نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تغییر validation پیش فرض

  1. #1

    Question تغییر validation پیش فرض

    سلام
    من از کد زیر استفاده می کنم:


    [Required(ErrorMessage ="لطفا ایمیل را وارد نمایید")]
    [EmailAddress(ErrorMessage ="لطفا ایمیل را بدرستی وارد نمایید")]
    [Display(Name = "ایمیل")]
    public string Email { get; set; }


    ولی وقتی ایمیل رو نا معتبر وارد می کنم بازم پیغام پیش فرض خودشو نشون میده:

    Untitled.png

    میشه عوضش کرد ؟

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: تغییر validation پیش فرض

    وقتی Input از نوع Email باشه مرورگر خودش این پیغام رو نشون میده و هیچ ربطی به کدهایی که قراردادید نداره. این اتریبیوت ها زمانی کار میکنه که فرم Submit شده باشه یا تب اینپوت عوض بشه.
    برای اینکه فارسی نمایش داده بشه باید نوع اینپوت رو Text قرار بدید که مرورگر خودش دست به کار نشه.

  3. #3

    نقل قول: تغییر validation پیش فرض

    به این شکل میتونید تغییرش بدید :


    <input type="text" id="username" required placeholder="Enter Name"
    oninvalid="this.setCustomValidity('Enter User Name Here')"
    oninput="setCustomValidity('')" />


تاپیک های مشابه

  1. تغییر نام پیش فرض در ابتدای پروژه
    نوشته شده توسط sh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 07 مرداد 1384, 23:46 عصر
  2. تغییر صفحه پیش فرض بر روی سرور از index.html به index.aspx
    نوشته شده توسط hosseintaheri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1383, 00:27 صبح
  3. سوال در مورد تغییر زبان پیش فرض فیلدها در phpBB
    نوشته شده توسط p30magazine در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 06 مرداد 1383, 14:22 عصر
  4. تغییر رفتار پیش فرض کلیدهای شتاب دهندهء Grid
    نوشته شده توسط namin در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 28 بهمن 1382, 14:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •