نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تبدیل Image به base64 و برعکس

  1. #1

    Question تبدیل Image به base64 و برعکس

    سلام
    کد زیر گذاشتنم اینکد درست کار میکنه ولی دیکد بدون خطا و کاری انجام نمیده . میتونید راهنماییم کنید ؟



    uses Soap.EncdDecd
    function EncodeFile(const FileName: string): AnsiString;
    var
    stream: TMemoryStream;
    begin
    stream := TMemoryStream.Create;
    try
    stream.LoadFromFile(Filename);
    result := EncodeBase64(stream.Memory, stream.Size);

    finally
    stream.Free;
    end;
    end;

    function DecodeFile(const FileName: AnsiString): AnsiString;
    var
    stream: TMemoryStream;
    size:integer;
    begin
    stream := TMemoryStream.Create;
    stream.Position:= 0;
    try
    size:=sizeof(DecodeBase64(FileName));

    stream.Write(DecodeBase64(FileName), size);

    form1.image1.Picture.Bitmap.LoadFromStream(stream) ;
    finally
    stream.Free;
    end;
    end;

    procedure TForm1.EncodeButton1Click(Sender: TObject);
    begin
    str:= EncodeFile('d:\pic.jpg');
    end;

    procedure TForm1.DecodeButton2Click(Sender: TObject);
    begin
    DecodeFile(str);
    end;
    آخرین ویرایش به وسیله baran_2005 : پنج شنبه 07 دی 1396 در 14:22 عصر

  2. #2

    نقل قول: تبدیل Image به base64 و برعکس

    اینم دیکد فقط تو فایل ذخیره میشه بازم بهتر از هیچی البته من خیلی وقت نزاشتم



    procedure DecodeToFile(const base64: AnsiString; const FileName: string);
    var
    stream: TFileStream;
    bytes: TBytes;
    begin
    bytes := DecodeBase64(base64);
    stream := TFileStream.Create(FileName, fmCreate);
    try
    if bytes<>nil then
    stream.Write(bytes[0], Length(Bytes));
    finally
    stream.Free;
    end;
    end;


تاپیک های مشابه

  1. تبدیل تصویر به رشته و برعکس
    نوشته شده توسط dup_azad در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 09 تیر 1386, 15:47 عصر
  2. تبدیل Image به Byte[]
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 06 خرداد 1386, 09:11 صبح
  3. تابع تبدیل شمسی به میلادی و برعکس
    نوشته شده توسط SamadYousefi در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 08 آبان 1385, 10:56 صبح
  4. تبدیل شمسی به میلادی و برعکس
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 14
    آخرین پست: چهارشنبه 15 تیر 1384, 07:37 صبح
  5. تبدیل تصاویر به ماتریس و برعکس
    نوشته شده توسط whitehat در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 22 مهر 1383, 22:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •