نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خواندن فایل HTML فارسی با کمک webClient.DownloadString

  1. #1

    خواندن فایل HTML فارسی با کمک webClient.DownloadString

    سلام
    من می خواستم محتوی یک فایل فارسی بخونم با کمک کد زیر

     var webClient = new WebClient();
    webClient.Encoding = Encoding.UTF8;
    string result = webClient.DownloadString(source);


    ولی خروجی یک سری کاراکتر نا مشخص هستش
    چکار باید بکنم؟

    ممنون

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: خوندان فایل HTML فارسی با کمک webClient.DownloadString

    با سلام
    کد بالا Source صفحه رو براتون نمایش میده و من تست کردم متن های فارسی رو هم بدرستی نمایش داد

    string source = @"https://barnamenevis.org/showthread.php?545501-%D8%AE%D9%88%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-HTML-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D9%85%DA%A9-webClient-DownloadString";
    var webClient = new WebClient();
    webClient.Encoding = Encoding.UTF8;
    string result = webClient.DownloadString(source);
    richTextBox1.Text = result;

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3

    نقل قول: خوندان فایل HTML فارسی با کمک webClient.DownloadString

    سلام،
    به این دلیل هست که کاراکتر های فارسی و بعضی چیز ها مثل & < > انکد Encode میشن و شما باید اون رو دیکد Decode کنید.
    برای این کار کافیه بعد از اینکه سورس رو گرفتید این کار رو انجام بدید:

    var decodedSource = System.Net.WebUtility.HtmlDecode(source);


    به همین راحتی!

    البته میشه از کلاس Uri هم استفاده کرد:
    var decodedSource2 = Uri.UnescapeDataString(source);


    من برای اینکه خیال خودم رو راحت کنم که همه چی به صورت کامل دیکد میشه از هر دو استفاده می کنم:

    var decodedSource2 = Uri.UnescapeDataString(System.Net.WebUtility.HtmlD  ecode(source));



    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 03 مرداد 1395, 16:03 عصر
  2. خواندن فایل متنی فارسی با متلب
    نوشته شده توسط baharak4 در بخش برنامه نویسی Matlab
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 15 فروردین 1394, 23:00 عصر
  3. کار با json و خواندن فایل html
    نوشته شده توسط Mostefea1372 در بخش Android Studio
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 19 اسفند 1392, 08:58 صبح
  4. خواندن فایل (متنی)فارسی با دلفی
    نوشته شده توسط ayat255 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 03 آذر 1391, 05:36 صبح
  5. سوال: خواندن فايل HTML با XDocument
    نوشته شده توسط ansherli در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 07 خرداد 1387, 13:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •