نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل در گرفتن لیست فالور های اینستاگرام

  1. #1

    Exclamation مشکل در گرفتن لیست فالور های اینستاگرام

    سلام

    وقتی که من میخوام لیست فالور ها رو بگیرم این خطا رو میده
    {"meta": {"code": 400, "error_type": "OAuthPermissionsException", "error_message": "This request requires scope=follower_list, but this access token is not authorized with this scope. The user must re-authorize your application with scope=follower_list to be granted this permissions."}}

    کدی که میفرستم سمت اینستا اینه
    https://api.instagram.com/v1/users/s...oken=1234.5678

    تازه شروع کردم
    میشه لطفا کمکم کنید
    از Help خودش سردر نمیارم و گیج کنندس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار bomb23
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    دفتر
    پست
    680

    نقل قول: مشکل در گرفتن لیست فالور های اینستاگرام

    سلام خطا مشخصه داره میگه امکان دسترسی ندارید. علتشم اشتباه بودن توکنتون هست. توکنی که هنگام درخواست ارسال میکنید رو بررسی دقیق کنید که توکنی باشه که اینستا به شما داده.

  3. #3

    نقل قول: مشکل در گرفتن لیست فالور های اینستاگرام

    اون مشکل رو حل کردم
    scope مورد نظر نبود

    الان لاگین اوکی شده
    میخوام لیست فالور ها رو بگیرم با این یو آر ال و فرض بر اینکه accesstoken هم اوکیه و درسته
    https://api.instagram.com/v1/users/self/follows?access_token=ACCESS-TOKEN


    اما این خروجی رو بهم میده
    یعنی خروجی نال میزنه دارم دیوونه میشم دیگه
    {"data": [], "meta": {"code": 200}}


    لطفا راهنماییم گنید



  4. #4

    نقل قول: مشکل در گرفتن لیست فالور های اینستاگرام

    دوست عزیز، لطفا ابتدا مستندات مربوطه رو از سایت اینستاگرام با دقت بخونین و بعد شروع به کد نویسی کنین تا به قول شما دچار دیوونگی نشین، این مشکل شما چندتا دلیل میتونه داشته باشه، اول از همه باید چندتا کاربر رو توی sandbox مربوط به نرم افزار اصافه کنین و خود اون کاربرا هم نرم افزارتون رو تایید کنن، حالا ممکنه خود شما جزو کاربرای سند باکس نباشین
    یا ممکنه کاربر (که خودتون هستید) تنظیمات پرایوت رو روی پیجش اعمال کرده باشه، ورژن جدید api اینستاگرام کلا اطلاعات عمومی یا خصوصی کاربرهای پرایوت رو تحویل نمیده
    ولی بازم مستندات رو بررسی کنین تا به مشکل نخورین، خیلی قشنگ و اسون هم نوشتن:
    https://www.instagram.com/developer/

  5. #5

    نقل قول: مشکل در گرفتن لیست فالور های اینستاگرام

    سلام
    مرسی من یک یوزر دیگه توی sandbox ادد کردم و اوکی شد اون داستان
    الان میخوام لیست کل فالور هامو بگیرم
    اما فقط یک دونه از کل فالور هامو نشون میده

    اون داکیومنت رو هم خوندم
    ظاهرا همه چی درسته
    اما نمی دونم چرا نمیشه
    با این 2 تا Url تست کردم اما فقط یک دونه از فالور هامو نشون میده
    https://api.instagram.com/v1/users/self/follows?access_token=ACCESS-TOKEN
    و
    https://api.instagram.com/v1/users/s...n=ACCESS-TOKEN

    اکسس توکن رو هم میزارم
    اما از 2400 تا فالور فقط یکی رو نشون میده



    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    دوست عزیز، لطفا ابتدا مستندات مربوطه رو از سایت اینستاگرام با دقت بخونین و بعد شروع به کد نویسی کنین تا به قول شما دچار دیوونگی نشین، این مشکل شما چندتا دلیل میتونه داشته باشه، اول از همه باید چندتا کاربر رو توی sandbox مربوط به نرم افزار اصافه کنین و خود اون کاربرا هم نرم افزارتون رو تایید کنن، حالا ممکنه خود شما جزو کاربرای سند باکس نباشین
    یا ممکنه کاربر (که خودتون هستید) تنظیمات پرایوت رو روی پیجش اعمال کرده باشه، ورژن جدید api اینستاگرام کلا اطلاعات عمومی یا خصوصی کاربرهای پرایوت رو تحویل نمیده
    ولی بازم مستندات رو بررسی کنین تا به مشکل نخورین، خیلی قشنگ و اسون هم نوشتن:
    https://www.instagram.com/developer/

  6. #6

    نقل قول: مشکل در گرفتن لیست فالور های اینستاگرام

    دوست عزیز معلومه که مستنداتو کامل نخوندی، تا زمانیکه نرم افزارتون توسط توسعه دهنده های اینستاگرام به عنوان یک نرم افزار مفید تایید نشه (که این تاییدیه، اخرین مرحله تولید نرم افزارتونه) نمیتونین به هیچ یک از کاربرای خارج از sandbox دسترسی داشته باشین، یعنی فقط کاربرایی که توی sandbox ثبت شدن رو توی لیست فالووینگ و فالوور و کامنت ها و لایک کننده ها و هر انچه که اینستاگرام توی api گنجونده، نشون میده
    امیدوارم واضح بوده باشه

  7. #7

    نقل قول: مشکل در گرفتن لیست فالور های اینستاگرام

    ممنون
    آره درست میگفتین
    اوکی شد و خیلی ممنونم

    چالش بعدی
    حتی درخواست فالو و آن فالو هم نمیشه داشت به اون هایی که توی sandbox هم هستن؟

    من 4 تا یوزر دارم توی سندباکس که اکسپت شدن
    هر کار کردم نشد یک درخواست فالو بفرستم یا یکی رو از همین لیست آنفالو کنم

  8. #8

    نقل قول: مشکل در گرفتن لیست فالور های اینستاگرام

    و بازم مشکلاتی ناشی از عدم تسلط بر مستندات دوست عزیز جدا پیشنهاد میکنم مستندات رو بصورت کامل و چندین بار بخونین (لازم باشه کلشو 10 بار بخونین) شما احتمالا مجوز های لازم رو ندارین، اول برین permission مربوط به فالو و انفالو کردن رو اخذ کنین بعد میتونین این اعمال رو انجام ادین

  9. #9

    نقل قول: مشکل در گرفتن لیست فالور های اینستاگرام

    اول تو خصوصی پرسیدم

    اینو من خوندم
    https://api.instagram.com/oauth/auth...ionships+likes


    • basic - to read a user’s profile info and media
    • public_content - to read any public profile info and media on a user’s behalf (applications no longer accepted)
    • follower_list - to read the list of followers and followed-by users (applications no longer accepted)
    • comments - to post and delete comments on a user’s behalf (applications no longer accepted)
    • relationships - to follow and unfollow accounts on a user’s behalf (applications no longer accepted)
    • likes - to like and unlike media on a user’s behalf (applications no longer accepted)
    • با این پرمیشن ها لاگین کردم
    • و اون مجوز رو داره



    وقتی این درخواست ارسال میشه
    https://api.instagram.com/v1/users/1...oken=123123123

    این خروجی رو میده
    {"data": {"outgoing_status": "none", "incoming_status": "followed_by", "target_user_is_private": true}, "meta": {"code": 200}}
    آخرین ویرایش به وسیله صادق صدقی : جمعه 08 دی 1396 در 14:30 عصر

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در گرفتن عنوان پنجره های فعال به زبان فارسی
    نوشته شده توسط ArianProg در بخش VB.NET
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 10 فروردین 1394, 10:59 صبح
  2. سوال: مشکل در گرفتن مقدار menu های وابسته
    نوشته شده توسط rezanasrollahy در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 08 دی 1392, 22:31 عصر
  3. سوال: مشکل در آپدیت کردن آیتم های لیست ویو
    نوشته شده توسط پروگرامنویس در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مهر 1390, 17:02 عصر
  4. مشکل در اضافه کردن ایتم های لیست به بانک
    نوشته شده توسط sajjad1365 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 20 تیر 1389, 18:12 عصر
  5. مشکل در گرفتن پیغام های Mousewheel با sys wide hook
    نوشته شده توسط LordMMD در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 15 شهریور 1387, 17:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •