نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نمایش یک فیلد View در دو ستون datagridview با دو تاریخ مختلف

  1. #1

    نمایش یک فیلد View در دو ستون datagridview با دو تاریخ مختلف

    سلام من میخواستم اطلاعات یک فیلد View را (مبلغ فروش امروز و دیروز را بر اساس فیلد مبلغ فروش و تاریخ محاسبه بکنه) و در دو ستون گرید ویو بیارم و تفاوتش را در ستون سوم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    خیلی عجله ای و ضروری
    ممنون از لطفتون
    آخرین ویرایش به وسیله zakani2009 : یک شنبه 10 دی 1396 در 10:58 صبح

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: نمایش یک فیلد View در دو ستون datagridview با دو تاریخ مختلف

    نقل قول نوشته شده توسط zakani2009 مشاهده تاپیک
    سلام من میخواستم اطلاعات یک فیلد View را (مبلغ فروش امروز و دیروز را بر اساس فیلد مبلغ فروش و تاریخ محاسبه بکنه) و در دو ستون گرید ویو بیارم و تفاوتش را در ستون سوم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    خیلی عجله ای و ضروری
    ممنون از لطفتون
    با سلام
    بهتره View و عکس تیبلهای View رو هم قرار بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3

    نقل قول: نمایش یک فیلد View در دو ستون datagridview با دو تاریخ مختلف

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    بهتره View و عکس تیبلهای View رو هم قرار بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد
    ویو یا تیبل من سه تا فیلد دارند نام کالا، مبلغ فروش و تاریخ فروش
    حالا من میخوام تو گرید ویو نام جنس مبلغ فروش امروز و مبلغ فروش دیروز یا روز خاص فروش که هر دو تاریخ را با دوتا date time selector انتخاب میکنم بهم نشان بده، نشان دادن یک تاریخ را انجام دادم ستون دومش را نمیدونم چطوری بیارم گرید ویو
    اگه حتی لازم میبینید view را عوض کنم مشکلی نداره
    ممنون از راهنمایی تون

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: نمایش یک فیلد View در دو ستون datagridview با دو تاریخ مختلف

    با سلام
    زیاد متوجه نشدم، اینطور نمیشه کمک خاصی کرد
    جنس یا کالاتون چیه؟
    آیا برای هر مشتری قیمت ها فرق میکنه؟ یا برای همه قیمت مشابه هست و روزانه تغییر می کنه؟ یا اصلاً مشتری ای در کار نیست؟
    آیا می خواید قیمتی که دیروز به مشتری دادید رو دربیارید؟
    بعدشم در این جدول اصول طراحی رعایت نشده، حداقل باید به 2 جدول تقسیم بشه و اگر مشتری ای هم در کار باشه میشه 3 تا جدول
    و اگر هم میخواین فقط 2 تا قیمت یک جنس رو در 2 تاریخ در بیارید اصلاً نیازی به DataGridView نیست!
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  5. #5

    نقل قول: نمایش یک فیلد View در دو ستون datagridview با دو تاریخ مختلف

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    زیاد متوجه نشدم، اینطور نمیشه کمک خاصی کرد
    جنس یا کالاتون چیه؟
    آیا برای هر مشتری قیمت ها فرق میکنه؟ یا برای همه قیمت مشابه هست و روزانه تغییر می کنه؟ یا اصلاً مشتری ای در کار نیست؟
    آیا می خواید قیمتی که دیروز به مشتری دادید رو دربیارید؟
    بعدشم در این جدول اصول طراحی رعایت نشده، حداقل باید به 2 جدول تقسیم بشه و اگر مشتری ای هم در کار باشه میشه 3 تا جدول
    و اگر هم میخواین فقط 2 تا قیمت یک جنس رو در 2 تاریخ در بیارید اصلاً نیازی به DataGridView نیست!
    موفق باشید
    سلام و تشکر از پاسخگویی شما
    نمونه از خروجی که میخوام داشته باشم
    سمت راست تصویر table من و سمت چپ خروجی من هستش
    ممنون میشم که زحمت بکشید
    فقط خروجی توی دیتا گرید باید باشه
    Book2.jpg

  6. #6

    نقل قول: نمایش یک فیلد View در دو ستون datagridview با دو تاریخ مختلف

    نقل قول نوشته شده توسط zakani2009 مشاهده تاپیک
    سلام و تشکر از پاسخگویی شما
    نمونه از خروجی که میخوام داشته باشم
    سمت راست تصویر table من و سمت چپ خروجی من هستش
    ممنون میشم که زحمت بکشید
    فقط خروجی توی دیتا گرید باید باشه
    Book2.jpg
    سلام
    راهکاری نداره آیا؟

  7. #7
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: نمایش یک فیلد View در دو ستون datagridview با دو تاریخ مختلف

    با سلام
    یک مثال ساده براتون میزنم
    اگر یک بانک به شکل زیر درست کنیم

    ERDFactor.JPG

    SQLDiagram.JPG

    با یک کوئری به شکل زیر میتونید اختلاف قیمت رو بدست بیارید:

    DECLARE @Price1 INT
    DECLARE @Price2 INT
    SET @Price1=(SELECT SumFactor FROM tblFactor WHERE (IDFactor = 10))
    SET @Price2=(SELECT SumFactor FROM tblFactor WHERE (IDFactor = 11))
    SELECT @Price1,@Price2,abs(@Price1-@Price2) AS PriceDiff

    این یک نمونه ساده برای الگو برداری هست که جمع فاکتور درون جدول فاکتور ذخیره شده و باید طبق نرم افزار خودتون تنظیم کنید، با کمی تغییر مشکلتون حل میشه
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  8. #8

    نقل قول: نمایش یک فیلد View در دو ستون datagridview با دو تاریخ مختلف

    با سلام و تشکر فراوان بابت پاسخگویی حضرتعالی
    پیغام زیر ظاهر میشود.
    subwuery returned more than 1 value. this is not permitted when
    the subquery follows
    =,!=,<=
    or the subquery is used as expression
    آخرین ویرایش به وسیله zakani2009 : چهارشنبه 19 اردیبهشت 1397 در 12:27 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: به دست آوردن جمع مقادیر یک فیلد خاص در دو جدول مختلف
    نوشته شده توسط iman65 در بخش MySQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 آذر 1393, 08:39 صبح
  2. مبتدی: عدم نمایش یک فیلد خاص در یک ردیف از گریدویو
    نوشته شده توسط saminjoon در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 17 دی 1392, 11:34 صبح
  3. سوال: نمایش یک شمارنده صفحات در دو div همنام
    نوشته شده توسط hoseni_68 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 05 دی 1390, 11:46 صبح
  4. چگونه یک فیلد DateTime در دو ستون Date و Time مجزا نشان داده شود؟
    نوشته شده توسط mafazel در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 12 بهمن 1389, 14:50 عصر
  5. کنترل یک نحوه نمایش یک فیلد بولین در گرید
    نوشته شده توسط مهدی فهمیده غلامی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 20 مهر 1383, 12:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •