نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: سوال در مورد autocomplete کردن textbox

  1. #1

    Exclamation سوال در مورد autocomplete کردن textbox

    سلام

    چطور میشه تکست باکس رو طوری autocomplete کرد که اگر چند کارکتر از وسط کلمه تایپ کردیم نمایششون بده کلمات مورد نظر رو ( فقط منحصر به تایپ اول کلمه یا جمله نباشد )

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار mahdi.m.sh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    personal computer
    پست
    43

    نقل قول: سوال در مورد autocomplete کردن textbox


  3. #3

    نقل قول: سوال در مورد autocomplete کردن textbox

    با کنترل معمولی نمیتونی این کارو انجام بدی. باید یه کنترل کاستوم از روی autocomplete بسازی و خودت کدش رو دستی بنویسی

  4. #4

    نقل قول: سوال در مورد autocomplete کردن textbox

    نقل قول نوشته شده توسط khosro_68 مشاهده تاپیک
    با کنترل معمولی نمیتونی این کارو انجام بدی. باید یه کنترل کاستوم از روی autocomplete بسازی و خودت کدش رو دستی بنویسی

    ممنون میشم اگه نمونه کدی دارین برام بزارین
    هر چی گشتم فقط حالت عادیش بود تو اینترنت

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: سوال در مورد autocomplete کردن textbox

    نقل قول نوشته شده توسط titi808 مشاهده تاپیک
    سلام

    چطور میشه تکست باکس رو طوری autocomplete کرد که اگر چند کارکتر از وسط کلمه تایپ کردیم نمایششون بده کلمات مورد نظر رو ( فقط منحصر به تایپ اول کلمه یا جمله نباشد )
    به راحتی شما میتونید این کار رو انجام بدید
    بجای تکست باکس ار کامبو باکس استفاده کنید و در رویداد تکست چنج بیاد متن رو تو دیتابیس سرچ کنه و هرچی چیدا کرد رو تو کامبو باکس بیاره

  6. #6

    نقل قول: سوال در مورد autocomplete کردن textbox

    نقل قول نوشته شده توسط group45 مشاهده تاپیک
    به راحتی شما میتونید این کار رو انجام بدید
    بجای تکست باکس ار کامبو باکس استفاده کنید و در رویداد تکست چنج بیاد متن رو تو دیتابیس سرچ کنه و هرچی چیدا کرد رو تو کامبو باکس بیاره
    اینجوری یه مکث توی کار ایجاد میشه - چیزی شیه به هنگ کردن

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: سوال در مورد autocomplete کردن textbox

    نقل قول نوشته شده توسط titi808 مشاهده تاپیک
    اینجوری یه مکث توی کار ایجاد میشه - چیزی شیه به هنگ کردن
    اگه کوئری رو درست و کدهاتونم درست نوشته باشید هیچ هنگی تو کار نیست

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: سوال در مورد autocomplete کردن textbox

    نقل قول نوشته شده توسط group45 مشاهده تاپیک
    اگه کوئری رو درست و کدهاتونم درست نوشته باشید هیچ هنگی تو کار نیست
    به نظرتون این کار اصولیه؟ ما 100 تا کاربر داریم و همزمان هم کارشون اینه اطلاعات دارن ثبت میکنن تو اون فرم. بعد برا هر حرفی که تایپ میشه میره تو بانک و سرچ میکنه و برمیگرده!! طبیعتا یه مکثی ممکنه بوجود .

  9. #9

    نقل قول: سوال در مورد autocomplete کردن textbox

    سلام، لینک های زیر رو ببینید
    آموزش اول
    آموزش دوم

    using System;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Data.SqlClient;

    namespace AutoCompleteTextBox
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    string ConnectionString = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\NORTHWND.MDF;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True";

    using (SqlConnection SqlConnection1 = new SqlConnection(ConnectionString))
    {
    SqlCommand SqlCommand1 = new SqlCommand("SELECT FirstName FROM Employees", SqlConnection1);
    SqlConnection1.Open();
    SqlDataReader reader = SqlCommand1.ExecuteReader();
    AutoCompleteStringCollection MyCollection = new AutoCompleteStringCollection();
    while (reader.Read())
    {
    MyCollection.Add(reader.GetString(0));
    }
    textBox1.AutoCompleteCustomSource = MyCollection;
    SqlConnection1.Close();
    }
    }
    }
    }


تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد وصل کردن فایل اکسس در ویبی روی کامپیوتر های مختلف
    نوشته شده توسط amir_rahimi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 13 تیر 1385, 06:46 صبح
  2. سوال در مورد extract کردن توسط php
    نوشته شده توسط Mohammad Minaei در بخش PHP
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 22 فروردین 1384, 13:08 عصر
  3. یه سوال در مورد Attech کردن بانک اطلاعاتی ...
    نوشته شده توسط احد در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 03 بهمن 1383, 23:40 عصر
  4. یک سوال در مورد setup کردن vb
    نوشته شده توسط habib1352 در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 28 خرداد 1382, 00:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •