نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نحوه تهيه گزارش در mvc

  1. #1

    Question نحوه تهيه گزارش در mvc

    سلام

    من براي نمايش گزارشاتم روي مونيتور از دستورات html استفاده ميكنم ولي براي چاپ گزارشات و يا انتقال گزارشات به pdf چكار بايد بكنم ؟

    با تشكر

  2. #2

    نقل قول: نحوه تهيه گزارش در mvc

    از گزارش سازهایی مثل Stimulsoft و ... استفاده کنید :
    http://www.omidnasri.com/asp-net-mvc...B1-asp-net-mvc

  3. #3

    نقل قول: نحوه تهيه گزارش در mvc

    در این لینک یک آموزش تصویری فارسی و خوب هست

  4. #4

    نقل قول: نحوه تهيه گزارش در mvc

    خروجی HTML رو میشه مستقیم چاپ کرد. البته باید طراحی صفحه به گونه ای باشه که حاشیه ها و ابعاد درست چاپ بشه. در Bootstrap می توانید از کلاسهایی مثل No-print برای حذف قسمتهایی که در چاپ لازم نیست استفاده کنید. (مثلا منو ها)
    همه ی مرورگرها امکان چاپ روی کاغذ و PDF دارند. شما همچنین می توانید دستور چاپ را با استفاده از دستور Window.print() z در جاوا اسکریپت اجرا کنید.
    اگر هدف شما اینه که فایل PDF در سرور تولید و بعد توسط کاربر دانلود بشه کار کمی پیچیده میشه و نیاز به ابزار جانبی دارید. با توجه به توضیحات قبل بهتره این کار رو به مرورگر بسپارید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تهيه گزارش در اكسس پروجكت
    نوشته شده توسط HAMRAHSOFT.IR در بخش Access
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آذر 1387, 10:53 صبح
  2. سوال: نحوه تهیه گزارش از treeview
    نوشته شده توسط moj_vb در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 08 آبان 1387, 07:43 صبح
  3. سوال: مشكل :چگونگي تهيه گزارش در وي بي
    نوشته شده توسط Shahabvb6 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 16 تیر 1387, 00:56 صبح
  4. نحوه ساخت گزارش در دلفی 2005 چگونه است؟
    نوشته شده توسط alidll در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 27 دی 1383, 12:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •