نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: عدم نمایش گزارش

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار saba664
    تاریخ عضویت
    شهریور 1396
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    147

    عدم نمایش گزارش

    با سلام خدمت همه اساتید

    من تو استیمول سافت برای اینکه بتونم ی گزارش بر اساس فیلد انتخابی کاربر بگیرم این کار رو انجام دادم

    کلیک راست روی variable و new variable رو زدم اسمشو رشته گذاشتم و گزینه reques from user رو فعال و allow user value رو فعال کردم در قسمت ' '
    data sorce گزینه data columns رو انتخاب کردم و در گزینه key هم رشته رو و values هم رشته رو انتخاب کردم و ok


    حالا گزارش که میگیرم هیچی نمایش نمیده وتی انتخاب میکنم هیچی نمایش نمیده

    و اشکال دیگه اینکه چون اجازه انتخاب رو دادم خود کاربر حالت کامبوباکس در اومده ولی همه رشته ها رو نشون نمیده و اسکرولش غیرفعاله


    باید چیکار کنم؟


    کدی که توی دکمه گزارش نوشتم اینه حالا اگه اشتباهه کد میشه درستشو بگین که چیکار کنم چون می خوام به جز رشته چندتا دیگه هم از جمله جنسیت و غیره رو اضافه کنم که هر دفعه بر اساس ی چیز گزارش بگیره


    sabtTableAdapter.Fill(dataSet5.sabt);
    stiReport1.RegData(dataSet5.sabt);
    stiReport1.Show();

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saba664
    تاریخ عضویت
    شهریور 1396
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    147

    نقل قول: عدم نمایش گزارش

    اساتید محترم کسی نبود کمک کنه؟

تاپیک های مشابه

  1. عدم نمایش گزارش کریستال دو ستونی در سیستم دیگر
    نوشته شده توسط adabyron در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 26 اسفند 1389, 18:41 عصر
  2. مبتدی: عدم نمایش گزارش هنگام استفاده از stored procedure
    نوشته شده توسط solaleh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 06 شهریور 1389, 20:13 عصر
  3. مبتدی: عدم نمایش گزارش هنگام استفاده از stored procedure
    نوشته شده توسط solaleh در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 05 شهریور 1389, 14:13 عصر
  4. عدم نمایش گزارش پس از آپلود ReportViewer
    نوشته شده توسط Alireza_Salehi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 07 مهر 1388, 19:04 عصر
  5. عدم نمایش گزارش
    نوشته شده توسط hrj1981 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 23 مهر 1386, 18:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •