نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: پارامتر فارسی در PHP MVC

  1. #1

    پارامتر فارسی در PHP MVC

    سلام دوستان عزیز به یه مشکلی خوردم ممنون میشم کمکم کنید
    یه پروژه php MVC دارم نمیتونم به متدم پارامتر فارسی ارسال کنم فقط انگلیسی قبول میکنه اگه فارسی ارسال کنم ارور server Not found
    میده url زیر رو در نظر بگیرید
    Myproject/product/1/iphonex
    این رو قبول میکنه ولی وقتی iphonex رو به فارسی میفرستم (ایفون ایکس) ارور سرور نات فوند میده

  2. #2

    نقل قول: پارامتر فارسی در PHP MVC

    به نام خدا. الان رو هوا جواب می دیم :)

    خب فایل htaccess و اون فایلی که ریکوئست رو هندل می کنه رو بزارین.

  3. #3

    نقل قول: پارامتر فارسی در PHP MVC



    RewriteEngine on



    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-l


    RewriteRule ^(.+)$ index.php?url=$1 [QSA,L]



    <?php


    class App
    {
    public $controller='index';
    public $method='index';
    public $params=[];



    function __construct()
    {

    if (isset($_GET['url'])){
    $url = $_GET['url'];

    $url = $this->parse_url($url);

    $this->controller = $url[0];
    unset($url[0]);
    if (isset($url[1])){
    $this->method = $url[1];
    unset($url[1]);

    }

    $this->params=array_values($url);

    }

    $controller_url='controllers/' . $this->controller.'.php';
    if(file_exists($controller_url)) {
    require($controller_url);
    $object = new $this->controller;

    $object->model($this->controller); //() dakhl parantez nam model controller harchi bashe miad to parantez va mishe nam model yani har controlleri k miad modelesham biad

    if(method_exists($object,$this->method)){ call_user_func_array([$object, $this->method],$this->params);}


    }


    }


    function parse_url($url)
    {
    $url=filter_var($url,FILTER_SANITIZE_URL);
    $url=rtrim($url,'/');
    $url=explode('/', $url);






    return $url;


    }



    }

    ?>


    اینم از فایل htacces و هندلر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: پارامتر فارسی در PHP MVC

    urlencode استفاده کن رو پارامتر فارسی قبل از گزاشتن تو لینک ببینی چی میشه

  5. #5

    نقل قول: پارامتر فارسی در PHP MVC

    RewriteRule ^([\s\S]*)$ index.php?url=$1 [L,B,QSA]

    این رو قرار دادم جای قبلی و الان داره درست کار میکنه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: استفاده از زبان فارسی در php اشتباه است ؟
    نوشته شده توسط mamali-mohammad در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 09 مرداد 1390, 11:56 صبح
  2. تاریخ فارسی در PHP
    نوشته شده توسط rapidpich در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389, 22:36 عصر
  3. مشکل نمایش فارسی در php و mssql
    نوشته شده توسط mokhtarpour در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 09 خرداد 1388, 00:40 صبح
  4. نمايش حروف فارسي در php
    نوشته شده توسط bps20590 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 04 مرداد 1387, 22:35 عصر
  5. sort کردن به فارسی در php ؟
    نوشته شده توسط andre_king2 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 21 بهمن 1385, 22:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •