نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کمک در رابطه با ذخیره اطلاعات در یک فایل text به صورت پشت سر هم!!

  1. #1

    کمک در رابطه با ذخیره اطلاعات در یک فایل text به صورت پشت سر هم!!

    سلام خدمت همه دوستان
    من با استفاده از این کد:
    System.IO.File.WriteAllLines(@"mypath", lines);

    یک سری اطلاعات رو روی یک فایل text در مسیری که خودم تعیین میکنم ذخیره میکنم ، ولی مشکلی که دارم اینه که هر بار که اطلاعات جدیدی رو ذخیره میکنم ، اطلاعات جدید روی اطلاعات قدیم ذخیره شده و اطلاعات قدیم رو از دست میدم ، میخوام بدونم شما چه راه حلی پیشنهاد میدین که اطلاعات جدید زیر اطلاعات قدیم ذخیره شده و اطلاعات قدیمی رو از بین نبره؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: کمک در رابطه با ذخیره اطلاعات در یک فایلtext به صورت پشت سر هم!!

    سلام
    به جای WriteAllLines از متد AppendAllText استفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 01 شهریور 1391, 18:44 عصر
  2. ذخیره اطلاعات فارسی در یک فایل text بصورت utf-8
    نوشته شده توسط mohammad_2oo5 در بخش توسعه نرم افزار تحت وب
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 01 دی 1389, 00:13 صبح
  3. قرار دادن اطلاعات داخل یک فایل text به جای database
    نوشته شده توسط ramin149 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 31 اردیبهشت 1389, 20:37 عصر
  4. برنامه ای با وی بی که یک فایل را به صورت خودکار از یک درایو پاک کند
    نوشته شده توسط auorora در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 22 بهمن 1388, 17:18 عصر
  5. سوال: قراردادن تصویر در open file dialog به صورت پشت سر هم
    نوشته شده توسط sayyadhunter1366 در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 13 مرداد 1388, 22:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •