نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: فراخوانی تابع از فرم های دیگر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    فراخوانی تابع از فرم های دیگر

    سلام دوستان

    میدونیم که اگر تابع ما در داخل یک کلاس باشد برای فراخوانی ان تابع رو باید استاتیک کنیم

    اما وقتی تابع داخل فرم هستش چطوری اونو فراخوانی کنیم؟

    برای مثال این دستورات داخل فرم 1 هست :

    public void Reset_Items()        {

    txt_Family.ResetText();
    txt_Mobile.ResetText();
    txt_Name.ResetText();

    }



    حال اگر بخواهیم از فرم 2 این تابع را فراخوانی کنیم باید به چه صورت عمل کنیم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: فراخوانی تابع از فرم های دیگر

    با مباحث Event ها هم میتونید انجام بدید
    https://stackoverflow.com/questions/...m-another-form

  3. #3

    نقل قول: فراخوانی تابع از فرم های دیگر

    سلام،
    ساده ترین کار اینه که یک شی استاتیک از خود فرم درون فرم بسازید و در constructor اون رو برابر با this(فرمتون) قرار بدید!


    مثلا فرض کنید فرمی به اسم MainForm داریم، بالای کنستراکتور فرم(public MainForm...) بنویسید:

    public static MainForm Current;


    حالا داخل کنستراکتور فرم بعد از کد Initialize... بنویسید:
    Current = this;


    الان از هر جایی می تونید متدی که به صورت public کردید رو فرا بخونید:

    MainForm.Current.Reset_Items();


    اما یادتون باشه، همیشه مقدارش رو چک کنید تا اگه این object برابر با null بود برنامه باگ نده!

    if(MainForm.Current != null)
    {
    MainForm.Current.Reset_Items();
    }


    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 09 اردیبهشت 1393, 16:12 عصر
  2. صدا کردن کامپونت از فرم های دیگر پروژه
    نوشته شده توسط dr.undead در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 26 دی 1391, 23:52 عصر
  3. بستن یک فرم از فرم های دیگر
    نوشته شده توسط nafisehk در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 11 مهر 1391, 18:05 عصر
  4. صدا زدن يك تابع در فرم هاي ديگر برنامه
    نوشته شده توسط mehdin69 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 19 دی 1389, 15:17 عصر
  5. استفاده از متغیر در فرم های دیگر
    نوشته شده توسط sama sahabi در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 07 آذر 1386, 22:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •