نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: در مورد DLOOKUP

  1. #1

    در مورد DLOOKUP

    با عرض سلام خدمت تمام سروران گرامی،
    آیا می توان با فرمان DLOOKUP تمامی رکوردهای یک فیلد را که دارای مشابهت هستند نمایش داد؟ من وقتی از این فرمان استفاده می کنم تنها اولین رکورد فیلد را که مورد جستجو قرار داده ام نمایش می دهد و رکوردهای مشابه دیگر نمایش داده نمی شود.
    فرمانی هم که از آن استفاده می کنم این است:
    Private Sub TB01_AfterUpdate()

    Me.TB1000 = DLookup("Mtn", "QTable", "[Tul]=[TB01]")

    End Sub
    با تشکر از همه شما عزیزان

  2. #2

    نقل قول: در مورد DLOOKUP

    سلام
    ببینید این نمونه بکارتون می آد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: در مورد DLOOKUP

    با تشکر فراوان از شما،
    کد DLOOKUP فایل ضمیمه همون کار رو انجام میده یعنی اگر مثلا در فیلد ما 4 تا محمد داشته باشیم فقط اولی رو نمایش میده.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: در مورد DLOOKUP

    نقل قول نوشته شده توسط Hermes1966 مشاهده تاپیک
    آیا می توان با فرمان DLOOKUP تمامی رکوردهای یک فیلد را که دارای مشابهت هستند نمایش داد؟
    نه
    تابع dlookup فقط یک مقدار برمیگردونه و textbox هم فقط یک مقدار نشون میده

    باید از کنترل دیگه ای استفاده کنین (لیست باکس ، کمبو باکس ، ساب فرم و ...) و با control source/data source/recordset مقداردهی کنین

  5. #5

    نقل قول: در مورد DLOOKUP

    ممنون از شما اما میشه یه مقدار توضیح بیشتری بفرمایید. من مقادیری رو که باید جستجو بشه در یک فرم قرار دادم و خب از تکست باکس استفاده کردم.

  6. #6

    نقل قول: در مورد DLOOKUP

    نقل قول نوشته شده توسط Hermes1966 مشاهده تاپیک
    ممنون از شما اما میشه یه مقدار توضیح بیشتری بفرمایید. من مقادیری رو که باید جستجو بشه در یک فرم قرار دادم و خب از تکست باکس استفاده کردم.
    سلام راستش
    من نمی دونم شما دقیقا چی می خواین
    خیلی مبهمه
    واسه همین کسی نمی آد تمام دروس اکسس را براتون اینجا تایپ کنه. شما حداقلش باید جدول تونو بذارین ببینم چی می خواین . و منظورتون چیه ؟؟؟
    اما اگه با dlookup کاردارین فراخوانی مقدار دلخواه است
    مثلا یه کالا دارید می خواید توفرم با اویمدن اسم کالا نام کالا و قیمت همون کالا بیاد
    اما اگر می خواید اسم های مشابه را پیداکنید باید اول یه کوئری از جدول تان بسازیذد

    و اون وقت توکوئری شرط بزارید که مثلا اسم محمد و یا مشابه محمد که محمدی یا محمدزاده و یا محمدیان را پیدا کن -از ذستور like استفاده کنید به نتیجه می رسید
    من دو تا نمونه می ذارم ببینید بدرد تون می خوره ..
    تو این نمونه شما باجستجوهای مختلف ازجمله رکورد براساس نام و یا فامیلی و یا محل سکونت و یا تلفن های دلخواه را پیدا می کنه

    حداقل اینه نمونه اگه بدردتون نخوره ، بدرد بقیه ممکنه بخوره
    اگه جواب تونو نگرفتید نمونه خودتون بذارید ببینم منظورتون دقیقا " چیه ؟




    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: در مورد DLOOKUP

    با سلام،
    ببخشید که باعث زحمت شدم. فکر کردم توضیحاتم روشنه. به هر حال خیلی ممنون، فایلهای ضمیمه شما هم عالی بود و مشکل من رو حل کرد و مطمئن هستم که بدرد دیگران هم خواهد خورد.
    با تشکر مجدد

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 آبان 1392, 09:36 صبح
  2. سوال در مورد Extended Stored Procedure
    نوشته شده توسط محسن در بخش SQL Server
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اسفند 1383, 01:23 صبح
  3. یک تجربه (در مورد تاریخ)
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 28 مرداد 1383, 12:31 عصر
  4. سوال در مورد کد اس کیو ال
    نوشته شده توسط ghaum در بخش T-SQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 06 خرداد 1382, 20:19 عصر
  5. یک سوال در مورد کد sql
    نوشته شده توسط ghaum110 در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 اسفند 1381, 16:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •