نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خطای ریستور کردن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار saba664
    تاریخ عضویت
    شهریور 1396
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    147

    خطای ریستور کردن

    کد ریستور رو نوشتم این خطا برا چیه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: خطای ریستور کردن

    because the database in use

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار saba664
    تاریخ عضویت
    شهریور 1396
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    147

    نقل قول: خطای ریستور کردن

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    because the database in use
    use master هم نوشتم باز خطا داد

    حالا کد رو تغییر دادم ولی این بار این خطا رو داد کمک کنین بتونم مشکلم رو حل کنم

    ضمیمه 147396





    اینم کد

      string qry1;

    MessageBox.Show("لطفاً در حین عملیات برگرداندن نسخه پشتیبان به چیزی دست نزنید", "هشدار", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Warning);

    qry1 = " RESTORE DATABASE finaldoctor FROM DISK='" + @"C:\\finaldoctor.bak" + "‘";

    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Integrated Security=True");

    con.Open();



    SqlCommand com = new SqlCommand(qry1, con);

    com.ExecuteNonQuery();

    con.Close();

    MessageBox.Show("عملیات برگرداندن نسخه پشتیبان با موفقیت انجام شد", "پیغام", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: خطای ریستور کردن

    بنظر برنامه باید بسته بشه سپس ری استور اتفاق بیافته تمام کانکشنهای اس کیو ال باید به اون بانک بسته باشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saba664
    تاریخ عضویت
    شهریور 1396
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    147

    نقل قول: خطای ریستور کردن

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    بنظر برنامه باید بسته بشه سپس ری استور اتفاق بیافته تمام کانکشنهای اس کیو ال باید به اون بانک بسته باشه
    خب ی سوال میشه من این کد رو توی ی فرم دیگه توی یه پروژه جدید بزنم؟ بازم برام ریستور میکنه؟ البته اونوقت باید از open file dilog استفاده کنم


    حالا من از کد همین بخش که فرستادن استفاده کردم گفتم شاید مشکل حل شه ولی بازم از چندین مشکل دارم اول اینکه از فایل خطا میگیره file رو نمیشناسه دوم اینکه این برا sqlex.... هست ولی من با sql کار میکنم.

    کدایجا رو میگم https://barnamenevis.org/showthread.php?326929-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A8%DA%A9%D8%A7%D9%BE-%D9%88-%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%87-sql-%D8
    %A8%D8%A7-%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D9%BE

تاپیک های مشابه

  1. خطای ورژن قدیمی در ریستور کردن بانک بدون تغییر ورژن ها
    نوشته شده توسط dharmaa در بخش Backup & Restore
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 07 شهریور 1393, 17:20 عصر
  2. خطای مشکوک در ریستور کردن بکاپ به دیتا بیس - کمک ...
    نوشته شده توسط razeghaik1 در بخش Backup & Restore
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 03 بهمن 1389, 20:15 عصر
  3. ریستور کردن
    نوشته شده توسط bahman.net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 شهریور 1385, 14:57 عصر
  4. پیغام خطای پاک کردن از بانک
    نوشته شده توسط hassan1365 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 03 مهر 1384, 10:26 صبح
  5. درباره Adodc و خطای ست کردن( فوری)
    نوشته شده توسط naeeme در بخش VB.NET
    پاسخ: 18
    آخرین پست: پنج شنبه 06 آذر 1382, 02:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •