نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: for های تو در تو

  1. #1

    for های تو در تو

    string[] dars = new string[5];
    int[] zarib = new int[5];

    for (int i = 0; i < dars.Length; i++)
    {
    Console.WriteLine("enter dars: ");
    dars[i] = Console.ReadLine();
    }

    for (int i = 0; i < dars.Length; i++)
    {
    Console.WriteLine(dars[i]);
    }

    for (int i = 0; i < zarib.Length; i++)
    {
    Console.WriteLine("enter zarib: ");
    zarib[i] = int.Parse(Console.ReadLine());
    }

    for (int i = 0; i < zarib.Length; i++)
    {
    Console.WriteLine(zarib[i]);
    }




    دوستان چطور می تونم این 4 تا for رو تو در تو کنم؟ می خوام فرد دروس رو که وارد کرد همزمان بعدش هم بتونه ضریبش رو وارد کنه؟

    اما برنامه بالا اول دروس رو می گیره و بعدش ضریب ها رو می گیره.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: for های تو در تو


    string[] dars = new string[5];
    int[] zarib = new int[5];

    for (int i = 0; i < dars.Length; i++)
    {
    Console.WriteLine("enter dars" + (i + 1) + ": ");
    dars[i] = Console.ReadLine();

    Console.WriteLine("enter zarib" + (i + 1) + ": ");
    zarib[i] = int.Parse(Console.ReadLine());
    }

    for (int i = 0; i < dars.Length; i++)
    {
    Console.WriteLine("dars " + (i + 1) + " : " + dars[i]);
    Console.WriteLine("zarib " + (i + 1) + " : " + zarib[i]);
    }

    Console.ReadKey();

  3. #3

    نقل قول: for های تو در تو

    بله ممنونم.
    ببینید من کدهام رو کلا تغییر دادم به این شکل. حالا کاری که می خوام کنم به این نحو هست که مدیر وارد سیستم بشه و به تعداد دلخواه دروس و ضریب رو وارد کنه سپس دانشجو وارد سیستم بشه نمراتشو وارد کنه(وابسته به دروسی که مدیر وارد کرده) و سپس معدلش حساب بشه. الان نمی دونم چطور معدلش رو برای کد زیر حساب کنم؟



    string[] dars = new string[5];
    int[] zarib = new int[5];
    int[] nomreh = new int[5];
    for (int i = 0; i < 5; i++)
    {
    Console.WriteLine("enter dars:");
    dars[i] = Console.ReadLine();
    Console.WriteLine("enter zarib:");
    zarib[i] = int.Parse(Console.ReadLine());
    }

    for (int i = 0; i < zarib.Length; i++)
    {
    Console.WriteLine(dars[i]);
    Console.WriteLine(zarib[i]);
    }


    Console.WriteLine("\n\n\n*** enter student ****\n\n\n");

    for (int i = 0; i < 5; i++)
    {
    Console.WriteLine("enter nomreh:");
    nomreh[i] = int.Parse(Console.ReadLine());
    }

    for (int i = 0; i < nomreh.Length; i++)
    {

    Console.WriteLine(zarib[i]);
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: for های تو در تو

    جمع نمرات تقسیم بر 5

  5. #5

    نقل قول: for های تو در تو

    نه معدل گیری واقعی رو می خوام ...

  6. #6

    نقل قول: for های تو در تو

    ببخشید قبل از اون یک سوال .. چطوری برنامه رو طوری کنم که خود مدیر فرضا بگه من 5 درس رو می خوام نام و ضریبشون رو بنویسم و همون تعداد هم نام درس و ضریب گرفته بشه . بعد دانشجو نیز همان تعداد نمره وارد کنه؟

    یعنی می خوام بار اول مدیر بگه چند تعداد رو وارد کنیم؟ روی همین کد چطوری باید این کار رو کنیم؟

  7. #7
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: for های تو در تو

    با سلام
    یک راهش استفاده از حلقه while هست

    while (true)
    {
    var num = Console.ReadLine();
    //some code
    }

    یا میتونید ابتدا ازش سوال کنید سپس از حلقه for به همون تعداد عدد دریافت کنید
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مثلث خیام با for های تو در تو
    نوشته شده توسط soookut در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 27 آبان 1393, 22:44 عصر
  2. یک نمونه خفن از select های تو در تو
    نوشته شده توسط I,Nobody در بخش MySQL
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 21 خرداد 1385, 10:09 صبح
  3. With های تو در تو
    نوشته شده توسط mamizadeh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 25 بهمن 1384, 09:41 صبح
  4. subreport های تو در تو
    نوشته شده توسط aliasghar در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 09 بهمن 1384, 20:25 عصر
  5. مشکل در گروهبندی های تو در تو
    نوشته شده توسط amirhosein در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 09 آبان 1384, 15:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •