نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تغییر مرورگر پیش فرض ویندوز

  1. #1

    Question تغییر مرورگر پیش فرض ویندوز

    با عرض سلام و ادب خدمت دلفی کاران محترم و عزیز.
    سه تا دکمه تو برنامه گذاشتم اسماشون هست یکیش موزیلا و یکیش کروم و یکیش هم ie حالا میخام وقتی که مثلا روی دکمه موزیلا کلیک کنم . مرورگر پیش فرض ویندوز بشه موزیلا و بقیه دکمه ها هم همینطور با کلیک روی اونا مرور گر پیشفرض عوض بشه.
    اینترنتو هم خیلی جست جو کردم هم اینور آبی و هم اونور آبی . چیزی پیدا نکردم . با تشکر و سپاس.

  2. #2

    نقل قول: تغییر مرورگر پیش فرض ویندوز

    سلام. خوب نگشتید.
    باید مقادیر زیر را اصلاح کنید:

    HKEY_CLASSES_ROOT\http\shell\open\command
    HKEY_CLASSES_ROOT\https\shell\open\command
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3

    نقل قول: تغییر مرورگر پیش فرض ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط یوسف زالی مشاهده تاپیک
    باید مقادیر زیر را اصلاح کنید:

    HKEY_CLASSES_ROOT\http\shell\open\command
    HKEY_CLASSES_ROOT\https\shell\open\command
    ممنونم جناب زالی جالب بود . مقادیر هر دو کلید رو با موفقیت تغییر دادم. ولی وقتی که روی هر صفحه وب که در سیستم ذخیره کردم کلیک میکنم تا باز بشه . با اسم مرور گر تغییر داده شده در رجیستری باز نمیشه. و میبینم که آیکن های این صفحات ذخیره شده هم تغییر پیدا نکردن تا به آیکون مرور گر پیش فرض در بیان.

  4. #4

    نقل قول: تغییر مرورگر پیش فرض ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi.sagga مشاهده تاپیک
    ممنونم جناب زالی جالب بود . مقادیر هر دو کلید رو با موفقیت تغییر دادم. ولی وقتی که روی هر صفحه وب که در سیستم ذخیره کردم کلیک میکنم تا باز بشه . با اسم مرور گر تغییر داده شده در رجیستری باز نمیشه. و میبینم که آیکن های این صفحات ذخیره شده هم تغییر پیدا نکردن تا به آیکون مرور گر پیش فرض در بیان.
    باید یک مسیج رجیستری برودکست کنید تا رجیستری و سیستم با تنظیمات جدید بروز بشه.


  5. #5

    نقل قول: تغییر مرورگر پیش فرض ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط Mask مشاهده تاپیک
    باید یک مسیج رجیستری برودکست کنید تا رجیستری و سیستم با تنظیمات جدید بروز بشه.
    ممنونم از پاسخ شما . کلمه مسیج رجیستری برودکست رو تو تالار و اینترنت سرچ کردم و چیزی پیدا نکردم . به ناچار پست زدم .جناب mask آیا منظور شما از مسیج رجیستری برودکست همون اکسپورت کردن رجیستری و ذخیرش به صورت فایل .reg هستش؟ اگه اینطوری باشه باید سه تا فایل رجیستری به ازای هر مرورگر درست بشه و کاربر با زدن هر بار دکمه باتون از روی فرم و اجرای اون فایل های رجیستری توسط برنامه دوباره باید یه پیغام ok هم که مربوط به پایان اجرای فایل .reg هستش رو هم باید کلیک کنه. و اینطوری هم که کار برای کاربر سخت میشه و از طرفی هم کار درستی به نظر نمیاد.
    و یا اینکه من پاسخ شما رو درست متوجه نشدم. لطفا کمی بیشتر راهنمایی نمایید . با تشکر و سپاس.
    آخرین ویرایش به وسیله mahdi.sagga : دوشنبه 18 دی 1396 در 09:49 صبح

  6. #6

    نقل قول: تغییر مرورگر پیش فرض ویندوز

    نه منظور اون نبود.

    "SendMessage( HWND_BROADCAST, WM_WININICHANGE,0, LongInt(cs1));"


    AND


    "SendMessage( HWND_BROADCAST,WM_SETTINGCHANGE,0, LongInt(cs1));"


    از این لینک استفاده کنید.
    http://www.tek-tips.com/viewthread.cfm?qid=686382


  7. #7

    نقل قول: تغییر مرورگر پیش فرض ویندوز

    نتونستم سر دربیارم چه جوری از این برودکست کد استفاده کنم و باهاش مرورگر پیشفرضو عوض کنم . تو لینک اصلی هم گفتن که برای Registry PATH change/update withOUT restart


    استفاده میشه و تو یکی از پستاهم توضیح داده برای باز و بستن explorer.exe هستش. که تو task manager ویندوز وجود داره.

    فعلا اومدم یه برنامه مقایسه رجیستری دانلود و نصب کردم و دوتا مقدار رجیستری رو موقع تعویض مرور گر پیش فرض مقایسه کردم نتیجش شد 41 تا کلید رجیستری که موقع تعویض مرورگر پبش فرض مقادیرشون تغییر میکنه. و کلی هم کد hex که ازشون سر در نیاوردم. همینطوری پیش میرم جلو تا ببینم چی میشه . فعلا امیدوارم با تغییر این 41 تا کلید درست بشه مشکلم. باز اگه راه دیگه ای پیدا کردین ممنون میشم منو در جریان بزارید .
    با تشکر و سپاس از دوستان.

  8. #8

    نقل قول: تغییر مرورگر پیش فرض ویندوز

    الان کجاشو متوجه نشدید؟
    توی اون لینک کد اپدیت رجیستری نوشته که.
    SendMessage( HWND_BROADCAST, WM_WININICHANGE,0, LongInt(cs1));
    and
    SendMessage( HWND_BROADCAST,WM_SETTINGCHANGE,0, LongInt(cs1));
    از اینا چرا استفاده نمیکنید؟


  9. #9

    نقل قول: تغییر مرورگر پیش فرض ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط Mask مشاهده تاپیک
    الان کجاشو متوجه نشدید؟
    توی اون لینک کد اپدیت رجیستری نوشته که.
    SendMessage( HWND_BROADCAST, WM_WININICHANGE,0, LongInt(cs1));
    and
    SendMessage( HWND_BROADCAST,WM_SETTINGCHANGE,0, LongInt(cs1));
    از اینا چرا استفاده نمیکنید؟
    ممنونم از توجهتون جناب mask . راستش مشکلم اینجاست که من سر در نیاوردم کجای این کدها رو تنظیم کنم تا مرورگر پیش فرض عوض بشه.
    الان کد به همین صورتی که هست اجرا میشه و خطایی هم نمیده ولی نتیجه کار که تعویض مرورگر پیش فرضه حاصل نمیشه که البته نبایدم بشه چون اطلاعات مرورگرو این کد الان نداره.
    الان اینجوریه:
    procedure TFormMain.BitBtn1Click(Sender: TObject);
    const
    cs1 : pchar = 'Windows';
    begin
    SendMessage( HWND_BROADCAST, WM_WININICHANGE,0, LongInt(cs1));
    SendMessage( HWND_BROADCAST,WM_SETTINGCHANGE,0, LongInt(cs1));
    end;
    من الان نمیدونم اطلاعات مرور گر رو کجای کد بنویسم و مثلا برای موزیلا چی بنویسم تا مرور گر پیش فرض مثلا بشه موزیلا

    وحتی به جای خط cs1 : pchar = 'Windows';
    وکلمه windows آدرس مرورگر فایرفاکسو دادم وبرنامه هم اجرا شد وخطایی هم نداد ولی بازم مرور گر پیشفرض عوض نشد.
    کد: cs1 : pchar = 'C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe';
    و در آخر کار به جای تیکه کد بالا آدرس یه فایل .reg هم که قبلا از رجیستری اکسپورت کرده بودم رو هم دادم بازم نشد.

    با تشکر و سپاس .
    آخرین ویرایش به وسیله mahdi.sagga : دوشنبه 02 بهمن 1396 در 14:13 عصر دلیل: افزودن کد

تاپیک های مشابه

  1. تغییر مرورگر پیش فرض ویندوز
    نوشته شده توسط windowsyar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 29 اردیبهشت 1396, 14:31 عصر
  2. سوال: تغییر پرینتر پیش فرض ویندوز در fastreport
    نوشته شده توسط daneshmand1354 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 08 اسفند 1390, 21:13 عصر
  3. سوال: تغییر پرینتر پیش فرض ویندوز و یا تغییر پرینتر در fastreport
    نوشته شده توسط daneshmand1354 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 16 آبان 1390, 23:05 عصر
  4. نحوه تغییر مرورگر پیش فرض در asp.net
    نوشته شده توسط mariaviolla در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 02 خرداد 1389, 14:50 عصر
  5. تغییر زبان پیش فرض ویندوز
    نوشته شده توسط Clever_MRG در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 04 آذر 1384, 02:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •