نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دانلود نشدن ویدیو در سایت

  1. #1
    کاربر جدید آواتار llvllojtaba461
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    لاهیجان
    سن
    33
    پست
    3

    دانلود نشدن ویدیو در سایت

    با سلام خدمت اساتید برنامه نویس

    بنده در حال برنامه نویسی وبسایتی هستم که فیلم ها و سریال ها رو بصورت آنلاین نمایش میده. مشکلی که دارم اینه که فیلم نباید قابلیت دانلود شدن داشته باشند مثل نماوا ، فیلیمو و ...
    برنامه نویسی با asp.net webform c-sharp انجام میشه. چطور میشه با این خطای idm جلوی دانلود رو گرفت؟


    از stream هم سعی کردم استفاده کنم. کد های زیر رو بکار بردم ، اما فکر میکنم روی سرور وقتی تعداد بازدید بالا بره ram و cpu به مشکل بخوره:
    string downloadtoken = Page.RouteData.Values["downloadtoken"].ToString();
    string path = Server.MapPath("~/downloads/video.mp4");
    FileStream fs = File.OpenRead(path);
    byte[] fileData = new byte[fs.Length];
    fs.Read(fileData, 0, (int)fs.Length);
    Response.Clear();
    Response.AddHeader("Content-Type", "video/mp4");
    Response.AddHeader("Content-Disposition", "inline;filename=" + Path.GetFileName(path));
    Response.BinaryWrite(fileData);
    Response.Flush();
    Response.Close();

  2. #2
    کاربر جدید آواتار llvllojtaba461
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    لاهیجان
    سن
    33
    پست
    3

    نقل قول: دانلود نشدن ویدیو در سایت

    دوستان کسی راهکار یا تجربه مشابه نداره؟
    آخرین ویرایش به وسیله llvllojtaba461 : دوشنبه 09 بهمن 1396 در 21:37 عصر

  3. #3

    نقل قول: دانلود نشدن ویدیو در سایت

    اینی که شما دارید میگید به برنامه نویسی ربطی نداره و به کانفیگ سرور یا تنظیمات هاست برمیگرده که باید اونجا انجامش بدین (البته بعید میدونم هاست شدنی باشه)
    یکم بحثش تخصصیه و از اونجایی که بیشتر کاربران این سایت برنامه نویس هستن بعید میدونم کسی بتونه کمکتون بکنه پیشنهاد میکنم به انجمن های سرور و امنیت برید و اونجا تاپیک بزنید

  4. #4
    کاربر جدید آواتار llvllojtaba461
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    لاهیجان
    سن
    33
    پست
    3

    نقل قول: دانلود نشدن ویدیو در سایت

    نقل قول نوشته شده توسط sun2rise مشاهده تاپیک
    اینی که شما دارید میگید به برنامه نویسی ربطی نداره و به کانفیگ سرور یا تنظیمات هاست برمیگرده که باید اونجا انجامش بدین (البته بعید میدونم هاست شدنی باشه)
    یکم بحثش تخصصیه و از اونجایی که بیشتر کاربران این سایت برنامه نویس هستن بعید میدونم کسی بتونه کمکتون بکنه پیشنهاد میکنم به انجمن های سرور و امنیت برید و اونجا تاپیک بزنید
    نوع کد نویسی هست که روی مصرف منابع تاثیر میذاره. سوال من نحوه پیاده سازی هست طوری که استفاده از منابع سرور بهینه باشه و مشکلی پیش نیاد. اما کدی من نوشتم جواب میده ولی قطعا مشکل داره و با بازدید بالا نیاز به 100 ها گیگ ram داره که شدنی نیست. دنبال راهکار یا کد مناسب برای اجرای اینکار هستم.
    اینکه سرور بخواد برای هر کاربر یک فیلم حدودا 1 گیگابایتی رو stream کنه حتما اشتباست.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل ویدیو در سایت و دانلود منیجر
    نوشته شده توسط esmahdi در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 15 خرداد 1394, 04:10 صبح
  2. علت انجام نشدن تغییرات در سایت
    نوشته شده توسط parnian~parnian در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 08 آبان 1391, 17:36 عصر
  3. سوال: مشکل در دانلود فایل ها در سایت php
    نوشته شده توسط zeinab-es'haghi در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 03 مرداد 1391, 11:38 صبح
  4. سوال: پخش ویدیو در سایت
    نوشته شده توسط ali021 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 05 مهر 1390, 08:39 صبح
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 بهمن 1386, 07:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •