نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ایندکس ترکیبی در fluent api

  1. #1

    ایندکس ترکیبی در fluent api

    سلام
    فرض کنید
    کلاس زیر را داریم

    public class test
    {
    public Guid Id { get; set; }
    public string Name { get; set; }
    public string Email { get; set; }
    }

    حال چگونه می توانم در fluent api یک ایندکس ترکیبی Name وEmail ایجاد کنم که IsUnique =true باشد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: ایندکس ترکیبی در fluent api

    مثال:
    [Index("IX_FirstAndSecond", 1, IsUnique = true)]
    public int FirstColumn { get; set; }

    [Index("IX_FirstAndSecond", 2, IsUnique = true)]
    public int SecondColumn { get; set; }


    البته fluent نیست اما مبحث زیر هم میتونه کمک کنه:
    https://stackoverflow.com/questions/...ith-fluent-api
    modelBuilder 
    .Entity<User>()
    .Property(t => t.FirstName)
    .IsRequired()
    .HasMaxLength(60)
    .HasColumnAnnotation(
    IndexAnnotation.AnnotationName,
    new IndexAnnotation(
    new IndexAttribute("IX_FirstNameLastName", 1) { IsUnique = true }));

    modelBuilder
    .Entity<User>()
    .Property(t => t.LastName)
    .IsRequired()
    .HasMaxLength(60)
    .HasColumnAnnotation(
    IndexAnnotation.AnnotationName,
    new IndexAnnotation(
    new IndexAttribute("IX_FirstNameLastName", 2) { IsUnique = true }));

  3. #3

    نقل قول: ایندکس ترکیبی در fluent api

    سلام دوستان .موارد بالا به چه کاری میاد؟چه جایی به درد میخوره؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: ایندکس ترکیبی در fluent api

    نقل قول نوشته شده توسط a.golzar66 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان .موارد بالا به چه کاری میاد؟چه جایی به درد میخوره؟
    موارد بالا زمانی مورد نیاز هست که یک فیلد در دیتابیس باید مقداری یکتا داشته باشد
    مثلا در یک جدولی مثل اشخاص کد ملی یکتا هست و نباید مقداری مشابه داشته باشیم
    بعضی مواقع نیاز است تا بیشتر از یک فیلد مشابه نداشته باشد مثلا فیلد نام و نام خانوادگی هر دو فیلد در مجموع یک فیلد را تشکیل میدهند و این دو ایندکس هر دو فیلد را همزمان بررسی میکند

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ErrorMessage و Rgulare در fluent api
    نوشته شده توسط Iran58 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 26 اسفند 1395, 06:48 صبح
  2. چگونه کلید خارجی را در Fluent API مشخص کنیم ؟
    نوشته شده توسط jaykob در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 19 تیر 1393, 09:15 صبح
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 03 تیر 1393, 09:27 صبح
  4. ایندکس در DBISAM و ساختن ایندکس ترکیبی
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 28 اردیبهشت 1383, 09:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •