نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: گرفتن لیست مخاطبین از یک متد در Entity framework

  1. #1

    گرفتن لیست مخاطبین از یک متد در Entity framework

    سلام
    من یک متد ایجاد کردم حالا میخوام داخل اون متد کوئری بزنم و برگشت بدم
    یکی از روش ها به صورت زیر است

     private List<Person>  LoadPerson()
    {
    dbPerson dbp =new dbPerson();
    return dbp.tblPerson.Tolist();
    }


    حالا میخواستم بدونم به از این روش روش دیگه ای هست؟
    یعنی نخوام نوع لیست را اسم جدول انتخاب کنیم؟ منظورم این است List<Person>
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: گرفتن لیست مخاطبین از یک متد در Entity framework

    بصورت جنریک فکر کنم منظورتون هست؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: گرفتن لیست مخاطبین از یک متد در Entity framework

    سوالتون واضح نیست!!

    بجای نام مدل یک ویو مدل قرار بدید

  4. #4

    نقل قول: گرفتن لیست مخاطبین از یک متد در Entity framework

    ببینید میخوام مخاطبین یک جدول را ارسال کنم به فرم در گرید
    فکر کنم همون لیست جنریک باید استفاده کنم
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: گرفتن لیست مخاطبین از یک متد در Entity framework

    لیستی که در پست اول ساختید یک لیست جنریک از نوع کلاس Person هست و نیاز شما را برطرف میکند

    شما باید یک کلاس ریپوزیتوری بسازید Generic Repository
    کلاس های Rep جنریک رو من پیشنهاد نمیدم به دلیل اینکه اگر پروژه بسط یافت و بزرگ شد کارایی خودش از ذست میده اونم برای کوئریهای پیچیده و متدهای با پارامترها متفاوت

    ولی ساختنش روشهای مختلف داره
    مثلا اینکه که ابتدا یک Interface میسازیم با یک سری متد و یک کلاس پیاده سازی کننده که میتونه یک کلاس abstract هم باشه

    interface IService<T>
    {
    List<T> GetList();
    }


    public class GenericService<T, TC> :
    IService<T> where T : class where TC : DbContext, new()
    {
    public TC Context { get; set; } = new TC();
    public List<T> GetList()
    {
    IQueryable<T> query = Context.Set<T>();
    return query.ToList();
    }
    }


    کافیه این اینترفیس رو وهله سازی کنیم از نوع کلاسGenericService
    هم میتونید دستی اینکار بکنید و هم تحول ioc کانتینرهای مورد دلخواه خودتون مثل Unity یا Structuremapو غیره

    بصورت دستی وهله سازی میکنم:

    یک کلاس یا فرم دارم :

    public class Test
    {
    private IService<ApplicationUser> _user;

    public void GetList()
    {
    _user = new GenericService<ApplicationUser, ApplicationDbContext>();
    _user.GetList();

    }
    }


    این یک مثال ساده بود
    ولی توی این لینک میتونید بهتر یاد بگیرید

    https://cpratt.co/truly-generic-repository/

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 25 مرداد 1395, 11:21 صبح
  2. سوال: استفاده از یک متد در یک فرم
    نوشته شده توسط m_farajian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 17 بهمن 1391, 15:27 عصر
  3. سوال: استفاده از یک متد در فرم دیگر
    نوشته شده توسط طبیب دل در بخش C#‎‎
    پاسخ: 22
    آخرین پست: شنبه 19 شهریور 1390, 15:33 عصر
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 01 خرداد 1390, 22:37 عصر
  5. گرفتن لیست پارامترها از یک query
    نوشته شده توسط cache_overflow در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 14 مرداد 1388, 11:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •