نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: فوکوس کردن روی فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    Question مشکل در فرم فرزند و پدر

    سلام دوستان

    همانطور که میدانید وقتی فرمی بصورت ShowDialog اجرا شده باشه روی فرم های پشت سرش هرچقدر کلیک کنید فقط همین فرم انتخاب میشه و صدای خطا مانندی میاد....امیدوارم منظورمو رسونده باشم

    حال میخواستم ببینم ایا این حالت دستوری داره ؟ که روی فرمی که باز کردیم بتوانیم اینکارو انجام بدیم؟در حالتی که فرم ShowDialog نباشد.


    درواقع فرم من اجرا شده و میخواستم اگر دوباره روی باتن کلیک شد دیگر فرم دوباره اجرا نشه و فقط اون حالت زوم روی ان همراه با صدای ارور مانند انجام بشه

     Frm_Personels personels = new Frm_Personels();          
    if (Application.OpenForms.OfType<Frm_Personels>().Any () == false)
    {
    personels.Show();

    }
    else
    {
    //دستور فوکوس روی فرم

    }


    سوال دومم مربوط فرم پدر هستش که متاسفانه وقتی فرمی رو ismdicontiner میکنیم دیگر نمیشه بهش بک گرند اضافه کرد...برای حل این مساله چیکار باید کرد؟شاید بگید بجاش پیکچر باکس بزاریم روی فرم اما متاسفانه در این حالت پیکچرباکس بصورت topmost میشود و هرچه دستورات سند تو بک رو نوشتم تغییری نکرد!
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : دوشنبه 25 دی 1396 در 09:36 صبح

  2. #2

    نقل قول: فوکوس کردن روی فرم

    سلام اینطوری:
    Application.OpenForms[personels.Name].Focus();


    اینو هم امتحان کن:
     Application.OpenForms[personels.Name].BringToFront();



    این یکی هم امتحان کن:
     Application.OpenForms[personels.Name].Activate();


    البته واسه این یکی بهتره رویداد Activated صفحه ات رو درست کنی و کد زیر رو داخلش بنویسی:
    this.WindowState = FormWindowState.Normal;


    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: فوکوس کردن روی فرم

    تشکر از شما

    اما برای حل مشکل بک گرند فرم درحالتی که فرم پدر هستش چیکار کنیم؟

    وقتی تصویر رو به عنوان بک گرند قرار میدیم در بک گرند فرم هیچی نمایش داده نمیشود

    ---------------
    ممنون میشوم سورس ضمیمه شده رو بررسی کنید. تصویر در پنل قرار گرفته اما وقتی میخواهم فرم فرزند رو اجرا کنم در پشت سر پنل قرار میگیره انگار!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : دوشنبه 25 دی 1396 در 22:13 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: فوکوس کردن روی فرم

    فکر میکنم این تصویر برای بیان مشکلم مناسب باشه:

    همانطورکه میبنید فرم فرزند در پشت سر پکچرباکس و پنل قرار گرفته اند

    درتاپیک زیر هم قبلنا بحث شده دراین باره و نتیجه ای نداشته...جزاینکه بیاییم هنگام نمایش فرم فرزند پیکچرباکس و پنل مخفی کنیم!
    https://barnamenevis.org/showthread.p...ight=MdiParent
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : سه شنبه 26 دی 1396 در 06:50 صبح

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: مشکل فوکوس کردن روی منوهای برنامه با وجود mditabdocument روی ان فرم
    نوشته شده توسط raha_20 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 12 آذر 1391, 08:27 صبح
  2. عدم امکان فوکوس کردن روی پنجره اصلی در حین باز بودن popup
    نوشته شده توسط sahab555 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 05 بهمن 1388, 12:27 عصر
  3. فوکوس کردن روی یک textbox بعد از لود صفحه
    نوشته شده توسط tc1000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 07 آذر 1387, 01:59 صبح
  4. سوال: در مورد فوکوس کردن روی n ام حرف یک تکست
    نوشته شده توسط saeid_ss در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 09 خرداد 1387, 11:02 صبح
  5. جابجا کردن فرم با Drog کردن روی فرم
    نوشته شده توسط reza_Nazem در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مهر 1385, 10:15 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •