نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نحوه ایجاد یک خروجی json به صورت نمونه نوشته شده

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    Question نحوه ایجاد یک خروجی json به صورت نمونه نوشته شده

    سلام وقت بخیر دوستان
    زیاد با پی اچ پی آشنا نیستم و کار با جیسون رو هم بلد نیستم.داده هایی که از دیتا بیس میخونم رو میخوام به صورت یک خروجی جیسون دربیارم که ممنون میشم بگید چطور این کار رو بکنم. در صورت امکان توضیح بدید تا یاد بگیرم.



    {
    "status": "ok",
    "count_total": 15,
    "result": [{
    "id": 68,
    "url": "www.test.com",
    "title": "تست"
    }, {
    "id": 69,
    "url": "www.test.com",
    "title": "تست"
    }]
    }




    که در صورتی که نتیجه عملیات موفق بود status برابر ok بشه و تعداد رکورد برگشت داده شده در coumt_total قرار بگیره ورکوردهای برگشتی هم داخل json array بخش result قرار بگیره. ممنون میشم جوری توضیح بدید که انگار برای یه مبتدی دارید یاد میدید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: نحوه ایجاد یک خروجی json به صورت نمونه نوشته شده

    یعنی اینقدر سخته؟؟

  3. #3

    نقل قول: نحوه ایجاد یک خروجی json به صورت نمونه نوشته شده

    آرایه رو با فانکشن json_encode به json تبدیل کنید و نمایش بدید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: نحوه ایجاد یک خروجی json به صورت نمونه نوشته شده

    سخت نیست , شخصا ها برای رفع مشکل اینجا هستم نه آموزش چیزی که با یه سرچ ساده میشه پیدا کرد

    همین رشته ای رو که دادی تبدیل کن به یه آرایه php
    علامت ها { } رو تبدیل کن به [ ]
    و علامت : رو تبدیل کن به <=

    بعد با تابع json_encode میتونی برش گرونی به رشته جیسون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: نحوه ایجاد یک خروجی json به صورت نمونه نوشته شده

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    سخت نیست , شخصا ها برای رفع مشکل اینجا هستم نه آموزش چیزی که با یه سرچ ساده میشه پیدا کرد

    همین رشته ای رو که دادی تبدیل کن به یه آرایه php
    علامت ها { } رو تبدیل کن به [ ]
    و علامت : رو تبدیل کن به <=

    بعد با تابع json_encode میتونی برش گرونی به رشته جیسون
    بازم بگم من با پی اچ پی زیاد آشنا نیستم. درحد یه echo ساده فرض کنید. کلا اینی که گفتید سردرنیاوردم.
    فقط نیاز دارم یه اطلاعاتی رو بخونم وگرنه کلا کارم با پی اچ پی نیست. اینم مجبورا اومدم سراغش.اگه امکان داره با کد توضیح بدید.تشکر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: نحوه ایجاد یک خروجی json به صورت نمونه نوشته شده

    دوست عزیز خودت رو بزار جای بقیه
    اگه ینفر بیاد تو حوزه تخصص شما بگه آقا من هیچی بلد نیستم میخام کد بنویسم فلان مبحث پیش پا افتاده و ابتدایی رو بهم آموزش بدین
    شاید 1-2 بار انجام بدی ولی بالاخره به جایی میرسی که میگی برو جستجو کن

    بجای نقطه چین ها بقیه رشته رو بنویس ولی به همون روشی که گفتم علامات رو تغییر بده



    $array = [
    "status" => "ok",
    .....
    ];

    echo json_encode($array);


تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه ایجاد یک پکت شبکه به صورت دستی؟
    نوشته شده توسط felfely در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 شهریور 1393, 06:35 صبح
  2. سوال: نحوه ایجاد چند کاراکتر رندوم به صورت عمودی و برخورد آنها با یک کاراکتر که توسط کاربر کنترل میشه
    نوشته شده توسط hamedprogerammer در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 31 خرداد 1392, 09:57 صبح
  3. سوال: نحوه ایجاد یک جدول دیتابیس به وسیله کد سی شارپ
    نوشته شده توسط dontspeak در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 27 مهر 1390, 14:02 عصر
  4. سوال: نحوه ایجاد لینک پیوند ها به صورت ابشاری
    نوشته شده توسط jamali_yosef در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 16 فروردین 1390, 19:28 عصر
  5. نحوه ایجاد یک چارت سازمانی به صورت داینامیک
    نوشته شده توسط tristan&isold در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 11 فروردین 1390, 18:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •