نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: گزارش سازی با ireport

  1. #1

    گزارش سازی با ireport

    سلام
    من یه گزارش درست کردم با iReport-4.7.0
    توی سیستم خودم وقتی توی خود برنامه طراحی گزارش هستم همه چیز درست کار میکنه حتی خروجی pdf
    توی شاخه tools->options->fonts فونتهای مورد نظرمو اضافه کردم و ازشون export گرفتم و توی classpath هم ادشون کردم
    موقع نصب فونتها embed رو برای pdf تیکش رو زدم و از یونیکد هم identity-h(........) رو انتخاب کردم
    ولی وقتی توی جاوا فراخوانیش میکنم درست باز میشه همه چیز کاملا درست نمایش داده میشه ولی وقتی میخوام بصورت pdf ذخیرش کنم همه چیزایی که فارسی هستن کلا حذف میشن یا علامت سوال میشن
    البته متوجه شدم چون مسیر ریشه ریپورت ها عوض میشه این مشکل پیش میاد
    و در نتیجه توی سیستم دیگه هم باز با pdf مشکل دارم
    کسی راهی برای حل این مشکل داره؟
    میشه راهنماییم کنید؟
    آخرین ویرایش به وسیله cnmeysam : یک شنبه 17 دی 1396 در 15:02 عصر

  2. #2

    نقل قول: گزارش سازی با ireport

    چرا کسی جواب نمیده؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: گزارش سازی با ireport

    دوست عزیز کلی میگم، فقط جواب به تاپیک شما نیست. برخی سوالات خیلی خیلی جزئی هستند.
    مثلا من اصلا اسم iReport رو هم نشنیدم. اونوقت یک مشکل با این سطح از جزئیات انتظار دارید کسی جوابگو باشه؟ ممکنه کسی اتفاقی با این کار کرده باشه ولی هزار دلیل ممکنه داشته باشه این مشکل. شاید اصلا باگ لایبرری باشه. چنین لایبرری هایی که خیلی مطرح نیستن، احتمال وجود باگشون خیلی بیشتره. در چنین مواقعی باید از سایت خود لایبرری یا نویسنده لایبرری سوال بپرسید. همچنین قبلش به انگلیسی سرچ کنید، شاید قبلا موضوع این چنینی مطرح شده باشه.

    اینجوری در وقتتون هم صرفه جویی خواهد شد.

    من فقط یکم با iText فکر کنم اسمش بود کار کردم برای ساخت pdf اونم مشکلات زیادی داره ولی خب خروجی فارسی تونستیم بگیریم ازش. یا راه دیگه اینه ابتدا خروجیتون رو به صورت html درست کنید و بعد لایبرری برای تبدیل html به pdf اگر باشه استفاده کنید.

  4. #4

    نقل قول: گزارش سازی با ireport

    خیلی تو سایتای انگلیسی سرچ کردم همین کارایی که کردم توضیح دادن موضوع اینه توی سیستم وقتی خود ireport نصب باشه تو خود برنامه ireport خروجی درسته ولی وقتی توی جاوا فراخوانیش میکنم فقط در مورد خروجی pdf اشکال بر میخوره جالبه حروجی word یا ecxel مشکلی نداره پرینتشم درسته فقط توی pdf قاط میزنه
    شرمنده میدونم شما خیلی زحمت میکشی تا به پست ها پاسخ بدی وقتی جواب ندادی احتمال دادم شاید ندونی منظورم از اون حرف با کسای دیگه ای که تو انجمن عضو هستن بود آخه خیلیها یعنی تقریبا 53 نفر دیدن ولی جواب ندادن گفتم شاید میدونستن ولی تنبلیشون اومده جواب بدن
    خب شما چه نرم افزار گزارش گیری رو پیشنهاد میدید؟ شاید اونم تست کردم البته جز کریستال ریپورت و نرم افزارهای تحت دات نت و ... که مخصوص ویندوز هستن چون برنامم هم باید توی لینوکس هم ویندوز هم مک کار کنه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: گزارش سازی با ireport

    تو پست قبلی گفتم itext ( itextpdf ).

  6. #6

    نقل قول: گزارش سازی با ireport

    نقل قول نوشته شده توسط vahid-p مشاهده تاپیک
    تو پست قبلی گفتم itext ( itextpdf ).
    itext فقط خروجی pdf میده امکانات ireport و پدیچیدگیها و کدهای داینامیکی که میشه ireport استفاده کرد و خروجی هایی مثل اکسل و word و ... رو نداره منم اول با itext کار کردم ولی خیلی محدوده

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: گزارش سازی با ireport

    منم برای pdf گفتم. سوالتون هم فکر کنم در مورد pdf بود. بلاخره امکانات خوبی داره + امکان تبدیل html به pdf هم داره. منظورتون از کدهای داینامیک هم متوجه نشدم، ولی با همین itext هم هر ساختاری رو میشه با کدنویسی درستش کرد. به هر حال پیشنهاد دیگه ای ندارم و مزایا و معایب رو با هم باید بسنجید و انتخاب کنید.

  8. #8

    نقل قول: گزارش سازی با ireport

    مشکلم این نیست که نمیتونم خروجی pdf بسازم اصلا خود table رو میشه به صورت pdf مستقیم ذخیره کرد این هم کدش


    public void print() {
    datatable.setFont(new Font("Tahoma", Font.PLAIN, 14));
    MessageFormat header = new MessageFormat("گزارش ظروف");
    MessageFormat footer = new MessageFormat("page{0,number,integer}");
    try{
    datatable.print(JTable.PrintMode.FIT_WIDTH, header, footer);
    }
    catch (Exception ex)
    {
    JOptionPane.showMessageDialog(null, ex.getMessage());
    }
    datatable.setFont(new Font("Tahoma", Font.PLAIN, 14));
    }


    من از امکانات ireport خوشم اومد نسبت به itext یا حتی کریستال ریپورت و گزارش سازهای تحت ویندوزی که تاحالا دیدم تنها مشکلش با فارسیه که توی خروجی pdf اون هم فقط توی جاوا نه خود برنامش بهش بر خوردم یعنی تو خود برنامه خروجی pdf رو بعد تنظیمات درست میده ولی وقتی توی netbeans فراخوانیش میکنم pdf حروفش یا حذف میشه یا علامت سوال میشه البته فقط حروف و اعداد فارسی
    آخرین ویرایش به وسیله cnmeysam : یک شنبه 17 دی 1396 در 15:05 عصر

  9. #9

    نقل قول: گزارش سازی با ireport

    سلام راه حل مشکل رو پیدا کردم البته شانسی به ذهنم رسید و تست کردم
    تو ireport
    توی شاخه tools->options->fonts فونتهای مورد نظرمو اضافه کردم و ازشون export گرفتم با اسم خود فونت و با پسوند jar ذخیره کردم (مثلا Arial.jar یا B Titr.jar) بعد توی netbeans تو libraries اضافه کردمشون
    به همین سادگی مشکل در مورد خروجی pdf هم حل شد امیدوارم به دردتون بخوره

    اینم آموزش نصب فونت توی خود ireport
    http://uploadboy.com/wyy92c249xg4/66/mp4

  10. #10

    نقل قول: گزارش سازی با ireport

    این هم یه فیلم آموزش خیلی کاربردی و نسبتا کامل در مورد گزارش سازی توی جاوا با ireport (زبان اصلی و انگلیسی هست ولی اگه زبان هم بلد نباشید متوجه موضوع و طریقه کار میشین)

    لینک دانلود آموزش
    http://uploadboy.com/qof8pqs0ii1v/67/zip
    حجم فایل 156 مگابایت هستش سرورشم آپلود بوی

    لینک دانلود jasperreports-4.7.0-project
    http://uploadboy.com/sb2sun02hbvs/67/zip
    حجم فایل 87.5 مگابایت هستش سرورشم آپلود بوی

    البته باید iReport-4.7.0-windows-installer رو هم دانلود و نصب کنید

    فقط اگه از این نسخه ireport استفاده می کنید یادتون باشه باید جاوا نسخه 7 به پایین نصب کنید و توی مسیر(البته اگه مسیر نصبتون رو تغییر نداده باشید ) C:\Program Files (x86)\Jaspersoft\iReport-4.7.0\etc فایل ireport.conf رو ویرایش کنید یه چیزی مثل این بشه تا فرم طراحی گزارشتون اجرا بشه البته این مشکل توی نسخه های بالاتر حل شده این کار مسیر نصب jdk نسخه مورد نیازش رو روی سیستمتون به ireport معرفی میکنه چون ممکنه شما jdk 9 نصب کنید ولی باید به ireport نسخه پایینتری رو معرفی کنید در این مورد من jdk7 رو نصب و معرفی کردم البته کنارش jdk8 رو برای netbeans نصب و استفاده میکنم یعنی اول
    jdk
    8 رو نصب کردم netbeans رو نصب و اجرا کردم بعد ireport رو نصب و jdk7 رو نصب و بهش معرفی کردم




    # ${HOME} will be replaced by user home directory according to platform
    default_userdir="${HOME}/.${APPNAME}/4.7.0"
    default_mac_userdir="${HOME}/Library/Application Support/${APPNAME}/4.7.0"


    # options used by the launcher by default, can be overridden by explicit
    # command line switches
    default_options="--branding ireport -J-Xms256m -J-Xmx512m -J-Dorg.netbeans.ProxyClassLoader.level=1000 -J-XX:MaxPermSize=512m "
    # for development purposes you may wish to append: -J-Dnetbeans.logger.console=true -J-ea


    # default location of JDK/JRE, can be overridden by using --jdkhome <dir> switch
    #jdkhome="/path/to/jdk"
    jdkhome="C:/Program Files (x86)/Java/jdk1.7.0_80"
    # clusters' paths separated by path.separator (semicolon on Windows, colon on Unices)
    #extra_clusters=




    jdkhome="C:/Program Files (x86)/Java/jdk1.7.0_80" اینجا مسیر نصب jdk خودتون رو باید بذارید
    یعنی مسیر نصب جاوا مثلا 7 رو بهش بدین با این حساب netbeans میتونه از جاوا هر ورژنی که شما دلتون میخواد یعنی 8 یا 9 یا .... استفاده کنه و فقط برای طراحی فرم گزارشتون توی این نسخه ireport نسخه های پایینتر از جاوا 7 و کمتر استفاده کنه البته بعد از طراحی فرم دیگه نسخه جاوا مهم نیست توی سیستم مقصد حتی جاوا 9 یا بالاتر هم باشه گزارشتون به درستی اجرا میشه و کار میکنه
    برای خروجی فارسی هم از آموزش پست قبلی استفاده کنید
    اگه سوالی داشتید بپرسید اگه بلد باشم خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم و حتما جواب میدم
    آخرین ویرایش به وسیله cnmeysam : یک شنبه 17 دی 1396 در 19:29 عصر

تاپیک های مشابه

  1. 'گزارش سازی با ravereport
    نوشته شده توسط یاسر نمازی در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 26 تیر 1387, 13:30 عصر
  2. مشکل در گزارش سازی با crystal report
    نوشته شده توسط bg_asa2000 در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 06 آذر 1386, 08:25 صبح
  3. آیا امکان گزارش سازی با کریستال رپورت وجود دارد؟
    نوشته شده توسط SYNDROME در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 30 اردیبهشت 1386, 20:19 عصر
  4. گزارش سازی با sql query
    نوشته شده توسط mzamani در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 12 آبان 1385, 11:57 صبح
  5. گزارش سازی با کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط mehdi_mohamadi در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 مهر 1385, 09:10 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •