نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چند ابهام در مورد سازنده ها

  1. #1

    چند ابهام در مورد سازنده ها

    سلام
    در قطعه کد زیر چند ابهام برای من وجود داره
    چرا اول یه سازنده تعریف کرده که مقادیر filled و color رو به ترتیب false و "" میزاره بعد یه سازنده دیگه که ورودی میگیره و میزاره
    چه نیازی به تابع setFilled و setColor هست؟ خوب اگه این دو تابع میان برای ما color و filled رو میگیرن چرا باید از سازنده استفاده کنیم؟؟؟

    public class Shape {

    private String color;
    private boolean filled;

    public Shape() {
    this.color = "";
    this.filled = false;
    }

    public Shape(String color, boolean filled) {
    this.color = color;
    this.filled = filled;
    }

    public String getColor() {
    return this.color;
    }

    public void setColor(String color) {
    this.color = color;
    }

    public boolean getFilled() {
    return this.filled;
    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: چند ابهام در مورد سازنده ها

    یکی از دلایلش برای افزایش خوانایی و سادگی است. به جای اینکه بعد از ساخت یک شی مثلا 6 یا 7 بار setX,setY انجام دهید و... تو یک خط مقادیر اولیه رو تنظیم میکنید. بعدشم ممکنه بخواید مقادیر اولیه رو هر وقت بخواید تغییر بدید، پس به set ها نیاز دارید.
    ضمنا برای فیلدهای final نمیتونید در set مقدار دهی کنید ولی در سازنده میشه. چون سازنده یکبار فقط با ایجاد شی اجرا میشه ولی set هر تعدادی ممکنه اجرا بشه برای همین final در سازنده فقط میشه مقدار دهی کرد.

  3. #3

    نقل قول: چند ابهام در مورد سازنده ها

    نقل قول نوشته شده توسط vahid-p مشاهده تاپیک
    یکی از دلایلش برای افزایش خوانایی و سادگی است. به جای اینکه بعد از ساخت یک شی مثلا 6 یا 7 بار setX,setY انجام دهید و... تو یک خط مقادیر اولیه رو تنظیم میکنید. بعدشم ممکنه بخواید مقادیر اولیه رو هر وقت بخواید تغییر بدید، پس به set ها نیاز دارید.
    ضمنا برای فیلدهای final نمیتونید در set مقدار دهی کنید ولی در سازنده میشه. چون سازنده یکبار فقط با ایجاد شی اجرا میشه ولی set هر تعدادی ممکنه اجرا بشه برای همین final در سازنده فقط میشه مقدار دهی کرد.
    اگه ابهامم 100 درصد بود الآن شد 80 درصد
    چرا دو جا از سازنده استفاده کرده؟؟؟؟
    درمورد فیلد فاینال یه توضیح کوتاه میدین؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: چند ابهام در مورد سازنده ها

    خب سازنده اول داره یکسری مقادیر اولیه رو ایجاد میکنه، دومی قابل تنظیم هست. ممکنه خیلی سازنده های بیشتری برای کاربری راحتتر تعریف بشه بسته به نوع کلاس. مثلا کلاس Scanner رو ببین انواع سازنده ها برای انواع ورودی های مختلف داره.
    فیلد فاینال فیلدی هست که یکبار فقط میشه بهش مقدار داد و تا آخر برنامه اشاره گر یا مقدارش ثابت خواهد بود.

  5. #5

    نقل قول: چند ابهام در مورد سازنده ها

    نقل قول نوشته شده توسط vahid-p مشاهده تاپیک
    خب سازنده اول داره یکسری مقادیر اولیه رو ایجاد میکنه، دومی قابل تنظیم هست. ممکنه خیلی سازنده های بیشتری برای کاربری راحتتر تعریف بشه بسته به نوع کلاس. مثلا کلاس Scanner رو ببین انواع سازنده ها برای انواع ورودی های مختلف داره.
    فیلد فاینال فیلدی هست که یکبار فقط میشه بهش مقدار داد و تا آخر برنامه اشاره گر یا مقدارش ثابت خواهد بود.
    یواش یواش داره ابهامم از بین میره
    چند تا سوال دیگه داشتم
    چه زمانی باید از کلاس ها استفاده کرد؟؟؟
    چون من قبلا با C++‎ کد میزدم بدون استفاده از شی گرایی و البته برای تمرین خیلی از سوالات سایت quera رو هم کدشو مینوشتم و الآن که دارم فکر میکنم اگه همونا رو بخوام به زبان جاوا بنویسم بازم از کلاس استفاده نمی کنم
    جاوا رو من برای این که بعدا تو اندروید استودیو کد بزنم دارم یاد میگیرم به درد ویندوز هم میخوره؟؟؟
    چون من یه پروژه آماده که بازی دوز بود رو روی netBeans باز کردم همون جا میشد ران کرد ولی جایی ندیدم بشه خروجی exe گرفت که توی سیستم های دیگه هم اجرا بشه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: چند ابهام در مورد سازنده ها

    به نظرم برای حل این مسائل لازمه ابتدا کتاب پایه ای در مورد جاوا بخونید.

  7. #7

    نقل قول: چند ابهام در مورد سازنده ها

    نقل قول نوشته شده توسط vahid-p مشاهده تاپیک
    به نظرم برای حل این مسائل لازمه ابتدا کتاب پایه ای در مورد جاوا بخونید.
    کتاب های پایه و مرجع برای جاوا رو معرفی میکنید؟؟؟؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: چند ابهام در مورد سازنده ها

    قبلا در همین انجمن و سایت های مختلف بارها معرفی شدند، جستجو کنید

تاپیک های مشابه

  1. چند سوال در مورد thread ها
    نوشته شده توسط .مهدی فهمیده غلامی. در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 14 دی 1393, 15:28 عصر
  2. سوال: چند سوال در مورد فرم ها
    نوشته شده توسط abtinjon در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 02 اسفند 1389, 16:33 عصر
  3. یک سوال در مورد سازنده ها
    نوشته شده توسط mustafa shujaee در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 26 آبان 1388, 14:09 عصر
  4. سوال: چند سوال در مورد فایل ها
    نوشته شده توسط ...StacK... در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 12 مرداد 1388, 03:31 صبح
  5. چند سوال در مورد فایل ها
    نوشته شده توسط hercules_3d در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385, 10:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •