا کد ها داخل فایل ورد بزارم هر کاری کردم کپی بشه نشد

  15. #15
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: رندوم عدد و حروف با هم

    نقل قول نوشته شده توسط vahidbolbol مشاهده تاپیک
    با سلام
    خیلییی ممنون بابت پاسختون دستتون درد نکنه
    فقط اینکه بنده میخوام کل کدهای ایجاد شده رو کپی کنم اصلا نمیشه
    میخوا کد ها داخل فایل ورد بزارم هر کاری کردم کپی بشه نشد
    با سلام
    برای اینکه با قالب بندی صحیح بیوفته بهتره از کد Screenshot بگیرید و عکسشو در فایل ورد قرار بدید
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  16. #16

    نقل قول: رندوم عدد و حروف با هم

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    برای اینکه با قالب بندی صحیح بیوفته بهتره از کد Screenshot بگیرید و عکسشو در فایل ورد قرار بدید
    موفق باشید

    با سلام مدیر عزیز
    آخه بنده کدهارو میخوام تو طرح ام کپی کنم به صورت عکس نمیشه
    ابزاری نیست که بشه کپی کرد یا کدینیست که خروجی بهم به صورت فایل txt بده
    خواهشا کمک کنید
    تشکر

  17. #17
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: رندوم عدد و حروف با هم

    نقل قول نوشته شده توسط vahidbolbol مشاهده تاپیک
    با سلام مدیر عزیز
    آخه بنده کدهارو میخوام تو طرح ام کپی کنم به صورت عکس نمیشه
    ابزاری نیست که بشه کپی کرد یا کدینیست که خروجی بهم به صورت فایل txt بده
    خواهشا کمک کنید
    تشکر
    با سلام
    نمیدونم مشکل شما چیه ولی اگه از ویژوال استودیو مستقیم توی word کپی کنید قالب رو حفظ می کنه

    WordFormat.JPG

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  18. #18

    نقل قول: رندوم عدد و حروف با هم

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    نمیدونم مشکل شما چیه ولی اگه از ویژوال استودیو مستقیم توی word کپی کنید قالب رو حفظ می کنه

    WordFormat.JPG

    موفق باشید
    با سلام
    مدیر جان منظور از کد خروجی کار ها بود نه کد برنامه نویسی
    الان خروجی برنامه داخل یک لیست باکس نمایش داده میشه و از لیست باکس من نمیتونم کپی بگیرم میخوام وقتی 1000 تا عدد چاپ شد بتونم 1000تارو سلکت کنم ازشون کپی بگیرم و ببرم توی ورد مثالا
    میشه خواهشا کمک کنید؟

  19. #19

    نقل قول: رندوم عدد و حروف با هم

    نقل قول نوشته شده توسط Hadi-Hashemi مشاهده تاپیک

    using System;
    using System.Threading.Tasks;
    using System.Windows.Forms;


    namespace WindowsFormsApp1
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }


    private async void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    for (int i = 0; i < 100; i++)
    {
    listBox1.Items.Add(Rndm());
    await Task.Delay(1);
    }
    }


    private static string Rndm()
    {
    string rnd_string = string.Empty;


    Random rnd = new Random();


    for (int i = 0; i < 3; i++)
    {
    rnd_string += (char)rnd.Next(65, 90);
    }


    rnd_string += rnd.Next(1000, 10000);


    return rnd_string;
    }
    }
    }

    سلام دوست عزیز میشه بگی چجوری میشه خروجی را داخل یک textbox بگیرم بجای listbox

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار Hadi-Hashemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    استانبول
    سن
    40
    پست
    176

    نقل قول: رندوم عدد و حروف با هم

    نقل قول نوشته شده توسط vahidbolbol مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز میشه بگی چجوری میشه خروجی را داخل یک textbox بگیرم بجای listbox
    سلام

    توی فرم listbox رو پاک کن و بجاش textbox بذار. بعد خاصیت Multiline تکست باکس رو true کن.

    از توی کد ها هم بجای این سطر:

    listBox1.Items.Add(Rndm());


    اینو بنویس:

    textBox1.Text += Rndm() + Environment.NewLine;

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار Hadi-Hashemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    استانبول
    سن
    40
    پست
    176

    نقل قول: رندوم عدد و حروف با هم

    نقل قول نوشته شده توسط vahidbolbol مشاهده تاپیک
    با سلام
    مدیر جان منظور از کد خروجی کار ها بود نه کد برنامه نویسی
    الان خروجی برنامه داخل یک لیست باکس نمایش داده میشه و از لیست باکس من نمیتونم کپی بگیرم میخوام وقتی 1000 تا عدد چاپ شد بتونم 1000تارو سلکت کنم ازشون کپی بگیرم و ببرم توی ورد مثالا
    میشه خواهشا کمک کنید؟
    دوست من اگه قراره همش نوشته های تصادفی ایجاد شده رو کپی کنی توی یه فایل متنی و نیازی فرم و نشون دادن توی textbox و اینجور چیزا نیست میشه برنامه رو تغییر داد و اینجوری نوشت که مستقیم توی یه فایل متنی بنویسه. وقتتو هم نگیره. خواستی تو اون مورد هم کمکت میکنم فقط از اول کامل بگو که دقیقا چی میخوای تا هی نیاز به تغییر برنامه نباشه، هم وقت خودت هم برای منتظر موندن جواب از اینجا گرفته نشه

  22. #22

    نقل قول: رندوم عدد و حروف با هم

    نقل قول نوشته شده توسط Hadi-Hashemi مشاهده تاپیک
    دوست من اگه قراره همش نوشته های تصادفی ایجاد شده رو کپی کنی توی یه فایل متنی و نیازی فرم و نشون دادن توی textbox و اینجور چیزا نیست میشه برنامه رو تغییر داد و اینجوری نوشت که مستقیم توی یه فایل متنی بنویسه. وقتتو هم نگیره. خواستی تو اون مورد هم کمکت میکنم فقط از اول کامل بگو که دقیقا چی میخوای تا هی نیاز به تغییر برنامه نباشه، هم وقت خودت هم برای منتظر موندن جواب از اینجا گرفته نشه

    سلام آقای هاشمی عزیز
    ممنون بابت همه کمک هاتون که خیلییییییی بدردم خورد
    اگه بشه که تو یک فایل متنی خروجی بده که عالیه وقتی دکمه اجرا زدم خروجی بهم تو فایل ورد بده یا مثلا نودپد یه فایل txt چنین راه کاری هست؟

  23. #23
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: رندوم عدد و حروف با هم

    نقل قول نوشته شده توسط vahidbolbol مشاهده تاپیک
    سلام آقای هاشمی عزیز
    ممنون بابت همه کمک هاتون که خیلییییییی بدردم خورد
    اگه بشه که تو یک فایل متنی خروجی بده که عالیه وقتی دکمه اجرا زدم خروجی بهم تو فایل ورد بده یا مثلا نودپد یه فایل txt چنین راه کاری هست؟
    با سلام
    کاش یکمم خودتون تلاش میکردید
    کار با کتابخانه IO از مباحث پایه برنامه نویسی هست و منابعش بسیار زیاده، در ضمن شما اگر برنامه های اینچنین می خواید بهتره به دور از شلوغی و در محیط کنسول بنویسید

    private static StringBuilder sb = new StringBuilder();
    static void Main(string[] args)
    {
    for (int i = 0; i < 100; i++)
    {
    sb.AppendLine(Rndm());
    System.Threading.Thread.Sleep(50);
    }
    System.IO.File.WriteAllText(@"C:\test.txt", sb.ToString());
    }

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  24. #24

    نقل قول: رندوم عدد و حروف با هم

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    کاش یکمم خودتون تلاش میکردید
    کار با کتابخانه IO از مباحث پایه برنامه نویسی هست و منابعش بسیار زیاده، در ضمن شما اگر برنامه های اینچنین می خواید بهتره به دور از شلوغی و در محیط کنسول بنویسید

    private static StringBuilder sb = new StringBuilder();
    static void Main(string[] args)
    {
    for (int i = 0; i < 100; i++)
    {
    sb.AppendLine(Rndm());
    System.Threading.Thread.Sleep(50);
    }
    System.IO.File.WriteAllText(@"C:\test.txt", sb.ToString());
    }

    موفق باشید

    با سلام
    تشکر از زحمتتون
    منم خیلی دوست دارم تو سی شارپ حرفه ای باشم و دارم تلاشمو میکنم

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار Hadi-Hashemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    استانبول
    سن
    40
    پست
    176

    نقل قول: رندوم عدد و حروف با هم

    نقل قول نوشته شده توسط vahidbolbol مشاهده تاپیک
    سلام آقای هاشمی عزیز
    ممنون بابت همه کمک هاتون که خیلییییییی بدردم خورد
    اگه بشه که تو یک فایل متنی خروجی بده که عالیه وقتی دکمه اجرا زدم خروجی بهم تو فایل ورد بده یا مثلا نودپد یه فایل txt چنین راه کاری هست؟
    سلام. ببخشید که دیر شد
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جمع دو عدد خیلی بزرگ با هم دیگر
    نوشته شده توسط mhzarei76 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 13 دی 1394, 10:02 صبح
  2. چاب عدد و حروف با فرمت خاص بر روي چك
    نوشته شده توسط mehdi_9009 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 10 اردیبهشت 1391, 18:50 عصر
  3. سوال: جمع ارقام یک عدد با هم
    نوشته شده توسط Agha30NA در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 09 آذر 1388, 10:40 صبح
  4. مشكل در چاپ اعداد و حروف با هم
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 09 آذر 1387, 20:25 عصر
  5. چگونه چند عدد را با هم جمع کنم؟
    نوشته شده توسط m23702 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 01 اسفند 1386, 07:19 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •