نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تغییر صفحه بصورت آژاکس

  1. #1

    Unhappy تغییر صفحه بصورت آژاکس

    سلام من میخوام وقتی روی یک دکمه کلیک میکنم آدرس صفحه بصورت آژاکس تغییر کنه و محتویات صفحه متناسب با اون آدرس لود بشه.
    مثلا فرض کنید آدرس صفحه اصلی من site.com هست
    میخوام با کلیک بر روی یک دکمه url صفحه تبدیل بشه به


    کد HTML:
    site.com/?orderby=oldest
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: تغییر صفحه بصورت آژاکس

    ادرس صفحه به صورت ایجکس تغییر بکنه معنی نمیده در برنامه نویسی
    اگه منظورت اینه که میخای محتوی صفحه به صورت ایجکس تغییر بکنه و به و بدون رفرش شدن لینک صفحه هم تغییر بکنه
    کتابخونه pjax رو استفاده کن

  3. #3

    نقل قول: تغییر صفحه بصورت آژاکس

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    ادرس صفحه به صورت ایجکس تغییر بکنه معنی نمیده در برنامه نویسی
    اگه منظورت اینه که میخای محتوی صفحه به صورت ایجکس تغییر بکنه و به و بدون رفرش شدن لینک صفحه هم تغییر بکنه
    کتابخونه pjax رو استفاده کن
    میتونید بگین چطور یمیتونم از این کتابخونه استفاده کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: تغییر صفحه بصورت آژاکس

    یه فایل .js داره که توی صفحه اینکلودش میکنی

    بعد این کد رو میزاری تو صفحه
    $(document).pjax(selector, [container]




    بجای selector باید کلاس تگ ها a رو بزاری که میخای ایجکس این کتابخونه روشون اثر کنه
    بجای container هم کلاس یا آیدی اون div که میخای محتوای ایجکس لود شده توشون به نمایش در بیاد

    کد HTML:
    <a  class="pjax" href="http://site.com/ajax.php">   load data </a>
    <div id="pjax-container" > </div>
    $(document).pjax('.pjax', '#pjax-container');

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر عکس بصورت خودکار بدون رفرش شدن صفحه
    نوشته شده توسط modern_amin در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 03 آبان 1390, 08:11 صبح
  2. تغییر صفحه کلید
    نوشته شده توسط Jafari_as در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 28 اسفند 1384, 18:06 عصر
  3. تغییر صفحه از Portraitبه Landscape در Datareport
    نوشته شده توسط hamid159 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 14 تیر 1384, 20:05 عصر
  4. تغییر صفحه ای که در iframe است
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 10 اسفند 1383, 10:00 صبح
  5. تغییر صفحه پیش فرض بر روی سرور از index.html به index.aspx
    نوشته شده توسط hosseintaheri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1383, 00:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •