نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در ایجکس جی کوئری

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار nader3
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    67

    مشکل در ایجکس جی کوئری

    سلام دوستان عزیز. من یه مشکلی دارم میخواستم با کمک دوستان حل کنم.
    قطعه کدی دارم که چند تا پارامتر رو با تابع $.ajax() به url مورد نظر میفرستم وبا نتورک فایرفاکس یا کروم بررسی میکنم میبینم پاسخ میاد ولی تابع success انجام نمیشه.
    IMG_20180113_164551.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله nader3 : شنبه 23 دی 1396 در 16:17 عصر دلیل: اتچ شات

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل در ایجکس جی کوئری

    تو همون کروم تب preview یا response رو نگاه کن ببین اررورت چیه

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار nader3
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    67

    نقل قول: مشکل در ایجکس جی کوئری

    میگم ایجکس به صورت صحیح انحام میشه. مثلا تو response نوشته ثبت نام با موفقیت انجام شد، ولی اینو میخوام با html تو قسمت پیام نشون بدم نمایش داده نمیشه. حتی برای تست الرت تو ساکسس میزارم اجرا نمیشه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل در ایجکس جی کوئری

    کدت به نظر نمیاد مشکل داشته باشهاحتمالا یه اررور جایی داری که متوجه نمیشی ... تو تب console نگاه کن ببین اررور js نداری
    سعی کن سادش کنی ببینی چی میشه

    $.post('ajax.php' , chk  , function(data){

    data = $.parseJSON(data);
    console.log(data);

    });

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار nader3
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    67

    نقل قول: مشکل در ایجکس جی کوئری

    متاسفانه هنوز مشکلم حل نشده! دوستان خلاصه کد رو اتچ کردم تست کنید ببینید مشکل از لوکال من نیست که.project.zip

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار nader3
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    67

    نقل قول: مشکل در ایجکس جی کوئری

    کسی تست نکرد ببینه مشکل داره یا نه؟

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در کد جی کوئری
    نوشته شده توسط mahtab... در بخش jQuery
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 10 اردیبهشت 1394, 19:09 عصر
  2. مشکل در فراخوانی جی کوئری
    نوشته شده توسط mahdivita در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 15 بهمن 1393, 22:45 عصر
  3. مشکل در تداخل جی کوئری
    نوشته شده توسط korosh00 در بخش jQuery
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 25 آذر 1393, 11:02 صبح
  4. مشکل در تداخل جی کوئری
    نوشته شده توسط korosh00 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 21 آذر 1393, 19:43 عصر
  5. سوال: مشکل در بکارگیری جی کوئری
    نوشته شده توسط r4hgozar در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 21 تیر 1392, 16:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •