نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نمایش فضای باقی مانده در کل هاست

  1. #1

    نمایش فضای باقی مانده در کل هاست

    چگونه میتونم فضای باقی مانده در کل هاست رو به کاربر نشنون بدم

  2. #2

    نقل قول: نمایش فضای باقی مانده در کل هاست

    نقل قول نوشته شده توسط abolfazlahmadi مشاهده تاپیک
    چگونه میتونم فضای باقی مانده در کل هاست رو به کاربر نشنون بدم
    فرض کنیم یه کد بنویسید که حجم تمام پوشه ها و فایل ها رو جمع کنید با هم ... شما از کجا میخواید متوجه شید کاربر چقدر فضا داره !!! که مقدار فضای باقی مانده رو به دست بیارید ؟!

  3. #3

    نقل قول: نمایش فضای باقی مانده در کل هاست

    اگر میخواهید برای کاربر فضایی رو اختصاص بدین.خوب اینکار راحت هستش.با چند خط کد میشه حلش کرد.نه اگر میخواهید فضای کل هاست رو به کاربر نشون بدید از کد زیر استفاده نمایید.
    Microsoft.VisualBasic.Devices.ComputerInfo.TotalPh ysicalMemory.

  4. #4

    نقل قول: نمایش فضای باقی مانده در کل هاست

    نقل قول نوشته شده توسط general67 مشاهده تاپیک
    اگر میخواهید برای کاربر فضایی رو اختصاص بدین.خوب اینکار راحت هستش.با چند خط کد میشه حلش کرد.نه اگر میخواهید فضای کل هاست رو به کاربر نشون بدید از کد زیر استفاده نمایید.
    Microsoft.VisualBasic.Devices.ComputerInfo.TotalPh ysicalMemory.
    مرسی از اینکه جواب دادی اما من کد سی شارپ برای asp.net میخوام

  5. #5

    نقل قول: نمایش فضای باقی مانده در کل هاست

    آقای احمدی پروژتون رو شرح بدین تا جواب داده بشه.آیا فضای هاست تقسیم شده است و یا ...
    با دستورات زیر میتوان به فضای کل هاردیسک دسترسی داشت:

    private static void FreeSpaceLocal()
    {
    DriveInfo[] allDrives = DriveInfo.GetDrives();

    foreach (DriveInfo d in allDrives)
    {
    Console.WriteLine("Drive {0}", d.Name);
    Console.WriteLine(" File type: {0}", d.DriveType);
    if (d.IsReady == true)
    {
    Console.WriteLine(" Volume label: {0}", d.VolumeLabel);
    Console.WriteLine(" File system: {0}", d.DriveFormat);
    Console.WriteLine(" Available space to current user:{0, 15} bytes", d.AvailableFreeSpace);
    Console.WriteLine(" Total size of drive: {0, 15} bytes ", d.TotalSize);
    }
    }
    }


    حالا شما ببینید میشه روی هاست امتحان کرد و یه نتایجی رسید.

  6. #6

    نقل قول: نمایش فضای باقی مانده در کل هاست

    نقل قول نوشته شده توسط general67 مشاهده تاپیک
    آقای احمدی پروژتون رو شرح بدین تا جواب داده بشه.آیا فضای هاست تقسیم شده است و یا ...
    با دستورات زیر میتوان به فضای کل هاردیسک دسترسی داشت:

    private static void FreeSpaceLocal()
    {
    DriveInfo[] allDrives = DriveInfo.GetDrives();

    foreach (DriveInfo d in allDrives)
    {
    Console.WriteLine("Drive {0}", d.Name);
    Console.WriteLine(" File type: {0}", d.DriveType);
    if (d.IsReady == true)
    {
    Console.WriteLine(" Volume label: {0}", d.VolumeLabel);
    Console.WriteLine(" File system: {0}", d.DriveFormat);
    Console.WriteLine(" Available space to current user:{0, 15} bytes", d.AvailableFreeSpace);
    Console.WriteLine(" Total size of drive: {0, 15} bytes ", d.TotalSize);
    }
    }
    }


    حالا شما ببینید میشه روی هاست امتحان کرد و یه نتایجی رسید.
    من یه هاست 100 مگ گرفتم حالا داخل پروژه ام مخوام نشون بدم که از 100 مگ چقدر استفاده شده است
    مثلا : نشنون بده به صورت زیر
    فضای کل هاست:100 مگابایت
    فضای استفاده شده :10 مگابایت

تاپیک های مشابه

  1. سوال: گرفتن فضای باقی مانده هاست لینوکس به وسیله php
    نوشته شده توسط ali.poorbazargan در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 16 دی 1393, 18:15 عصر
  2. نمایش اطلاعات باقی مانده بعد از هر بار جستجو در دیتا گرید در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط iranigirl1364 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 10 فروردین 1388, 11:34 صبح
  3. اجراي برنامه نمايش زمان باقي مانده شارژ باتري در نوت بوك
    نوشته شده توسط m_zi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 بهمن 1387, 01:11 صبح
  4. محاسبه ستون باقي مانده دفتر كل ؟؟؟
    نوشته شده توسط maryamb در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 15 آبان 1387, 15:26 عصر
  5. چاپ رکوردهای باقی مانده در rave
    نوشته شده توسط amir_pro در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 آبان 1385, 20:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •