نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خطای موجود نبودن فایل Microsoft.Build.Tasks.,v14.0.dll در visual studio 2015 و زبان سی شارپ

  1. #1
    کاربر جدید آواتار hossein.stanesti
    تاریخ عضویت
    مرداد 1394
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    3

    خطای موجود نبودن فایل Microsoft.Build.Tasks.,v14.0.dll در visual studio 2015 و زبان سی شارپ

    سلام دوستان
    من اومدم از قسمت Manage NuGet Packages... افزونه GeckoFX رو نصب کردن و بعدش کامپوننت GeckoWebBrowser رو به فرم اضافه کردم و کد زیر رو توی فرم لود نوشتم:


    geckoWebBrowser1.Navigate("https://www.google.com/");


    حالا وقتی که می خوام برنامه رو اجرا کنم خطای زیر رو میده:

    1.jpg

    لطفا کمک کنید
    تشکر.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: خطای موجود نبودن فایل Microsoft.Build.Tasks.,v14.0.dll در visual studio 2015 و زبان سی شارپ

    درود

    وقتی از ناگت معمولا کتابخانه ای دانلود میکنید در توضیحاتش نوشته که این کتابخانه به چه رفرنس های دیگری وابسته است.

    شما رفرنس microsoft.build.tasks.v14 رو هم به پروژتون اضافه کنید....همچنین انگارنسخه 32 بیتی
    GeckoFX رو دانلود کردید ...پروژتون رو هم 32 بیتی کنید

  3. #3
    کاربر جدید آواتار hossein.stanesti
    تاریخ عضویت
    مرداد 1394
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    3

    نقل قول: خطای موجود نبودن فایل Microsoft.Build.Tasks.,v14.0.dll در visual studio 2015 و زبان سی شارپ

    رفرنس microsoft.build.tasks.v14 رو از کجا بیارم؟
    توی NuGet که نبود
    توی اینترنت هم گشتم بازم نبود
    اگه شما داریدش لطفا اینجا قرار بدید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کپی کردن فایل های OpenGl در visual studio 2008
    نوشته شده توسط mrsam.sum در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 آذر 1388, 14:17 عصر
  2. خطای اجرای برنامه در visual studio 2008
    نوشته شده توسط reza3reza3 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 21 آبان 1388, 23:27 عصر
  3. کپی فایل از مسیری در شبکه به سیستم کاربر با سی شارپ
    نوشته شده توسط paridarkavir در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 10 مرداد 1388, 12:01 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 مهر 1385, 09:56 صبح
  5. فایل صوتی در visual studio.net
    نوشته شده توسط سمیه طاهری در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 09 آبان 1383, 18:11 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •