نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در فراخوانی وب سرویس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    Question مشکل در فراخوانی وب سرویس

    سلام وقت بخیر دوستان من با کد زیر وب سرویسی که دارم رو فراخوانی میکنم.

    <?php
    echo '1 </br>';
    $wsdl_url = 'http://----------:-----/aradservice1/aradservice.asmx?wsd1';
    echo '2';
    $client = new SOAPClient($wsdl_url,true);
    echo '3';
    $params = array(
    'Unit' => ''
    ,'CertificateId' => ''
    ,'Date' => ''
    );
    echo '4';
    $result = $client->AutCertif($params);
    echo '5';
    echo $result->HelloWorldResult;
    ?>


    برای تریس کردنشم عددا رو چاپ میکنم تا بدونم تا کجاش اجرا میشه که تا 2 میره جلو یعنی
    $client = new SOAPClient($wsdl_url,true); اجرا نمیشه

    اینم wsdl وب سرویسم هست ممنون میشم راهنماییم کنید مشکل از کجاست



    <wsdl:definitions targetNamespace="http://tempuri.org/">
    <wsdl:types>
    <s:schema elementFormDefault="qualified" targetNamespace="http://tempuri.org/">
    <s:element name="AutCertif">
    <s:complexType>
    <s:sequence>
    <s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="Unit" type="s:string"/>
    <s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="CertificateId" type="s:string"/>
    <s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="Date" type="s:string"/>
    </s:sequence>
    </s:complexType>
    </s:element>
    <s:element name="AutCertifResponse">
    <s:complexType>
    <s:sequence>
    <s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="AutCertifResult" type="s:string"/>
    </s:sequence>
    </s:complexType>
    </s:element>
    </s:schema>
    </wsdl:types>
    <wsdl:message name="AutCertifSoapIn">
    <wsdl:part name="parameters" element="tns:AutCertif"/>
    </wsdl:message>
    <wsdl:message name="AutCertifSoapOut">
    <wsdl:part name="parameters" element="tns:AutCertifResponse"/>
    </wsdl:message>
    <wsdl:portType name="AradServiceSoap">
    <wsdl:operation name="AutCertif">
    <wsdl:input message="tns:AutCertifSoapIn"/>
    <wsdl:output message="tns:AutCertifSoapOut"/>
    </wsdl:operation>
    </wsdl:portType>
    <wsdl:binding name="AradServiceSoap" type="tns:AradServiceSoap">
    <soap:binding transport="http://schemas.xmlsoap.org/soap/http"/>
    <wsdl:operation name="AutCertif">
    <soap:operation soapAction="http://tempuri.org/AutCertif" style="document"/>
    <wsdl:input>
    <soap:body use="literal"/>
    </wsdl:input>
    <wsdl:output>
    <soap:body use="literal"/>
    </wsdl:output>
    </wsdl:operation>
    </wsdl:binding>
    <wsdl:binding name="AradServiceSoap12" type="tns:AradServiceSoap">
    <soap12:binding transport="http://schemas.xmlsoap.org/soap/http"/>
    <wsdl:operation name="AutCertif">
    <soap12:operation soapAction="http://tempuri.org/AutCertif" style="document"/>
    <wsdl:input>
    <soap12:body use="literal"/>
    </wsdl:input>
    <wsdl:output>
    <soap12:body use="literal"/>
    </wsdl:output>
    </wsdl:operation>
    </wsdl:binding>
    <wsdl:service name="AradService">
    <wsdl:port name="AradServiceSoap" binding="tns:AradServiceSoap">
    <soap:address location="http://----------:----/aradservice1/aradservice.asmx"/>
    </wsdl:port>
    <wsdl:port name="AradServiceSoap12" binding="tns:AradServiceSoap12">
    <soap12:address location="http://-------:----/aradservice1/aradservice.asmx"/>
    </wsdl:port>
    </wsdl:service>
    </wsdl:definitions>


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل در فراخوانی وب سرویس

    چه خروجی میده صفحه ؟ آیا صفحه سفید میاد ؟ در اینصورت احتمالا بابت اینه که اررور ها رو غیر فعال کردن رو سرورت و نشون نمیده
    فعالشون کن ببین اررورت چیه
    از try/catch هم استفاده کنی فکر میکنم جواب بده حتی اگه اررور ها غیر فعال باشه


    try
    {
    $client = new SOAPClient($wsdl_url,true);
    }
    catch(Exception $e){

    echo 'ERROR : ' . $e->getMessage();
    exit;
    }


    در ضمن فکر میکنم آرگومان دوم تابع SOAPClient باید یک آرایه ای از پارمتر ها باشه نه true

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: مشکل در فراخوانی وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    چه خروجی میده صفحه ؟ آیا صفحه سفید میاد ؟ در اینصورت احتمالا بابت اینه که اررور ها رو غیر فعال کردن رو سرورت و نشون نمیده
    فعالشون کن ببین اررورت چیه
    از try/catch هم استفاده کنی فکر میکنم جواب بده حتی اگه اررور ها غیر فعال باشه


    try
    {
    $client = new SOAPClient($wsdl_url,true);
    }
    catch(Exception $e){

    echo 'ERROR : ' . $e->getMessage();
    exit;
    }


    در ضمن فکر میکنم آرگومان دوم تابع SOAPClient باید یک آرایه ای از پارمتر ها باشه نه true

    کلا سفید برمیگردونه . اما تو برنامه های ویندوزی کار میکنه. چیزی رو باید تو هاست فعال کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: مشکل در فراخوانی وب سرویس

    رفتم از تغییر نسخه پی اچ پی soap رو تیکشو زدم. الان این خطا رو میده



    ERROR : SoapClient::SoapClient(): Invalid parameters



  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: مشکل در فراخوانی وب سرویس

    خب به صورت زیر نوشتم.



    try
    {

    $client = new SOAPClient($wsdl_url);

    }
    catch(Exception $e)
    {
    echo 'ERROR : ' . $e->getMessage(); exit;
    }
    $params = array(
    'Unit' => ''
    ,'CertificateId' => ''
    ,'Date' => ''
    );
    echo '4';
    $result = $client->AutCertif($params);

    echo $result;




    خطای زیر اومده


    ERROR : SOAP-ERROR: Parsing WSDL: Couldn't load from 'http://-----:----/aradservice1/aradservice.asmx?wsdl' : failed to load external entity "http://-----:----/aradservice1/aradservice.asmx?wsdl"

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل در فراخوانی وب سرویس

    نوشته نمیتونم لود کنم چندین تا علت میتونه داشته باشه از اشتباه نوشتن لینک وبسرویس تا اشتباه فرستادن پارامتر ها یا ....
    سرچ کن متن اررور رو تو نت

    SOAP-ERROR: Parsing WSDL: Couldn't load from failed to load external entity

    ببین چی پیشنهاد میکنن بقیه شاید یکیشون جواب داد

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: مشکل در فراخوانی وب سرویس

    ممنون بابت نظراتتون. مشکل از هاست بود. چون همین وب سرویس رو با برنامه ویندوزی استفاده کرده بودم. تیکت زدم و درست کردن.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با فراخوانی وب سرویس در html
    نوشته شده توسط r_khan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 20
    آخرین پست: سه شنبه 25 شهریور 1393, 11:10 صبح
  2. مشکل در فراخوانی وب سرویس (WSDL) و توابع مربوطه
    نوشته شده توسط mriahi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 11 مرداد 1392, 13:09 عصر
  3. مشکل در فراخوانی وب سرویس سامان
    نوشته شده توسط EHSH در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 29 تیر 1391, 18:07 عصر
  4. سوال: خطا در فراخوانی وب سرویس SoapException
    نوشته شده توسط naeeme در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 14 شهریور 1388, 10:43 صبح
  5. مشکل در فراخوانی وب سرویس
    نوشته شده توسط alex_kh58 در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 25 مرداد 1388, 08:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •