نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: عدم خروج برنامه از پروسسور

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    عدم خروج برنامه از پروسسور

    سلام دوستان
    من به یه مشکلی برخوردم، اینکه برنامه نوشته شده را میبندم هنوز توی پروسسور هستش و سی پیو و رم را اشغال میکنه....
    اصلا مگه داریم مگه میشه


    بنظرتون مشکل چیه؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: عدم خروج برنامه از پروسسور

    با کد application.Exit() میبندید؟
    سعی کنید اینو تو رویداد کلوزینگ اولین فرم یا فرم اصلیتون بنویسید. منم همین مشکلو داشتم با این کار حل شد.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: عدم خروج برنامه از پروسسور

    اره دوست عزیز همین کارو کردم ولی مشکل حل نشد

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: عدم خروج برنامه از پروسسور

    با سلام

    Application.ExitThread();

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: عدم خروج برنامه از پروسسور

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام

    Application.ExitThread();

    موفق باشید

    اینم تست کردم متاسفانه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: عدم خروج برنامه از پروسسور

    برنامه شما ممکنه از چند ترد استفاده میکنه و در بک گراند داره فعالیت میکنه
    با این دستور پروسس ها رو stop کنید
    در رویداد onclosed فرم

    Process.GetCurrentProcess().Kill();

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: عدم خروج برنامه از پروسسور

    نقل قول نوشته شده توسط ali_md110 مشاهده تاپیک
    برنامه شما ممکنه از چند ترد استفاده میکنه و در بک گراند داره فعالیت میکنه
    با این دستور پروسس ها رو stop کنید
    در رویداد onclosed فرم

    Process.GetCurrentProcess().Kill();

    برنامه خیلی ساده ایی اصلا از ترد استفاده نکردم ولی ممنون امتحانش می کنم.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: عدم خروج برنامه از پروسسور

    یه احتمالی هم من میدم که نصف روز وقت منو تلف کرد و اصلا فکرم سمتش نمیرفت. بعد اینکه پروسس باز مونده بود . از تسک منیجر نبستم و رفتم سراغ کد نویسیم. و من هی Exit رو میزدم .اما باز میدیدم یه پروسس بازه. و بعد کلی این ور اونور کردن اون پروسس رو بستم و همون exit کارمو را انداخت.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 20 شهریور 1393, 15:47 عصر
  2. سوال: عدم اجرای برنامه از طریق thread
    نوشته شده توسط pooya1072 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 19 دی 1391, 21:08 عصر
  3. كد جلوگيري از خروج برنامه از حافظه
    نوشته شده توسط Ali0541 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آبان 1388, 21:09 عصر
  4. عدم اجرای برنامه از روی cd
    نوشته شده توسط realman در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 12:41 عصر
  5. رخدادی برای کنترل خروج فوکوس از برنامه
    نوشته شده توسط VB6.0 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آذر 1383, 10:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •