نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: راهنمایی پورت سریال - ارسال داده از نوع byte

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار r.khodabakhshi
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    48

    Question راهنمایی پورت سریال - ارسال داده از نوع byte

    سلام مهندسین عزیز، لطفا راهنمایی بفرمایید که یه آرایه 2048بایتی رو چطور بصورت هگز بفرستم.
    منظورم اینه گیرنده فقط هگز میگیره و هیچ دسترسی ندارم که بخام تغییرش بدم.

    byte[] TX_Buf = new byte[2048];
    TX_Buf[0] = 0xB2; TX_Buf[1] = 0xC1; TX_Buf[2] = 0xA7; TX_Buf[3] = 0x75; TX_Buf[2044] = 0xE5; TX_Buf[2045] = 0x63; TX_Buf[2046] = 0xB4; TX_Buf[2047] = 0xF3;
    My_Serial.Write(TX_Buf);

    الان اینو اگر بخام بفرستم باید به string تبدیل کنم، ولی نمیخام باید به همین صورت بفرستم.
    ممنونم.

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار r.khodabakhshi
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    48

    نقل قول: راهنمایی پورت سریال - ارسال داده از نوع byte

    ببینید سوال سختی نپرسیدم که کسی نتونه جواب بده!!!
    من میخام یه آرایه رو با داده های کاراکتری پر کنم و بفرستم روی پورت سریال! حالا چطور اینکار و انجام بدم؟

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: پورت داده از نوع Opaque از C به Delphi
    نوشته شده توسط yellowbell در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 19 اردیبهشت 1395, 18:41 عصر
  2. سوال: لاگ کردن اطلاعاتی که از یک پورت شبکه دریافت و از پورت سریال ارسال میشود
    نوشته شده توسط mostafab2m در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 12 دی 1394, 14:36 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 آذر 1393, 13:40 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 11 بهمن 1388, 00:50 صبح
  5. ارسال داده از طریق GSM
    نوشته شده توسط Omid Rekabsaz در بخش Windows Phone و Windows Mobile
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 12:23 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •