نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نحوه گزارش گرفتن به صورت excel از kendo ui grid

  1. #1

    نحوه گزارش گرفتن به صورت excel از kendo ui grid

    سلام دوستان
    من یک server binding kendo ui gridview دارم میخوام ازش گزارش به صورت excel تهیه کنم.خیلی گشتم ولی در مورد server binding چیزی پیدا نکردم.این پیج cshtml من هست که داخل area به نام admin قرار داره وفقط مدیر سایت قادر به دیدن این صفحه هست.
    <h2>@ViewBag.Title</h2>
    <div class="k-rtl">


    @(Html.Kendo().Grid(Model)
    .Name("grid")

    .Columns(columns =>
    {
    columns.Bound(model => model.FullName);
    columns.Bound(model => model.Phone);
    columns.Bound(model => model.Email);
    columns.Bound(model => model.CreateDate);
    columns.Bound(model => model.CustomerType.CustomerTypeTitle);

    columns.Bound(model => model.Roles.RoleTitle);
    columns.Bound(item => @item.UserID).Title("دستورات").Filterable(f alse).Groupable(false)
    .Template(@<text>
    @Html.ActionLink("ویرایش", "Edit", new { id = @item.UserID }, new { @class = "k-button k-button-icontext k-grid-Edit" })
    @Html.ActionLink("حذف", "Delete", new { id = @item.UserID }, new { @class = "k-button k-button-icontext k-grid-Delete" })
    </text>).Width(200);
    })
    .ToolBar(toolbar =>
    {
    toolbar.Custom().Action("Create", "Users").Text("افزودن");
    toolbar.Excel();
    }
    )
    .Excel(excel =>
    {
    excel.FileName("UsersList.xslx");
    excel.Filterable(true);
    excel.AllPages(true);
    })
    .Groupable()
    .Pageable()
    .Sortable()
    .Scrollable()
    .Filterable()
    .DataSource(dataSource => dataSource.Server()
    .Model(model => model.Id(item => item.UserID))
    .PageSize(7)
    )
    )

    </div>

  2. #2

    نقل قول: نحوه گزارش گرفتن به صورت excel از kendo ui grid


تاپیک های مشابه

  1. کمک در خروجی گرفتن از php به صورت excel
    نوشته شده توسط dezchilds در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 07 خرداد 1392, 15:06 عصر
  2. سوال: گرفتن یک فریم به صورت انتخابی از یک فایل MPEG؟
    نوشته شده توسط sajadjamalian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 14 آذر 1389, 15:50 عصر
  3. تبدیل گزارش به فایل Excel از بانک sql
    نوشته شده توسط raminsalemi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 25 فروردین 1389, 15:59 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 اسفند 1388, 07:51 صبح
  5. سوال:نحوه تعریف فیلد به صورت متغیر در اکسس،که بیش از 255 کاراکتر باشد.
    نوشته شده توسط moharramiasl در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 خرداد 1388, 23:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •