نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دادن دستور Select به صورت خودکار به تمام TextBox ها

  1. #1

    دادن دستور Select به صورت خودکار به تمام TextBox ها

    سلام
    چطورمیتونم به تمام TextBox های موجود در برنامه ام وقتی داخل تکس باکس کلیک میشه (رویداد Click ) دستور SelectAll را به صورت خودکار داد و مجبور نشم دستور زیر را برای تک تک تکس باکس هام درتمام فرم های موجود در برنامه ام دستور زیر را بنویسم؟


    private void TextBox1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    TextBox1.SelectAll();
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: دادن دستور Select به صورت خودکار به تمام TextBox ها

    شما یک تکست باکس customize باید بنویسی یعنی اونرو بصورت یوزر کنترل و یا ارث بری بسازی

  3. #3

    نقل قول: دادن دستور Select به صورت خودکار به تمام TextBox ها

    این روش باید تمام فرم هام دستکاری بشه (تکس باکس های قبلی حذف و جدید جایگزین بشه)
    نمیشه یکجوری Override کرد؟

  4. #4

    نقل قول: دادن دستور Select به صورت خودکار به تمام TextBox ها

    با این روش درست کردم ولی نمیدونم چقدر سربار به برنامه ایجاد میکنه؟ و آیا روش خوبی هست یا خیر؟

    اینجا قرار میدم تا کسیخواست استفاده کنه
       protected void SelectControl(Control Ctrl)//passing the control
    {
    foreach (Control eachCtrl in Ctrl.Controls)//loop taking each controls
    {
    if (eachCtrl.Controls.Count > 0)
    SelectControl(eachCtrl);
    else if (eachCtrl is TextBox)
    {
    TbHelper.SelectAllTextOnEnter(((TextBox)eachCtrl)) ;
    }
    }
    }


    public static class TbHelper
    {
    // Method for use
    public static void SelectAllTextOnEnter(TextBox Tb)
    {
    Tb.Enter += new EventHandler(Tb_Enter);
    Tb.Click += new EventHandler(Tb_Click);
    }

    private static TextBox LastTb;

    private static void Tb_Enter(object sender, EventArgs e)
    {
    var Tb = (TextBox)sender;
    Tb.SelectAll();
    LastTb = Tb;
    }

    private static void Tb_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    var Tb = (TextBox)sender;
    if (LastTb == Tb)
    {
    Tb.SelectAll();
    LastTb = null;
    }
    }
    }



تاپیک های مشابه

  1. قابلیت تغییر اندازه دادن به تمام حاشیه ها پس از استفاده از دستور FramelessWindowHint در WindowFlag
    نوشته شده توسط chikar در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 دی 1393, 21:23 عصر
  2. دستور select به صورت درصدی
    نوشته شده توسط mehr_83 در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 خرداد 1392, 16:41 عصر
  3. سوال: دادن دستور select به کریستال10
    نوشته شده توسط ali_mo7670 در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 12 تیر 1390, 18:04 عصر
  4. فرستادن دستور Select به کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط Roya Rayane در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 04 مرداد 1387, 07:48 صبح
  5. ارسال دستور select به عنوان ورودی procedure
    نوشته شده توسط razaghi در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 28 آبان 1385, 14:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •