نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در ارسال مقدار به سرور با Php

  1. #1

    مشکل در ارسال مقدار به سرور با Php

    با سلام خدمت دوستان
    یه سوال داشتم
    من یه تیبل دارم که میخوام مقدار contractor رو ویرایش کنم و مقدار مثلا Ali رو جایگذین کنم

    دستوری که توی فایل Php نوشته شده این هست



    <?php require_once ("include.php");
    $error=array();
    if(isset($_POST['Contractor']) && (!empty($_POST['Contractor'])) && isset($_POST['Order_ID']) && (!empty($_POST['Order_ID']))) {
    $contractor=$_POST['contractor'];
    $order_ID=$_POST['order_ID'];
    if ($contractor==null&&$order_ID==null){$error['error']="F";}
    else{$query="UPDATE order_powerpoint "."SET contractor= '".$contractor."', status=1 WHERE order_ID= '".$order_ID."'";
    $connect = @mysqli_connect($hostname, $username , $password , $database);
    if($connect) {
    @mysqli_query($connect , "SET CHARACTER SET utf8");
    @mysqli_query($connect , $query);
    if(@mysqli_affected_rows($connect)>0)
    {$error['error']="don";}else{$error['error']="failure_in_inserting";}}
    else {$error['error']="failure_in_connection";}}
    }else{$error['error']="failure_in_finding";}
    die (json_encode($error['error'])); ?>



    این ویرایش رو از طریق مرورگر انجام میدم و توی ادرس بار این خط رو مینویسم

    http://192.168.24.2/InMyPersonServic...r=m&Order_ID=0
    توی فایل include.php هم اطلاعات پایه مثل نام دیتابیس و یوزرنیم و پسورد رو نوشتم
    اما هرکار میکنم این failure_in_finding خطا رو میده
    میشه راهنمایی کنین مشکلم کجاست؟؟؟ !!!!!!
    ممنون میشم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: مشکل در ارسال مقدار به سرور با Php

    اون نقظه بعد از order_powerpoint رو بردار چی هست اون ؟؟؟!!!!

    خیلی هم داغون نوشتی البته ببخشید ها
    یا با pdo بزن یا یه فریم ورکی یاد بگیر اینقدر درهم برهم ننویسی پدر چشمم دراومد تا تونستم کدهاتو بخونم البته
    اگر درست تونسته باشم بخونم

    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ارسال مقدار به سرور با Php

    نقل قول نوشته شده توسط charcharkh مشاهده تاپیک
    اون نقظه بعد از order_powerpoint رو بردار چی هست اون ؟؟؟!!!!

    خیلی هم داغون نوشتی البته ببخشید ها
    یا با pdo بزن یا یه فریم ورکی یاد بگیر اینقدر درهم برهم ننویسی پدر چشمم دراومد تا تونستم کدهاتو بخونم البته
    اگر درست تونسته باشم بخونم

    موفق باشید

    سلام مممنون
    والا اون نقطه اگه نباشه و جمله رو بهم وصل کنم خطا میگیره،،، نمیدونم چرا
    تو ارسال مقدار مشکلی هست؟؟؟
    چون خطایی که میگیره میگه مقداری ارسال نشده
    یا خالی هست

  4. #4

    نقل قول: مشکل در ارسال مقدار به سرور با Php

    دوستان کمک لطفا
    مخم دگ قد نمیده
    همه چی رو هزار بار چک کردم
    نمیدونم مشکل از کجاست
    راهنمای لطفا

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل در ارسال مقدار به سرور با Php

    خب حتما مقداری ارسال نشده یا نام متغیر ها رو اشتباه نوشتی
    همون بالا خط اول بنویس
    var_dump($_POST)

    ببین چی داره ارسال میشه به صفحه
    حتما بدون که فرق GET , POST چیه چون لینکی که گزاشتی بالا GET هستش نه POST و طبیعیه که کار نکنه

  6. #6

    نقل قول: مشکل در ارسال مقدار به سرور با Php

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    خب حتما مقداری ارسال نشده یا نام متغیر ها رو اشتباه نوشتی
    همون بالا خط اول بنویس
    var_dump($_POST)

    ببین چی داره ارسال میشه به صفحه
    حتما بدون که فرق GET , POST چیه چون لینکی که گزاشتی بالا GET هستش نه POST و طبیعیه که کار نکنه

    جدی ؟؟؟
    من دارم Get ارسال میکنم؟؟
    پس تو سایتا اینطوری نوشته بود که...
    اقا حله گرفتم
    دستت درد ننکنه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در ارسال مقدار به richtexteditor
    نوشته شده توسط bethoveen در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 09 شهریور 1392, 17:54 عصر
  2. مشکل در ارسال مقدار یک فرم برای php با get و post
    نوشته شده توسط هم دانشگاهی در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 22 فروردین 1391, 08:55 صبح
  3. پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 15 آذر 1390, 13:05 عصر
  4. مشکل در ارسال مقدار به crystal
    نوشته شده توسط akobar در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 26 شهریور 1389, 02:45 صبح
  5. مشکل در ارسال مقدار به crystal
    نوشته شده توسط akobar در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 شهریور 1389, 08:03 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •