نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: نحوه ساختن منو به صورت داینامیک

  1. #1

    نحوه ساختن منو به صورت داینامیک

    با سلام و عرض ادب.
    برای ساختن منو و مگا منو به صورت داینامیک ممکنه راهنمایی کنید؟ یه کد پیدا کردم که ادعا می کرد میشه تا بینههایت زیر منو اضافه کنه ولی متاسفاهنه کدش ناقص گذاشته شده بود!!!
    برای مگا منو هم اصلا کدی پیدا نکردم!!!
    ممنون می شم کمکم کنید.

  2. #2

    نقل قول: نحوه ساختن منو به صورت داینامیک

    سلام

    با کدام بخش کار مشکل دارید ؟ طراحی جدول و تحلیل ؟ یا رندر کردن view ؟

  3. #3

    نقل قول: نحوه ساختن منو به صورت داینامیک

    سلام بارندر ویو مشکل دارم.

  4. #4

    نقل قول: نحوه ساختن منو به صورت داینامیک

    نقل قول نوشته شده توسط raha raad مشاهده تاپیک
    سلام بارندر ویو مشکل دارم.
    کد HTML که می خواهید داینامیک کنید اینجا قرار بدید روی همون توضیح بدم خدمتتون .

    ساختار دیتابیس هم به صورت یک فیلد parent هستش دیگه ؟

  5. #5

    نقل قول: نحوه ساختن منو به صورت داینامیک

    مجددا سلام عرض می کنم.
    کد اکشنی که استفاده کردم:

    //[ChildActionOnly]
    public ActionResult Categories()
    {
    ViewData["query"] = db.Categories.Where(category => category.ParentId == null).Include(category => category.Children).ToList();
    return View();
    }


    و همینطور کد پارشیال مربوطه:




    @{
    Layout = null;
    }


    <!DOCTYPE html>


    <html>
    <head>
    <meta name="viewport" content="width=device-width" />
    <title>Menu</title>
    <link href="~/Style/style.css" rel="stylesheet" />
    <script src="~/Scripts/index.js"></script>
    </head>
    <body>
    @*
    درحالت موبایل باز نمی شه
    زیر منو نمایش داده نمی شه
    *@


    <header>
    <nav id='cssmenu'>
    <div class="logo"><a href="#">Logo </a></div>
    <div id="head-mobile"></div>
    <div class="button"></div>




    @{
    List<test_Bootstrap.Models.Category> _menu = ((List<test_Bootstrap.Models.Category>)ViewData["query"]);
    }


    @ShowTree(_menu)


    @helper ShowTree(IEnumerable<test_Bootstrap.Models.Categor y> categories)
    {
    <ul>
    @{


    foreach (var item in categories)
    {
    <li class="@(item.Children.Any() ? "dropdown-submenu" : "")" >


    @Html.ActionLink(item.Name, actionName: "Category", controllerName: "Home", routeValues: null, htmlAttributes: null)
    @if (item.Children.Any())
    {
    <ul class="dropdown-menu">
    @ShowTree(item.Children)
    </ul>
    }
    </li>


    }
    }
    </ul>
    }






    </nav>
    </header>

    </body>
    </html>




    مساله اینه که زیر منو ها رو اصلا نشون نمیده!!!!!!!!

  6. #6

    نقل قول: نحوه ساختن منو به صورت داینامیک

    فکر می کنم مشکل شاید از پرس و جو باشه. خواهش می کنم راهنمایی کنید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: نحوه ساختن منو به صورت داینامیک

    نیاز به متد کمکی یا TreeViewHelper خاصی نیست
    یه مثال ساده میتونیم این منوی داینامیک رو بسازیم
    فرض کنیم مدل برنامه ما به صورت Selef Referencing باشه

    public class Menu
    {
    public int Id { get; set; }
    public string Title { get; set; }
    [ForeignKey("ParentId")]
    public Menu Parent { get; set; }
    public int? ParentId { get; set; }
    public ICollection<Menu> Childs { get; set; }
    }


    و این یک لیست از داده هست که درون دیتابیس ریختیم

    var m1 = new Menu {Id=1, Title = "منوی اول" ,ParentId=null};
    var m2 = new Menu {Id=2, Title = "زیر منوی1", ParentId = 1 };
    var m3 = new Menu {Id=3, Title = "زیر منوی 2", ParentId = 1 };
    var m11 = new Menu {Id=4, Title = "منوی دوم" , ParentId = null };
    var m22 = new Menu {Id=5, Title = "زیر منوی 11", ParentId = 4 };
    var m33 = new Menu {Id=6, Title = "زیر منوی 22", ParentId = 4 };





    در قسمت کنترلر یک اکشن میسازیم

    [ChildActionOnly]
    public virtual ActionResult UserHorizontalNavBarItems()
    {
    var db= new dataContext()
    var model=db.Menus.Include(x => x.Parent).ToList();


    return PartialView("_HorizontalNavigation", model);
    }


    در پارشل مورد نظر که در اینجا HorizontalNavigation_ عنوانش هست کافیه یک سری کد بنویسیم


    @model IEnumerable<Menu>

    <nav class="navbar navbar-inverse">
    <div class="container-fluid">
    <ul class="nav navbar-nav">


    @foreach (var parent in Model.Where(x => x.ParentId == null))
    {

    <li class="dropdown">
    <a class="dropdown-toggle" data-toggle="dropdown" href="#">@parent.Title
    <span class="caret"></span></a>
    <ul class="dropdown-menu">
    @foreach (var child in Model.Where(x => x.ParentId == parent.Id && x.ParentId != null))
    {
    <li class="nav-divider"></li>
    <li>

    <a href="#">در این قسمت اکشن لینک هاتون اضافه کنید

    @*<i class="@child.Icon"></i>*@

    <span>@child.Title</span>

    </a>
    </li>
    }
    </ul>
    </li>



    }

    </ul>

    </div>
    </nav>





    برای نمایش منو هم بدینصورت عمل میکنیم


    @Html.Action("UserHorizontalNavBarItems", "Home" })



    در صورتیکه نیاز به منوی های تو در توی زیادی باشه از TreeviewHelper هاییکه توی اینترنت فراوونه استفاده کنید

  8. #8

    نقل قول: نحوه ساختن منو به صورت داینامیک

    در منو های تو در تو نامحدود محله ای بهترین راه استفاده از تابع بازگشتیه
    یك تابع مینویسید كه منو مرحله اول رو رندر میكنه و به ازای هر آیتم از منو دوباره خودش رو صدا میزنه كه زیرمنوهای همون آیتم رو ندر كنه و این كار تا زمانی كه آیتم زیرمنو داشته باشه ادامه داره

  9. #9

    نقل قول: نحوه ساختن منو به صورت داینامیک

    مخاطب: آقای KamranShakh
    ماهیت این کدی که استفاده کردم هم بازگشتیه ولی با چینین مشکلی مواجه شدم.

  10. #10

    نقل قول: نحوه ساختن منو به صورت داینامیک

    سلام. ممنون از پاسخ جامع و کاملتون آقای . حتما بررسی می کنم ایشاا.. که دیگه مشکلم رفع بشه.

تاپیک های مشابه

  1. ساخت منو به صورت داینامیک با سی شارپ دات نت
    نوشته شده توسط masud8002k در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 01 اردیبهشت 1390, 16:37 عصر
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 27 اردیبهشت 1389, 00:50 صبح
  3. ساختن گزارشگيري به صورت دايناميك
    نوشته شده توسط saeednadery در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 21 دی 1387, 10:01 صبح
  4. ساخت منو به صورت داینامیک
    نوشته شده توسط tizdast در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 06 آذر 1386, 16:03 عصر
  5. ایجاد منو به صورت داینامیک
    نوشته شده توسط H/-\mid در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 22 فروردین 1386, 16:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •