نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: جلوگیری از حملات csrf

  1. #1

    جلوگیری از حملات csrf

    سلام به همه
    یه \روژه بزرگ تحت وب دارم که قرار در برابر حملات csrf امن بشه من میخوام این کارو با استفاده از توکن csrf انجام بدم لطفا یه روش برای \یاده سازی بهم معرفی کنید و یه نمونه یا sample بم نشون بدید.

  2. #2

    نقل قول: جلوگیری از حملات csrf

    نقل قول نوشته شده توسط likemoonn مشاهده تاپیک
    سلام به همه
    یه \روژه بزرگ تحت وب دارم که قرار در برابر حملات csrf امن بشه من میخوام این کارو با استفاده از توکن csrf انجام بدم لطفا یه روش برای \یاده سازی بهم معرفی کنید و یه نمونه یا sample بم نشون بدید.
    سلام
    این مطلب رو بخونید :
    https://security.itpro.ir/tutorials/...af%d9%88%d9%85

  3. #3

    نقل قول: جلوگیری از حملات csrf

    نقل قول نوشته شده توسط Tekyegah مشاهده تاپیک
    سلام
    این مطلب رو بخونید :
    https://security.itpro.ir/tutorials/...af%d9%88%d9%85
    مرسی دوست عزیز ولی هیچ راه حلی اینجا نبود فقط تعریف و نحوه ی حمله رو شرح داده بود، من راه حل قابل پیاده سازی میخوام

  4. #4

    نقل قول: جلوگیری از حملات csrf

    ببنید چیزی که به ذهنم میرسه این هست که :

    Dim LinkVorod1 As String = Request.ServerVariables.Item("HTTP_REFERER")


    آدرس صفحه قبل که به صفحتون درخواست اومده رو بهتون میده .

    چک کنید ببنید اگه لینک ورود مستقیم بود پس csrf هست . اگه صفحه ای غیر از صفحه مد نظرتون بود csrf هست ...

    مثلا : کد شما در صفحه engine.aspx هست .
    و باید از صفحه index.aspx برای صفحه engine.aspx درخواست ارسال شه .

    شما تو page load صفحه engine.aspx این کد رو بذارید و چک کنید آیا از index.aspx ( البته لینک کامل میده این کد ) اومده یا از صفحه دیگه ای ...

    پس صفحه ای غیر از صفحه خودتون و ورود مستقم هر 2 csrf هستن .

  5. #5

    نقل قول: جلوگیری از حملات csrf

    نقل قول نوشته شده توسط Tekyegah مشاهده تاپیک
    ببنید چیزی که به ذهنم میرسه این هست که :

    Dim LinkVorod1 As String = Request.ServerVariables.Item("HTTP_REFERER")


    آدرس صفحه قبل که به صفحتون درخواست اومده رو بهتون میده .

    چک کنید ببنید اگه لینک ورود مستقیم بود پس csrf هست . اگه صفحه ای غیر از صفحه مد نظرتون بود csrf هست ...

    مثلا : کد شما در صفحه engine.aspx هست .
    و باید از صفحه index.aspx برای صفحه engine.aspx درخواست ارسال شه .

    شما تو page load صفحه engine.aspx این کد رو بذارید و چک کنید آیا از index.aspx ( البته لینک کامل میده این کد ) اومده یا از صفحه دیگه ای ...

    پس صفحه ای غیر از صفحه خودتون و ورود مستقم هر 2 csrf هستن .
    میشه لطفا یه تیکه کد کامل برام بزارید؟ میخوام از حمله ی csrf جلوگیری کنم و کسی نتونه حمله کنه مثلا url صفحه قابل دسترسی نباشه و اگر از ظریق دیگه ای حمله شد مشخص کنه برام از طریق یه \یام

  6. #6

    نقل قول: جلوگیری از حملات csrf

    من از این کد برای ثبت ورودی های سایتم ( جهت آمارگیری ) استفاده میکنم .

    از روش های دیگه ای برای بالا بردن امنیت سایت هام استفاده میکنم .

    شما میشه یه مثال بزنید .

    مثلا بگید فلان قسمت سایتم این طوری هست ، این هم کدش ... و با csrf اینطوری بهش حمله میشه و میخوام جلوی این حمله رو بگیرم ...

    اینطوری من صورت مسئله شما رو میدونم و میتونم بهتر راهنماییتون کنم.

  7. #7

    نقل قول: جلوگیری از حملات csrf

    ببینید وقتی که من وب پیجم میاد بالا و از صفحه م inspect میگیرم به url صفحه م دسترسی دارم، ینی میتونم از بخش network , headers request url رو ببینم، بعد با کپی کردن اون آدرس در هر جای دیگه ای صفحه رو باز کنم، ولی نمیخوام این دسترسی وجود داشته باشه ینی نمیخوام کسی با داشتن ادرس دوباره بتونه اون صفحه رو باز کنه (تصویر) میخوام بتونم با هر بار باز کردن صفحه آدرس یک توکن ایجاد شه دنبال یو ار ال و دیگه قابل استفاده نباشه.
    Capture1.PNG

  8. #8

    نقل قول: جلوگیری از حملات csrf

    ببنید میخوام url چیزی شبیه این باشه
    example.com/pagename.aspx?token=uZVTLBCWcw33RIhvnbxTKxTxM2rKJ7 YJrwyUXhXn
    آخرین ویرایش به وسیله likemoonn : یک شنبه 17 دی 1396 در 09:35 صبح

  9. #9

    نقل قول: جلوگیری از حملات csrf

    سلام
    اینطوری بهتر شد .

    در ابتدا باید بگم که شما اگه به حای GET از POST استفاده کنید و توی Network مرورگر برید و تست کنید ... متوجه میشید که فقط URL خالی رو به کاربری که چک میکنه نشون میده و نشون نمیده که چه مقداریری با چه DATAیی ارسال شده .

    برمیگردیم روی خود امنیت ...

    ببینید فرض میکنیم شما شماره وسیله نقلیه رو میفرستید ، نام و تلفن رو برگشت میدید .

    الان من تو صفحه http://example.com/Page1.aspx درسته .
    درخواست رو با jquery سمت صفحه ای که میخواین مقادیر رو برگرنه مثلا: http://example.com/pagename.aspx?shomare=123456 ارسال کردم .

    شما کافیه توی pageload صفحه http://example.com/pagename.aspx این کد رو اضافه کنید :

    VB:
    Dim LinkVorod1 As String = Request.ServerVariables.Item("HTTP_REFERER")


    #C :
     string LinkVorod1 = Request.ServerVariables.Item["HTTP_REFERER"];


    3 حالت وجود داره :
    حالت 1 : اینه که از صفحه page1 درخواست با jquery داده شده به صفحه pagename

    مقدار LinkVorod1 میشه : http://example.com/Page1.aspx

    حالت 2 : از یه صفحه دیگه یا سایت دیگه درخواست داده شده که مقدار LinkVorod1 میشه آدرس اون سایت

    حالت 3 : این هست که کاربرتون مستقیم توی مرورگر وارد کنه که فکر کنم مقدار LinkVorod1 خالی میشه .

    خب ...

    حالا شما میتونید شرط بذارید که اگه مقدار
    LinkVorod1 برابر بود با http://example.com/Page1.aspx ، کد بصورت درست فراخوانی شده و برید select هاتون رو بزنید در غیر اینصورت exit !!!

    اگه باز به نتیجه نرسیدید بگید تا خود کد رو بذارم واستون .

  10. #10

    نقل قول: جلوگیری از حملات csrf

    من از روش شما استفاده کردم در مورد بررسی ریقرر ها که به ضورت مستقیم وارد نشده باشه و دراین صورت ریدایرکت میکنم به یه پیچ حطا
    اما میخوام در یک سطح دیگه هم بررسی کنم اون هم کد کردن یو ار ال هستش با استفاده از توکن وگرنه ازون توضیح اولتون استفاده کردم اما این یکار رو هم میخوام انچام بدم چون توی کد متد get هم داریم و من نمیخوام دست ببرم توی بقیه صفحه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار kamranetemadi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    311

    نقل قول: جلوگیری از حملات csrf


  12. #12

    نقل قول: جلوگیری از حملات csrf

    خوب خود شما میگید میخوام با توکن اینکار رو انجام بدم.آیا نحوه اجرا و کد نویسی رو بلد نیستید؟
    الان سایت های تازه طراحی شده از توکن برای اینکه متوجه بشن در خواست داده شده از ظرف خودشونه.
    برای طراحی و استفاده هم کار سختی نیست .شما باید یک توکن بسازید و اون رو تو وب سایت با ورودی مخفی ذخیره کنید و هر جا که خواستید استفاده نمایید.

تاپیک های مشابه

  1. جلوگیری از حملات csrf در صفحه ی ورود کاربر
    نوشته شده توسط lilac8 در بخش تالار های مرتبط با شبکه و امنیت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 11 مهر 1398, 19:33 عصر
  2. آموزش: بهترین راه جلوگیری از حملات CSRF در PHP ---------
    نوشته شده توسط siavashsay در بخش PHP
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 23 آذر 1391, 18:39 عصر
  3. روش جلوگیری از حملات xss توسط iframe در صفحات asp.net
    نوشته شده توسط amirjalili در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 09 آبان 1389, 12:29 عصر
  4. سوال: چگونگی جلوگیری از حملات xss در جاوا
    نوشته شده توسط pro_mvb در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 23 اردیبهشت 1389, 10:42 صبح
  5. جلوگیری از حملات Tel Net به سرورها
    نوشته شده توسط vahab_vb در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 05 مهر 1385, 02:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •