نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چگونه در opencv قسمت هایی از تصویر را به صورت overlay رنگ کنیم؟

  1. #1

    چگونه در opencv قسمت هایی از تصویر را به صورت overlay رنگ کنیم؟

    باسلام.
    امیدوارم سوالی که می پرسم تکراری نباشد؛ چون خیلی جستجو کردم ولی در این مبحث چیزی یافت نشد؛ برای همین مشکلم را سوال کردم.
    به این تصویر توجه کنید:
    Name:  Untitled-1.jpg
Views: 113
Size:  93.7 کیلوبایت
    در سمت چپ تصویر؛ شما تصویر اصلی را می بینید.
    با استفاده از الگوریتم های تطبیق الگو و ...؛ توانستم contours های مربوط به تصویر بالن ها و آسمان را در وسط صفحه پیدا کنم؛ حالا می خواهم بر روی آن قسمت از تصویر که آسمان و بالن ها قرار دارند؛ یک رنگی را به صورت overlay یا screen قرار دهم؛ ولی متاسفانه وقتی دستور زیر را نیز استفاده می کنم و مثلا کد رنگ قرمز را به صورت RGBA می دهم؛ فقط RGB را اعمال می کنم و بخش شفافیت را اعمال نمی کند:

    DrawContours(Src, contours, -1, CONTOUR_COLOR,-2);


    لطفا اگر می شود مرا راهنمایی کنید که چگونه رنگ دهی را انجام دهم.
    باسپاس.

  2. #2

    نقل قول: چگونه در opencv قسمت هایی از تصویر را به صورت overlay رنگ کنیم؟

    کسی پاسخگو نیست؟
    دوستان هیچ کسی نمی تونه راهنمایی کنه؟؟؟
    لطفا راهنمایی کنید؟

  3. #3

    نقل قول: چگونه در opencv قسمت هایی از تصویر را به صورت overlay رنگ کنیم؟

    سپاس از همه ی دوستانی که پاسخ ندادند و یا سوال را سطح پایین دیدند.

    مشکل حل شد.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه 2 ستون از datagridview را به صورت مجزا تکمیل کنیم؟
    نوشته شده توسط dele_ghamgin_2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 10 دی 1395, 23:03 عصر
  2. پردازش روی قسمت هایی از تصویر
    نوشته شده توسط هادی2020 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 19 اردیبهشت 1392, 01:11 صبح
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 تیر 1389, 17:46 عصر
  4. چه قسمت هايي از برنامه را و چگونه بايد به مشتري تحويل داد؟
    نوشته شده توسط بیتافرهی در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 20 آبان 1387, 21:37 عصر
  5. چه قسمت هايي از برنامه را و چگونه بايد به مشتري تحويل داد؟
    نوشته شده توسط بیتافرهی در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 04 آبان 1387, 16:19 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •