نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در آدرس دهی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    Question مشکل در آدرس دهی

    سلام دوستان.
    بنده در ابتدای یادگیری php اونم با php storm هستم.
    تا الان html,css,... رو کار کردم خواستم نمونه پروژه ای که داشتم رو انتقال بدم به php mvc.قبلا تصاویرم توی پوشه images بود مشکلی برا نمایش نداشت الان مجبور شدم این پوشه رو در قالب mvc منتقل کنم به پوشه ای بنام public.
    اومدم در ابتدای یکی از تصویرها آدرس دهی رو به شکل زیر درست کردم:
    کد HTML:
    <img src="public/Images/logo.png" style="margin-right: 30px;margin-top: 10px" >
    جواب نمیده در صورتیکه توی یه ویدئوی آموزشی دقیقا همین کار رو کرده جواب داده(مگه اینکه پشت صحنه یه کارایی کرده باشه)!
    وقتی آدرس رو به شکل زیر تغییر دادم درست شد.چرا؟
    کد HTML:
    <img src="../public/Images/logo.png" style="margin-right: 30px;margin-top: 10px" >
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل در آدرس دهی

    یه آدرس دهی نسبی داریم یه آدرس دهی مطلق
    آدرس دهی نسبی یعنی نسبت به مکان فعلی مطلق یعنی از یک مکان ثابت و ریشه
    مثلا فرض کن شما شما توی یه خونه باشی با 4 تا اتاق
    اگه تو اتاق شماره 1 باشی بخای آدرس اتاق شماه 4 رو بدی میتونی آدرس رو نسبت به اتاقی که الان توش هستی بدی (3 تا اتاق برو جلو ) یا میتونی آدرس رو از در ورودی بدی (از در ورودی 4 تا اتاق برو جلو )
    فرقشون اینه که روش اول تا وقتی که تو اتاق 1 باشی آدرسی که دادی درسته و اگه اتاقت رو عوض کنی دیگه اون آدرس درست نیست ولی روش دوم همیشه آدرسش درسته

    شما درای از آدرس دهی نسبی استفاده میکنی برا همین یجا ممکنه درست باشه یجا ممکنه غلط بهتره از آدرس دهی مطلق استفاده کنی مثلا اگه رو لوکال هاست کار میکنی آدرس رو اینجوری بده


    http://localhost/public/Images/logo.png


    البته فکر مکینم اگه یه / هم بزاری اول آدرست جواب بده

    /public/Images/logo.png


    البته روش صحیح اینه که یجوری بنویسی که بشه از یکجا کل لینک ها رو آپدیت کرد اینحجوری وقتی وبسایت رو آنلاین کردی یا دامنه سایت رو تغییر دادی هم هلینک هات آپدیت میشه


    <?php
    function base_url( $url ){
    return "http://localhost/$url";
    }
    ?>
    <img src="<?php echo base_url('public/Images/logo.png'); ?>" style="margin-right: 30px;margin-top: 10px" >




تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ادرس دهی فایل css
    نوشته شده توسط hoja06101001 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 24 فروردین 1388, 22:19 عصر
  2. مشکل در ادرس دهی عکس
    نوشته شده توسط omid68 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 30 دی 1386, 13:03 عصر
  3. مشکل در آدرس دهی
    نوشته شده توسط yavari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 20 خرداد 1385, 12:42 عصر
  4. یک مشکل در آدرس دهی به دیتابیس
    نوشته شده توسط Armin62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 18 خرداد 1385, 12:30 عصر
  5. مشکل در آدرس دهی صفحات در یک وب سایت زمانیکه ...............
    نوشته شده توسط tayebeh در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 دی 1383, 08:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •