نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: اتصال دیتابیس ساخته شده به لاراول

  1. #1

    اتصال دیتابیس ساخته شده به لاراول

    من پروژه ی خودمو ساختم
    الان میخوام توی لاراول واردش کنم
    فقط مشکلم اینه که database که قبلا ساختمو چطور به لاراول بشناسونم؟؟

  2. #2

    نقل قول: اتصال دیتابیس ساخته شده به لاراول

    میشه یکی راهنماییم کنه؟؟
    شاید سوالم کامل نبود متوجه نشدین

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: اتصال دیتابیس ساخته شده به لاراول

    سوالت واضح نیست
    میخام تو لاراول واردش کنم یعنی چی ؟ با چی نوشتی پروژت رو که الان میخای تو لاراول وارد کنی ؟

  4. #4

    نقل قول: اتصال دیتابیس ساخته شده به لاراول

    بدون فریم ورک نوشتم
    الان میخوام با فریم ورک لاراول بنویسم
    نمیخوام از اول دیتابیس رو با لاراول بنویسم
    مبخوام وصل شه به دیتابیسی که از قبل توی phpmyadmin درست کردم وصل شه ولی نمیدونم کجا باید
    آدرس connection رو بدم تا اطلاعات رو بخونه یا وارد دیتابیس کنه...
    من حتی فایل .env رو تغییر دادم و مشخصات db رو وارد کردم ولی تغییری نکرد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: اتصال دیتابیس ساخته شده به لاراول

    تو همون .env هستش
    اگه از eloquent استفاده میکنی برا خوندن و نوشتن در دیتابیس باید به ازای هر تیبل به model بسازی

  6. #6

    نقل قول: اتصال دیتابیس ساخته شده به لاراول

    اینو دیگه نباید تغییری بدم؟؟
    config/database.php

  7. #7

    نقل قول: اتصال دیتابیس ساخته شده به لاراول

    خواستم مدل بسازم ولی این پیغام رو داد داخل shell

    php artisan make:model customrs


    In Application.php line 1171:


    Unable to detect application namespace.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: اتصال دیتابیس ساخته شده به لاراول

    اینو دیگه نباید تغییری بدم؟؟
    config/database.php

    نه اون برا تنظیمات نوع دیتابیس و نوع انجین و .... هستش , کانکشن همون تو env هستش


    خواستم مدل بسازم ولی این پیغام رو داد داخل shell

    php artisan make:model customrs


    In Application.php line 1171:


    Unable to detect application namespace

    به نظر میاد composer.js رو خراب کردی حالا یا مستقیم یا غیر مستقیم یا پاک کردی چیزی رو یا کامای اضافه ای چیزی گزاشتی توش
    چک کن این تیکه باشه توش

            "psr-4": {
    "App\\": "app/"
    }


    وگرنه اررور رو سرچ کن تو اینترنت ببین چیا ممکنه همچین ارروری ایجاد کنن

  9. #9

    نقل قول: اتصال دیتابیس ساخته شده به لاراول

    ممنون دوست عزیز
    بجای ,
    و
    گذاشته بودم...
    دوستانی که به همین مشکل برخورد کردن
    باید دقت کنن که وقتی

    "laravelcollective/html": "~5.0"


    اضافه می کنن
    کرکتر اشتباه وارد نکنن

  10. #10

    نقل قول: اتصال دیتابیس ساخته شده به لاراول

    فقط یه سوال
    الان من برای هر table
    یه

    php artisan make:model sth


    بسازم؟؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: اتصال دیتابیس ساخته شده به لاراول

    مجبور نیستی اگه میخای از query builder آستفاده کنی
    ولی اگه میخای از eloquent استفاده کنی باید به ازای هر تیبل یدونه بسازی که مهمترین مزیتش قابلیت استفاده از relation هاست
    مثلا فرض کن شما یه تیبل user داری و 3-4 تا تیبل دیگه که به user وصل هستن از طریق کلید خارجی مثلا Pictures , Videos , .....
    اگه برا همشون مدل ساخته باشی و رابطه تعریف کرده باشی کافیه یدونه کوئری بزنی و یوزر رو از دیتبایس بخونی برا بقیه دیگه نمیخاد کوئری بنویسی میتونی بزنی
    $user->Video
    خود لاراول کوئری لازم رو اجرا میکنه مثلا select * from Videos where user_id = $user->id

    همچنین برا ساخت مدل میتونی از فلگ -m استفاده کنی تا برات میگریشن رو هم بسازه
    میگریشن برا ساخت تیبل هست که بجای اینکه شما مستقیم بری تو phpmyadmin تیبل بسازی کد مینویسی تو Migration بعد لاراول وصل میشه به دیتبایس و تیبل رو طبق کدی که نوشتی میسازه

  12. #12

    نقل قول: اتصال دیتابیس ساخته شده به لاراول

    ممنون دوست عزیز

  13. #13

    نقل قول: اتصال دیتابیس ساخته شده به لاراول

    یه مورد دیگه هم هست که دوستان اشاره نکردن شما وقتی برای هر تیبل یه مدل میسازی برای اینکه مدل و به تیبل معرفی کنی باید باید یه متغیر به اسم table براش تعریف کنی.
    public $table = "table_name";

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: اتصال دیتابیس ساخته شده به لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط maarek مشاهده تاپیک
    یه مورد دیگه هم هست که دوستان اشاره نکردن شما وقتی برای هر تیبل یه مدل میسازی برای اینکه مدل و به تیبل معرفی کنی باید باید یه متغیر به اسم table براش تعریف کنی.
    public $table = "table_name";
    بستگی داره به اسم تیبل و مدل
    اگه اسم مدل مفرد اسم تیبل باشه نیاز نداره که اینکار رو بکنی لاراول خودش متوجه میشه
    مثلا اسم مدل رو میزاری video و اسم تیبل videos

    اگه مدل و میگریشن رو با هم بسازی
    artisan make:model Video - m
    و بعد با میگریشن تیبل رو بسازی خودش اسم ها رو به شکل مناسبی در میاره که نیاز نباشه اسم تیبل رو توی مدل معرفی کنی (به طور خلاصه اسم تیبل رو حالت جمع اسم مدل میزاره )

  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار ebibombas1988
    تاریخ عضویت
    خرداد 1395
    محل زندگی
    تهران
    پست
    77

    نقل قول: اتصال دیتابیس ساخته شده به لاراول

    کار استانداردی نیست کلا
    من یه بار این کار کردم ارور میداد که create-ime و update-time هم ایجاد کن
    چون migration ها خودشون این دو فیلد اضافه می کنند ولی جدول شما معلوم نیست این دو فیلد داشته باشه
    حالا رفع این مشکلی که واسم به وجود اومد کاری نداشت ولی منظورم این که یه کار وصله پینه ای میشه

  16. #16

    نقل قول: اتصال دیتابیس ساخته شده به لاراول

    درسته ولی تو این مورد دوستمون از یه دیتابیس استفاده کرده که از قبل آماده هست..

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل اتصال به دیتابیس ساخته شده توسط کاربر
    نوشته شده توسط hamed_naghdi در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 01 دی 1393, 19:09 عصر
  2. عدم اتصال به دیتابیس ساخته شده در ممبر شیپ در vs2012
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 30 مرداد 1393, 20:51 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 28 مرداد 1393, 00:02 صبح
  4. اشکال در اتصال فرم ساخته شده با ویژوال بیسیک با دیتابیس اکسس روی هاست ویندوز
    نوشته شده توسط siaxxx62 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 02:33 صبح
  5. ورود دیتابیس ساخته شده در SQL به اوراکل
    نوشته شده توسط ali_kolahdoozan در بخش Oracle
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 08 شهریور 1386, 18:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •