نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نخواندن اسکریپت و استایل هنگام استفاده از @section

  1. #1

    نخواندن اسکریپت و استایل هنگام استفاده از @section

    سلام و عرض ادب و احترام.
    من قصد دارم وقتی صفحه Home>index سایت نمایش پیدا می کنه اسلایدر و منو نمایش داده بشه و در بقیه صفحات فقط منو نمایش داده بشه.
    اینکار رو هم با تعریف section و هم با استفاده از Rout انجام دادم و در هر دو حالت در صفحه های غیر از home>index استایل و اسکریپت ها شناخته نمی شه!!!!
    ممکنخ راهنمایی کنید چطور این مشکل رو برطرف کنم؟

    سکشن تعریف شده در صفحه index:



    @section header{


    <header id="home">
    کد اسلایدر
    کد منو
    </header>


    }



    بررسی سکشن در لایوت:



    @{
    if (IsSectionDefined("header"))
    {
    @RenderSection("header", false)
    else{
    کد منو
    } }
    }

    آخرین ویرایش به وسیله raha raad : شنبه 09 دی 1396 در 10:58 صبح

  2. #2

    نقل قول: نخواندن اسکریپت و استایل هنگام استفاده از @section

    استایل هاتون باید تو Layout تعریف شده باشه تا در همه ی صفحه ها قابل استفاده باشه.
    این رو هم تست کنید :

    @section Styles
    {
    @Styles.Render("~/Content/styleFile.css")
    @Styles.Render("~/Content/orStyleBundle")
    }

  3. #3

    نقل قول: نخواندن اسکریپت و استایل هنگام استفاده از @section

    استایل ها و اسکریپت ها در لایوت تعریف شدند ولی در کمال تعجب با چنین مشکلی مواجه شدم!
    این کدها رو باید به Layout اضافه کنم؟ میشه بگید دقیقا کجای کدها؟ در هدر؟ در بادی؟کجا؟

    صفحه ایندکس ( به منو توجه کنید): در این صفحه زیر منو نمایش داده می شه. استایل منو درسته.


    Untitled1.jpg

    صفحه داخلی ( به منو توجه کنید): در این صفحه زیر منو نمایش داده نمیشه!!!! استایل منو رو نشناخته!!!!
    Untitled.jpg

    خواهش می کنم راهنمایی کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله raha raad : شنبه 09 دی 1396 در 10:53 صبح

  4. #4

    نقل قول: نخواندن اسکریپت و استایل هنگام استفاده از @section

    درستش کردم.
    استایلها باهم تداخل داشت.

تاپیک های مشابه

  1. تنظیم رنگ لیبل ها هنگام استفاده از استایل در XE2
    نوشته شده توسط عقاب سیاه در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 12 فروردین 1391, 23:12 عصر
  2. سوال: ارور open_basedir هنگام استفاده از اسکریپت timthumb
    نوشته شده توسط jsa_flora در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 12 اسفند 1390, 22:09 عصر
  3. سوال: فراخواني توابع اسكريپت هنگام استفاده از مسترپيچ
    نوشته شده توسط armm1388 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390, 09:23 صبح
  4. پیغام IE در هنگام استفاده از جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط reza10203045 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 15 آذر 1389, 21:13 عصر
  5. سوال: اشکال در استفاده از شیء form در جاوا اسکریپت هنگام استفاده از masterpage ها
    نوشته شده توسط Mostafa_Sabeti در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مرداد 1387, 22:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •