نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: آموزش حذف از ویو مدل

  1. #1

    آموزش حذف از ویو مدل

    سلام دوستان
    من در حذف از ویو مدل با خطای انتساب مقادیر مواجه میشم. منظورم اینه که ای دی رو نمیتونه درست پیدا کنه .
    یک آموزش از حذف ازویو مدل میشه اینجا بذارید. من هر چی سرچ میکنم مربوط به اپدیت هست و دیلیت رو کامل نگفته.
    (در ضمن آی دی هم از جدول به کنترلر پاس داده میشه)
    ممنون میشم.

    اینجا هم کدم رو میزارم
    (فیلد از یک جدول انتخاب میشه که حاصل از join سه تا جدول هست اما حذف فقط از یک جدول هست)
    این کد کنترلر هست

    public ActionResult DeleteUser(int id)
    {
    var db = new ParsDataEntities();

    var user=db.UsersInfos.Find(id);
    db.UsersInfos.Remove(user);
    db.SaveChanges();
    return View("UserManagement");


    }


    این هم جایی که از ویو ای دی رو پاس دادم

    @Html.ActionLink("حذف", "DeleteUser", new { id = item.UserInfos.Usr_EmpID }, new { @style = "color:white;" })</span>

  2. #2

    نقل قول: آموزش حذف از ویو مدل

    منظورتون از حذف ویو مدل چیه ؟
    ویو مدل صرفا فقط برای نمایش و Read هست.
    ارورتون رو قرار بدید بهتر میشه راهنمایی کرد.

    http://www.c-sharpcorner.com/UploadF...rk-code-first/

  3. #3

    نقل قول: آموزش حذف از ویو مدل

    من از یک ویومدل برای نمایش اطلاعات در یک جدول استفاده کردم.
    برای هر یک از ردیف های جدول قابلیت حذف رو هم قرار دادم.
    نمایش اطلاعات از ویو مدل درست انجام میشه. برای حذف طبیعتا باید ای دی رو بفرستم به اکشن delete و اطلاعات مربوط به اون رو از جدول پاک کنم.
    همونطور هم که گفتم حذف از یک مدل هست.
    (پس اطلاعات توسط ویو مدل در یک جدول نمایش داده میشه و بعد قابلیت حذف هم برای هر یک از ردیف ها هست)

    من با دو تا خطا مواجه میشم. اولیش مربوط به کد نیست (مربوط به یکی از قابلهای dll هست)
    بعد از اینکه yes رو میزنم با خطای دوم مواجه میشم.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: آموزش حذف از ویو مدل

    خب شما مطمئنین که یوزری با این ایدی دارین؟ این ارور میگه ابجکت user ناله

  5. #5

    نقل قول: آموزش حذف از ویو مدل

    شما همیشه تو حذف دیتا اول نال بودن رو چك كنید، بهتره كه به این صورت بنویسید:
    Var user = db.UserInfos.Find(id);
    If(user! = null)
    {
    حذف كاربر
    }

  6. #6

    نقل قول: آموزش حذف از ویو مدل

    خطایی كه شما میگیرید مربوط به این هست كه اصلا ركوردی پیدا نشده كه بخواد حذفش كنه اول مطمعن بشید آی دی درست رو دارید پاس میدید بعد تودیتابیس به صورت دستی بیند ركوردی با این آی دی وجود داره؟(چون ممكنه به هر دلیلی حذف كرده باشیدش قبلا)

تاپیک های مشابه

  1. حذف از گرید ویو
    نوشته شده توسط elahe.9817 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 23 خرداد 1392, 17:19 عصر
  2. حذف از گرید ویو
    نوشته شده توسط aref_65 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مهر 1389, 21:33 عصر
  3. سوال: نحوه حذف از دیتا ویو
    نوشته شده توسط ma.andishe در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 21 آذر 1388, 18:15 عصر
  4. مقاله: آموزش ساخت گرید ویو با قابلیت حذف چند رکورد در #C و VB(شبیه سازی mail box)
    نوشته شده توسط mehdishahabi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 17 شهریور 1388, 12:50 عصر
  5. درخواست كد حذف از گريد ويو
    نوشته شده توسط behnamm2008 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 16 اسفند 1387, 16:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •